• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve komşum

Yok öyle değil de, ne biliyim keşke ayarında bi insan olsaydı da beni bu noktaya getirmeseydi.
Ama değilmiş, boşver bugün hayır dediğin için üzülürsün zaman geçip alışınca , eşinle ailenize zaman ayırmanın zevkini alınca oh be ne iyi etmişim dersin

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
wsin hakli. ben 1 saatten sonra daraliyorum. evinde isi gucu yok mu. kapoyi ac ama disari cikacaktim falan de.

O kadını eve almayın. net!
Ben zaten evde adam varken bir kadının komşuda oturmasını anlamam. Eşiniz rahatsız olmakta sonuna kadar haklı. Bir de kadın saat 5'te geliyormuş, tam eşinizin olduğu saatte. Çok hikaye duydum böyle eşini kaptıran. Belki de eşiniz bir şeyler hissetti de ondan size üsturupluca söylüyor... Çok fena düşündüm ama öyle hissettim valla konuyu okuyunca. Bu iş pis iş. Kadını eşiniz evdeyken eve almayın. Terapiye gitsin çok derdi varsa.
+1+1+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Sizin eşiniz sonuna kadar haklı kusura bakmayın ama durum bu, ayrıca size minnet duyacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz iki gün sonra elinize sağlık der sizde eşinizle elin kadını için aranızı bozduğunuzla kalırsınız hayır demeyi bir öğrenin çok zor bişey değil bu yani resmen evinizi, özel hayatınızı gaspetmiş hiç zorunuza gitmiyor mu?

Belkide kocanıza bakışlar atıyor cilve yapıyor çakırmadan adamda söyleyemiyor bu şekilde söylüyor aman valla kimseye de güvenmem aklımada hep en kötüsü gelir yani 1 saat anlatsın gitsin 10 saat ne hiç mi yemek çamaşır bulaşık yok hayret birşey ben sinirlendim burdan

Kocanız haklı siz rahatsız olmuyomusunuz okadar saat oturmasından.. o neymiş öyle yanlızsa yanlızlığını bilsin herşeyin bi usulu adabı var

Back