• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve komşum

8-9 saat mi? Eşiniz haklı. Haftada 1 gelir o kadar kala bilir ama her gün o kadar saat gereksiz. Sizin bu durumda hiç özeliniz kalmıyor. Eşiniz ve siz ne yaptınız, ne konuştunuz herşey kadının avucun içinde. Kusura bakmayın ama bence yarın bu komşunuz sizin bütün sözlerinizi, evinizin özelini dışarıya yansıtır. Ben de zaten güvensizlik problemi var kimseyi etrafıma bırakmak istemem. Sizde ki büyük cesaret valla. Soğuk davranın. Gelmek istediğinde arayacaksa evde olmadığınızı söyleyin. Kapıyı çaldığında açmayın. Böyle yaparak o kadında anlar umarım istenmeyen misafir olduğunu.
Benim de güven sorunum var, kadına asla özelimi falan anlatmam.

8-9 saat mi? Eşiniz haklı. Haftada 1 gelir o kadar kala bilir ama her gün o kadar saat gereksiz. Sizin bu durumiç özeliniz kalmıyor. Eşiniz ve siz ne yaptınız, ne konuştunuz herşey kadının avucun içinde. Kusura bakmayın ama bence yarın bu komşunuz sizin bütün sözlerinizi, evinizin özelini dışarıya yansıtır. Ben de zaten güvensizlik problemi var kimseyi etrafıma bırakmak istemem. Sizde ki büyük cesaret valla. Soğuk davranın. Gelmek istediğinde arayacaksa evde olmadığınızı söyleyin. Kapıyı çaldığında açmayın. Böyle yaparak o kadında anlar umarım istenmeyen misafir olduğunu.
Haftada bir gelir ama tüm haftaya bedel yani. Hiç susmaz

Valla öyle bi bunaltıyor ki beni, içimden kocan eve uğramamakta haklı, onun beynini uyuşturdun sıra bende. Ne çekiyorsam bu yumuşaklığımdan çekiyorum zaten. Hayır demeyi nezaketsizlik olarak gördüğüm için de bir türlü hayır diyemiyorum, istesem bile yapamıyorum :KK43:

Şimdi yapmazsanız eşinizin evden ayağı kesilecek bu gidişle. Sonra komşuyla başbaşa kalırsınız rahat rahat..

Madem yapamıyorsunuz eşiniz söylesin "kardeşim geç oldu bu kadar saat oturma olmaz dinleneceğim karımla vakit geçireceğim hadi herkes evine" desin. Utanır gelmez belki bir daha..

Ya da yemekten sonra gelirse eşiniz açsın kapıyı "müsait değiliz saatten haberiniz var mı?" desin. Terslesin işte bir şekilde..

Bence bu kadın eşinden ilgi görmediği için sizin eşinizle ilişkinizi de kıskanıyordur. Evliliğinizin altına dinamit koyar dikkatli olun..

Bu kadının çocuğu yok mu ya ne yapıyor saatlerce çocuk evde yalnız?

Eşiniz haklı eskiden bizde de vardi böyle bir komsu,kahvalti saati gelirdi aksama kadar otururdu,coluk cogunuda toplar gelirdi :) sonra evden esya istemeye basladi,evde ne var ise yemek,cay eve alinan yiyeceklerden iceceklerden,diger esyalardan vs.

Bu komsuda esiyle olan sorunlari anlatirdi ama kimse duymasin derdi x hanim sonra gider baska yerde anlatir onada aynısıni der kimse duymasin x hanim sonra gider baska yerde anlatır böyle devam eder sonra esinin kulagina gider tabi olay geldi bizi buldu tabi en sonunda hersey ortaya cikinca kendinin anlattigi ortaya cikti 😊 sizde tavrinizi belli edin size anlattiklarini baskasina anlatabilir ve olay esinin kulagina giderse ben demedim x dedi bile der.

bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem.Diyemezsen seninde eşinle aran bozulcak

7 yıllık evli, kendileri çocuk istemiyormuş. Eşim ; eğer sen diyemiyorsan ben derim, kal bacım evin yok mu senin, bu kadar saat oturulurmu, utanma çekinme yok mu sende derim. Dedi

7 yıllık evli, kendileri çocuk istemiyormuş. Eşim ; eğer sen diyemiyorsan ben derim, kal bacım evin yok mu senin, bu kadar saat oturulurmu, utanma çekinme yok mu sende derim. Dedi

Bırakın desin o zaman..
Ama siz de bunun fırsata çevirip ayağını kesmek için uğraşın biraz..

Açmayın kapıyı. İçeriden ses gelse bile açmayın. Sorarsa "duştaydım şimdi ders çalışmaya oturacağım" falan deyin almayın..

Valla yanlış anlamayın ama, eşiniz yerden ta göğe kadar haklı.. Komşu dediğin kahvesini ya da çayını içer 1 saat oturur gider, sinekte küçük ama mide bulandırıyor.. hergün 8-10 saat otura komşu mu olur? bunun evinde hiç mi işi yok ? ve neden 5 ? daha erken gelsin. sabah eşin işe gittikten sonra kahvaltıya gelsin öğlen kalksın gitsin.. ayrıca yanlış anlama ama eşi ile sorunları var ise, çok fazla evine alma derim. kadın kendi kendini doldurur ama sen kötü olursun. sen akıl vermişsin gibi olur, iyi olurlar allahtan kötü olurlar senden bilirler. ayrıca insan oğlu çiğ süt emmiş. Kocam evde iken komşu mu falan da eve almam yanii.. biraz bağnaz bir düşünce olabilir ama ben böyle düşünüyorum. Sevgiler

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
hic kusura bakmayin esiniz hakli siz guzin ablamisiniz sizde meraklisiniz galiba oturup konusmaya

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
Eee başkalarının derdini siz mi çözeceksiniz. .Böyleleri anlatırda anlatır hergün hergün aynı şeyi mi anlatıyor?
10 saat ne demek ya valla siz belli ki çok pasifsiniz. .Onun yüzünden eşinizle aranız açılacak haberiniz yok..10 saat de siz gider ona anlatırsınız!

Eşiniz cok çok haklı bence eşinizin sözünü dinleyin sabah geliyorsa gelsin eşiniz evdeyken gelmesi tamamen saçma lütfen bu kadar masum olmayan insanlar çok fena babaannemin çok sevdiği komşusu dedemi elinden aldı ben dikkatli olun derim her zaman

Eee başkalarının derdini siz mi çözeceksiniz. .Böyleleri anlatırda anlatır hergün hergün aynı şeyi mi anlatıyor?
10 saat ne demek ya valla siz belli ki çok pasifsiniz. .Onun yüzünden eşinizle aranız açılacak haberiniz yok..10 saat de siz gider ona anlatırsınız!
Birde bu tür kişiler sadece konu sahibine anlatmaz baskalarinada anlatıyordur basimiza geldi sonra da olay konu sahibinin basinda bile kalir dedikodumu yaptin diye.

Bu kadın Remziye olabilir mi :)))))

Birde bu tür kişiler sadece konu sahibine anlatmaz baskalarinada anlatıyordur basimiza geldi sonra da olay konu sahibinin basinda bile kalir dedikodumu yaptin diye.
Kafa şişirmekten,işsizlikten başka birşey değil!

Sizin bu densiz komsunuza 2 cift laft edecegiz yok.Birakin eşiniz desin:KK20:

Back