Kuzen demek çoğumuz için kardeş demek..Bu yüzden topiğe ilk girdiğim de ben de;
''' aaaa kuzenden de kıskanılır mı,ne saçma '' demiştim..
Ama bazı toplumlarda kuzen evlilikleri çok normal olduğu için, çocukluktan itibaren kardeş değil de, ilerde eş olabilirler mantığı ile yetiştirildikleri için, onlar birbirleri için hep potansiyel eş oluyor..
Yani sarılmalar, kardeş gözü ile yakın hareketler normal olmuyor pek..
Bu durumda 154447 de, kuzeni kuzen olarak değil, sıradan bir kız olarak gördüğü için, kıskanıyor, hareketlerini izliyor, eşine davranışlarını didikliyor..
Olay bu....
Kendi çapında belki doğru düşünüyorı, çünkü kuzen onun için eskiden eşine layık görülmüş ya da düşünülmüş komşu kızından farksız ..
Kuzen demek çoğumuz için kardeş demek..Bu yüzden topiğe ilk girdiğim de ben de;
''' aaaa kuzenden de kıskanılır mı,ne saçma '' demiştim..
Ama bazı toplumlarda kuzen evlilikleri çok normal olduğu için, çocukluktan itibaren kardeş değil de, ilerde eş olabilirler mantığı ile yetiştirildikleri için, onlar birbirleri için hep potansiyel eş oluyor..
Yani sarılmalar, kardeş gözü ile yakın hareketler normal olmuyor pek..
Bu durumda 154447 de, kuzeni kuzen olarak değil, sıradan bir kız olarak gördüğü için, kıskanıyor, hareketlerini izliyor, eşine davranışlarını didikliyor..
Olay bu....
Kendi çapında belki doğru düşünüyorı, çünkü kuzen onun için eskiden eşine layık görülmüş ya da düşünülmüş komşu kızından farksız ..
17 yaşındaki kızı 30 yaşındaki adama ne kadar zaman önce ayarlamaya kalkmışlar.?
16-17 yaşında çok da terbiye almamış kız,kuzeninin yanında bahsettiğiniz gibi oturabilir..
şu anda yetişen nesil biraz rahat,dedesi de olsa öyle otururdur yani o kız..
bunu bir cinsel veya duygusal ilgi olarka görmenizi anlayamadım..
üstelik öyle bir anlatmışsınız ki? bacaklarını açtı falan,sanki kızın altında etek varmış gibi..
bir de anlayamadığım eğitimleriniz eşinizin doktora yapması ile kızın ki heünz oldukça sıkıntılı ergen bir dönemde olmasının,aramızda çok fark var ifadeniniz nedenini de anlayamadım..? aranızda fark var evet,ee bunun anlamı ne ? utanmasam kızı rakip olarak gördüğünüzü düşüneceğim..
kızın ilgisi vardır veya yoktur,bilemem..
ama eşiniz bundan sonra kıza bir farklı bakacaktır,kafasına soktuğunuz için..
madem eğitim doktora,yaş,cehalet bu kadar önemli kavramlar 15 yaşında kafası pek çalışmayan bir kızı aşağılamak için.. öyleyse sizde hiç 30 yaşında çoook eğitimli,kocasına güvenen kendine güvenen bir kadın gibi davranmamışsınız..
bir de şu var.. benim için 30 yaşında bir admaın odasına girip bilgisayar oynuyorsa 15-16 yaşında bir kız,burada kabahat kız da değil 30 yaşındaki adamdadır..! bunu da unutmayın,bu davranış da normal değil! benim odamda ne işin var kızım,yavrum kardeşim demesi gerekiyordu abisi olarak eşinizin..
kızı küçümseyerek hiçbir yere varamazsınız.. poposuna ayaklaır değen kızın yanından kalkıp gitmeyen adam da bir yamukluk vardır eğer bu konuda bir sorun var ise..
[/COLOR]
peki bu kuzen nasıl oluyorda eskiden 154447 nin eşine düşünülüyor kız zaten 16 yaşında ee adam 30 yaşında 10-11 yaşındamı düşündüler bunu..biri kafama vursun belki düşer benim jeton:mymeka:
anlamadım yaa valla kusura bakmayın:uhm:
Ben, bu ailede kuzen evlilikleri normal olduğu için, olabilir mantığı ile böyle birşey düşünülmüş olabilir diye öyle bir tabir kullandım yani 15477 böyle birşey yazmadı sanırım..
Zaten 154477 bu kızdan çok huylandığına göre, yaşını falan da düşünmüyor dikkar ederseniz, aslına bakarsanız evet kıskanılacak bir yaşta değil kız..
Ne yaptığının bile farkında değil belki de..şutarafagitti
Yani demek istedim ki, kuzen kız,15477 tarafından, eskiden eşi için evlilik düşünülmüş ya da yakıştırılmış komşu kızı gibi görülüyor ve kıskanılıyor ya da hareketleri izleniyor..Bunu demek istedim şeker.şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?