• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve komşum

Offf çok fenaymış ya.Bizim apartmanda da var böyle bir tane, apartmanca kan kusuyoruz.Bizimki üstüne bir de aç gözlü. Evinde, mutfağında birşey gördüğünde 2 saate kalmaz çocuğunu gönderir istemek için. Geçen geldi çıkarmış ayakkabılarını tam içeri giricek müsait değiliz dedim bozuldu gitti.Bozuk atıyor bize bir kaç gündür, gelip gitmiyor. Annem de sebebini bilmiyor ama durumdan memnun , benim eserim olduğunu bilmiyor bilse parçalar beni.O da sizin gibi utanıyor bir şey diyemiyor.
Kadın konuşmama izin vermiyor ki müsait değilim diyeyim. Kapıya yaslanıyor, açtığım gibi otomatikman kendiliğinden içeri giriyor.

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
Konu sahibi sanırım siz KK' da komşu karısı yada kızı ile aldatılan kadınların konularını okumadınız galiba...

Eşiniz sonuna kadar haklı, sizde çok safsınız... sakın ola eşinize de "kadının kocası ile sorunları var" diyerek tabiri caizse "eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmayın"...sonra onlar mutlu mesut yaşar, sizde saflığınıza yanarsınız

Bana göre ev özel alandır....eşiniz evde iken rahat etme gibi bir hakkı varken komşuyu mu haklı görüyorsunuz...

Eşinize acıdım...

eşiniz haklı. "eşimin olmadığı zamanlar gelebilir misin?" dersin anlar diye düşünüyorum. insan akşam eve gelince rahat olmak istiyor.

Zaten hoşnut da değilsin.
Kapıya gelsin, zil çalsın, duy ama açma

Ben bir defa haksız yere bu duruma maruz kaldım. Utancımdan eriyip, yok olmak istedim o an o yerde.
Vallahi bikaç defa öyle yaptım. Kapıyı çaldı, baktım o kadın! Açmadım ama bana mısın demiyor

Şahsen bu kadar uzun süre benimle vakit geçiren biri ile yapamazdım.
Zaten kendi işim başımdan aşkın, bir de gelecek bende saatlerce oturacak, hakikaten yapamazdım.
Bir defa kendi işimi yapmamdan beni alıkoyacağından rahatsız olurdum.

Eşiniz haklı, güzel bir dil ile komşunuza rahatsızlığı açıklayabilirsiniz.
Yine gelsin, size derdini anlatsın, kimsesi yoksa yine sizinle vakit geçirsin.
Ancak, sizinle geçirdiği vaktini biraz evine ilgi göstererek geçirse belki eşi ile de sorunları çözülebilir.
Biraz kendi ailesine odaklansın.
Günde 9- 10 saat çok ciddi bir zaman dilimi bence.

Konu sahibi sanırım siz KK' da komşu karısı yada kızı ile aldatılan kadınların konularını okumadınız galiba...

Eşiniz sonuna kadar haklı, sizde çok safsınız... sakın ola eşinize de "kadının kocası ile sorunları var" diyerek tabiri caizse "eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmayın"...sonra onlar mutlu mesut yaşar, sizde saflığınıza yanarsınız

Bana göre ev özel alandır....eşiniz evde iken rahat etme gibi bir hakkı varken komşuyu mu haklı görüyorsunuz...

Eşinize acıdım...
Komşum dibine kadar haksız, empati yapmaya çalışıyorum ama bir türlü analayamıyorum onu. Gelmesini hiç istemiyorum, lakin yüzüne ;eşim seni eve almamı istemiyor, da diyemiyorum

Eşim gelicek birazdan diyip sinyaller yakabilirsiniz ben yemek yapayım eşim gelicek, sonra telefondan eşinizi arayıp he geliyorsun. 10 dk ya yani filan gibi sinyal verebilirsiniz

Aferin devam et bu kafayla başkaları için eşini mağdur etmeye...Esinle senin hayatında rolü olmayan bir kişi için durduk yere kötü olmaya devam et !! Bakalım evliligin bozulunca seni kapisindan içeri alıp 1 saat dinleyen bir komsu bulabilecek misin😒

Gelmesini hiç istemiyorum, lakin yüzüne ;eşim seni eve almamı istemiyor, da diyemiyorum
Bu kadar yüzü yumuşak olmayın...olan size olur...

