• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve komşum

Biz gezmeye gidicez kusura bakma de daha da gelirse misafir gelecek de daha da anlamıyorsa kocam istemiyor de ama gerçekten normal değil bukadarı kadın üzülmesin derken sizin aile hayatınız bozulacak
Geçen geldi zaten biz de pikniğe gidecektik. Bi oturdu kalmadı. Eşim baktı gitmiyor ; hade pikniğe gitmiyor muyduk, çabuk ol gün bitecek falan dedi de, kadın ondan sonra kalktı gitti evine

Asla memnun değilim, çünkü hep aynı şeyleri tekrar dinlemekten baktım ama, gelip anlatıp ağlaması :KK43:
Ay boşver yeter dinlemişsin yeteri kadar , bahane üret ayağı kesilsin,işin olmasada hazırlan evden çıkacak gibi dur gelme diyemiyorsan kibarca tam çıkıyordum falan dersin , vallahi kocayı çalan,altınları çalan komşu duyuyoruz sonra , bunlar olmasa bile kadın başlı başına zaman kaybı

Geçen geldi zaten biz de pikniğe gidecektik. Bi oturdu kalmadı. Eşim baktı gitmiyor ; hade pikniğe gitmiyor muyduk, çabuk ol gün bitecek falan dedi de, kadın ondan sonra kalktı gitti evine
Bu kadın normal değil almayın evinize bu saate kadar sizin de anlamanız lazım değil mi haftada iki kere arkadaşımla telde konuşsam sıkılırım bu durum normal değil sizin de komşunun sizde yaşamasından değilde eşinizin durumdan rahatsız olması şeklinde konu açmanız bir tuhaf

Bu yüzü siz vermişsiniz o zaman. Belli bi süre sonra canım eşim gelmek üzere ben yemek yapıcam yarın yine gel dersin usulunce gönderirsin. Şimdi hu kadar alışmışken kadında kovulduğunu anlayacak. Hata sizde aslında birazda
Benim komşuluk ilişkilerim fazla yok, meraba meraba o kadar ama bu kadın yapıştı resmen, onunla hiç bi hukukum yokken evimde buldum.

Ay boşver yeter dinlemişsin yeteri kadar , bahane üret ayağı kesilsin,işin olmasada hazırlan evden çıkacak gibi dur gelme diyemiyorsan kibarca tam çıkıyordum falan dersin , vallahi kocayı çalan,altınları çalan komşu duyuyoruz sonra , bunlar olmasa bile kadın başlı başına zaman kaybı
Evet zaman kaybı hem de çook, derslerime çalışmam lazım, sınavlara az bi süre kaldı diyorum ama kadın oralı bile değil, soluk almadan anlatıyor

Mesafe koymanız şart. Hem de en kısa zamanda. Yoksa sizin evliliğinize zarar gelecek. Durum onu gösteriyo. Ben olsam direk eşim ben evdeyken misafir kabul etme diyor derdim. Eşimle sorun yasıyoruz bu yüzden der ve yavaştan mesafemi koymaya da başlardım.

Ay şaka gibi sıkılmıyor musun yaa esin haklı adam evde rahat edeme yani.
O değil de bu kadının kocası peki bise demiyor mu
Ben o.kadar saat eve gelmesem eşim gıcık olur bana b...unu çıkardın der🤣😁😃😁😃😁
Kocası evde durmuyor ki zaten

Bizim eve komşu gelmez, benim komşuluk ilişkilerim sıfırın altında ama annemlerde şahit olduğum manzaralar çok eğlenceli. Annemin sizinki gibi münasebetsiz komşuları var.

Birine x hanım yatak açayım mı demişti, kadın nasıl gittiğini şaşırmıştı. Bir diğerine y hanım siz eve gidince ne yapacaksınız diye sorup kadın yatıcam deyince siz gidince biz de yatıcaz demişti gülmekten altıma etmiştim,

Bir keresinde de rahmetli babam uyanıp gelip "eeeh ne bağırıştınız ya, kalkın gidin, kocanız çoluğunuz çocuğunuz yok mu sizin" diye azarlamıştı da o günden sonra babam vefat edene kadar kimse akşam vakti gelmedi anneme.

Konu sahibi normal değil, komşunuza bir ayar çekmeniz gerekiyor herkesin hemfikir olduğu üzere.

Kusura bakmayın ama sizde de hata var hanımefendi. Kadın zaten kendini atacak yer arıyor belliki. E sizde ses etmeden dinliyor, planımız var müsait değiliz diyemiyorsanız tabi oturur kalır. Kapıyı açtığınızda "aa x hoşgeldin, bizde şimdi çıkıyorduk, başka zaman görüşelim" demekle bir şey kaybetmezsiniz. 3 5 kez bahane uydurursanız ayağını kesersiniz zaten. "Eşim çok yorgun canım uzandı tv izliyor pek müsait değiliz kusura bakma" veya gündüz baktınız oturdu kalkmıyor hemen eşinizle organize olun. İşten erken çıktım eve geliyorum hastayım tarzı bi bahaneyle arasın sizi. Yani çözüm bulmak isteyene çokta sizde o isteği göremedim nedense.. Sizinde canınız sıkılıyor evde heralde. Ama yani insan anne babasına bile katlanamaz böyle..

