• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve komşum

Sizde bi garipsiniz. Hiç sıkılmıyor musunuz yada eşinizle uzanıp film, dizi izlemek, sohbet etmek istemiyor musunuz? Direk olarak eşim istemiyor demeyeceksiniz tabi ama "eşimin işleri bu ara çok yoğun, eve gelince uzanıp dinlenmek istiyor. O gelene kadar oturalım" diyin. Normal bi beyin yapısı varsa alır zaten mesajı. Sizde nasıl güvenip saatlerce evinizde tutuyorsunuz hayret yani..

O kadını eve almayın. net!
Ben zaten evde adam varken bir kadının komşuda oturmasını anlamam. Eşiniz rahatsız olmakta sonuna kadar haklı. Bir de kadın saat 5'te geliyormuş, tam eşinizin olduğu saatte. Çok hikaye duydum böyle eşini kaptıran. Belki de eşiniz bir şeyler hissetti de ondan size üsturupluca söylüyor... Çok fena düşündüm ama öyle hissettim valla konuyu okuyunca. Bu iş pis iş. Kadını eşiniz evdeyken eve almayın. Terapiye gitsin çok derdi varsa.
[kadını
O kadını eve almayın. net!
Ben zaten evde adam varken bir kadının komşuda oturmasını anlamam. Eşiniz rahatsız olmakta sonuna kadar haklı. Bir de kadın saat 5'te geliyormuş, tam eşinizin olduğu saatte. Çok hikaye duydum böyle eşini kaptıran. Belki de eşiniz bir şeyler hissetti de ondan size üsturupluca söylüyor... Çok fena düşündüm ama öyle hissettim valla konuyu okuyunca. Bu iş pis iş. Kadını eşiniz evdeyken eve almayın. Terapiye gitsin çok derdi varsa.
:/ yok, koca evde dur
Acaba 8-10 saat komşu komşu gezdiği için eşiyle sorunları olabilir mi? Böyle bir tavsiye verseniz biraz evine ve eşine zaman ayırsa sorunu kalmayabilir kimbilir :)
Yok, koca evde durmuyor ki.

Haha ancak doyuyorsunuz birbirinize , valla komşuluk güzelde beni sıkıntı basar , siz sanki bu durumdan memnunsunuz yorumlarınızdan öyle anladım
Asla memnun değilim, çünkü hep aynı şeyleri tekrar dinlemekten baktım ama, gelip anlatıp ağlaması :(

Herkesin sorunları var şu hayatta eşiniz haklı. Bu kadın o kadar sizde oturuyorsa kendi evinin işini falan nasıl yapıyor anlamadim insanda biraz düşünce olur o kadar saat biri dursa bunalım geçiririm sanırım dert anlatma makinesi değilsiniz ki Cânım fazla yüz vermissiniz bence biraz mesafe koyun ki komşuluk sınırlarını bilsin

Kadin tum gununu sende geciriyomus tabi esiyle sorunu olur adam karisini evde gormuyomuski. Bide esin evdeyse kimseyi o kadar saat eve alma bence hoc degil ben sahsen almam ne olursa olsun esimle vakit geceririm daha iyi insanlik hali rahat edemezki kimse oyle

Işte tam da eşimin rahatsız olduğu konu da bu. Neyin nesi kimin fesi, yanımıyoruz etmiyoruz, bu kadının amacı ne, oturdu mu kakmak bilmiyor diyor

Kocası yüzünden evde duramiyormu acaba belki kocası evde istemiyo onu kendini disarlara atiyo mecburen .ama baskasindada okadar saat durulması yanlış

Back