Madem ki bu kadar yumuşak yüzlüsünüz, komşuya "eşim seninle görüşmemi istemiyor" deyin açık açık...

İlerleyen zamanlarda eşim beni komşu kadın ile aldattı diye konu açarsanız size hiç acımam, çünkü "bu duruma zemin hazırlayan sizdiniz" derim...

Kadin baya size yerleşmiş, valiziyle gelsin bari. Yazik esinize, ay okurken ruhum sikildi.

Eşiniz haklı. Ayarsız bir kadın demek ki. Komşuluktan çıkıp ev arkadaşlığına evrilmek üzeresiniz.
Adam evinde rahat edemiyor demek ki. Eşiniz bunu sebep yapıp eve gelmez dışarıda takılmaya başlarsa komşuyla beraber dertlenirsiniz artık :)

"Eşim yokken gel" diyeceksiniz. Sizi de bedavaya terapisti yapmış içini döküp rahatlıyor demek ki :)
Hiç mi bunalmıyorsunuz bu kadar mıç mıç olmaktan?

Bu konuda haklı olan tek kişi eşiniz.
Hatanın büyüğü sizde,kusura bakmayın.
İnsan yeri gelir annesini,kardeşini dinleyemez
9-10 saat.
Komşunun,kocasıyla olan sıkıntılarını tekrar tekrar dinlemeyi yüreğiniz nasıl kaldırıyor?
Psikolog musunuz siz?
Öyle bile olsanız psikolojik danışma seansları 45 dakikadır,extra bir durum olursa en fazla 60 dakikaya uzatılır.
Çok tuhaf bir durum komşuyla olan ilişkiniz.

Bu kadar yüzü yumuşak olmayın...olan size olur...

Madem ki bu kadar yumuşak yüzlüsünüz, komşuya "eşim seninle görüşmemi istemiyor" deyin açık açık...

İlerleyen zamanlarda eşim beni komşu kadın ile aldattı diye konu açarsanız size hiç acımam, çünkü "bu duruma zemin hazırlayan sizdiniz" derim...
Eşim de bunu istiyor zaten, kocam seninle görüşmemi istemiyor dememi istiyor.

Bazen gündüzden geliyor ve saat 22 yi buluyor

Nasıl yani siz eşinizle ailecek yemek falan yerken o sizin evde mi takılıyor?
Ve siz hala bundan rahatsız değilsiniz??

Sizin hayır diyememe sorununuzu çözmeniz lazım acilen.
Bir arkadaşım böyle yılışık birinden dertliydi. Kadın sabah kahvaltıya gelir saatlerce otururmuş. Oradan çıkar başkasına gidermiş. Kızının ödevlerini yaptırırmış falan. Eşini öne sürerek görüşmemi istemiyor diye mesaj attı. Aradı cevap vermedi, mesaj attı, kapıya geldi açmadı derken ayağı kesildi.

Siz anlaşılan kadının sınır bilmezliğinden şikayetçi değilsiniz. Ama eşinizi öne sürerek rahat edemiyor akşam görüşmeyelim deyiverin bir zahmet..

Kadın konuşmama izin vermiyor ki müsait değilim diyeyim. Kapıya yaslanıyor, açtığım gibi otomatikman kendiliğinden içeri giriyor.
Açmayın kapıyı siz de . Sorarsa da duymamışım duşa girdim o ara geldin heralde fln diyin . Siz de çok pasifsiniz canım çok mu zor çalsın çalsın gitsin kapıyı.

Back