Bu kadın normal değil almayın evinize bu saate kadar sizin de anlamanız lazım değil mi haftada iki kere arkadaşımla telde konuşsam sıkılırım bu durum normal değil sizin de komşunun sizde yaşamasından değilde eşinizin durumdan rahatsız olması şeklinde konu açmanız bir tuhaf
Eşime hak veriyorum, ama kadına ne diyeceğimi bilemiyorum ki.

Kusura bakmayın ama sizde de hata var hanımefendi. Kadın zaten kendini atacak yer arıyor belliki. E sizde ses etmeden dinliyor, planımız var müsait değiliz diyemiyorsanız tabi oturur kalır. Kapıyı açtığınızda "aa x hoşgeldin, bizde şimdi çıkıyorduk, başka zaman görüşelim" demekle bir şey kaybetmezsiniz. 3 5 kez bahane uydurursanız ayağını kesersiniz zaten. "Eşim çok yorgun canım uzandı tv izliyor pek müsait değiliz kusura bakma" veya gündüz baktınız oturdu kalkmıyor hemen eşinizle organize olun. İşten erken çıktım eve geliyorum hastayım tarzı bi bahaneyle arasın sizi. Yani çözüm bulmak isteyene çokta sizde o isteği göremedim nedense.. Sizinde canınız sıkılıyor evde heralde. Ama yani insan anne babasına bile katlanamaz böyle..
Valla hiç bu fikirler aklıma geçmemişti, çok iyiymiş bu fikirler de, eşim, gelmesini istemiyorum diye bilsin ki, bir daha gelmesin diyor ve eşim sizi eve almamı istemiyor dememi istiyor.

Sen git kadına çağırmadan falan
Evim akşam uygun olmuyor, sende konuşalım, daha rahat oluruz de.

Eşime hak veriyorum, ama kadına ne diyeceğimi bilemiyorum ki.
ne yapacaksın biliyor musun?
kapidayken daha eve girmeden söyleyeceksin. Yoksa içerdeyken kalk git denmiyor.

benim de böyle bir komsum var.
yani öyle 10 saat oturma değil. 15 dk oturur. Günde 2 3 defa ara ara gelirdi.

sınır oluyordum ya, tam wc gidecem geliyor, tutuyorum kendimi :D

bazen bulasigin, bazen süpürgenin ortasında geliyordu. Müsait değilim demek de hiiiç huyum değildir.

en son çözümü buldum.
kapıyı açtığım gibi daha o bir şey demeden napıyorsun sorusuna " ayy tam wc giriyordum, dusa girecem, ay isim var, başım agiriyo uzanıyorum, uykusuzum uyumaya calisiyorum" gibi gibi bir ton şey söyledim.

Eşiniz haklı, komşuluğun da bir sınırı olmalı. Adam işten gelince evinde rahat rahat dolaşabilmeli. Dinlenme keyif yapma alanı olmalı . Hiç bir komşum gelip bende saatlerce oturmaz , baştan mesafemi koydum. Eşim gelmeden kalkar gelen kişi de . Olması gereken bu zaten .

Bacım kusura bakmada şimdi çok abartı oluyo bu eşinin istememesi çok normal ama kadın nerdeyse sizin evde yatacak kıvama gelmiş...herşey dozunda güzeldir sıkıntıları olabilir herkesin sıkıntısı var konuşursun ama hergün hergün bu kadar uzun oturması doğru bişey değil. Farkındamısın şuan komşunun dertleri yüzünden kocanla aran bozuluyo
İyi bişeymi bu sence? Gelme diye deme tabi ama daha usturuplu bi şekilde müsait olmadığını söyleyebilirsin

Bacım kusura bakmada şimdi çok abartı oluyo bu eşinin istememesi çok normal ama kadın nerdeyse sizin evde yatacak kıvama gelmiş...herşey dozunda güzeldir sıkıntıları olabilir herkesin sıkıntısı var konuşursun ama hergün hergün bu kadar uzun oturması doğru bişey değil. Farkındamısın şuan komşunun dertleri yüzünden kocanla aran bozuluyo
İyi bişeymi bu sence? Gelme diye deme tabi ama daha usturuplu bi şekilde müsait olmadığını söyleyebilirsin
Valla kızlar öyle şeyler yazmışsın ki, yarın kapıyı çalışsa ilk işim iyi bir ayar vermek :))))

Back