- 12 Mart 2019
- 381
- 333
- 53
- Konu Sahibi Kedi kadin
Siz de iyi sabretmişsiniz gerçekten. Komşunuza üstü kapalı değil direkt söyleyin gelmemesi gerektiğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kızlar öyle şeyler yazmışsın ki, yarın kapıyı çalışsa ilk işim iyi bir ayar vermek :))))
Kadın benden 10 yaş büyük ve anlayış sıfırBu yüzü siz vermişsiniz o zaman. Belli bi süre sonra canım eşim gelmek üzere ben yemek yapıcam yarın yine gel dersin usulunce gönderirsin. Şimdi hu kadar alışmışken kadında kovulduğunu anlayacak. Hata sizde aslında birazda
Yok kocama sonuna kadar hak veriyorum, ama kocam kadının yüzüne direk söyle, kocam seni eve almamı istemiyor diyeKomşuya gösterdiğiniz saygı ve anlayışın yarısını kocanıza göstermenizi öneririm. Yoksa çok geçmez sizin de komşumuz gibi anlatacak çok derdiniz olacak, farkında değilsiniz.
Valla kadın sınırlarını bilmiyorsa, bildirmek lazım. Eşinizle baş başa zaman geçirmenizi, evde kafa dinlenilmesini, ailecek sakin huzurlu bir akşam geçirmenizi kendi dertleri yüzünden elinizden alıyor. Utanmazca bir bencillik. Kocam seni eve almamı istemiyor diyemiyorsanız, eşim akşamları ailece vakit geçirmek istiyor, muhabbetlerimizi daha münasip zamanlarda yapalım deyin.Yok kocama sonuna kadar hak veriyorum, ama kocam kadının yüzüne direk söyle, kocam seni eve almamı istemiyor diye
Eşin haklıIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Yok kocama sonuna kadar hak veriyorum, ama kocam kadının yüzüne direk söyle, kocam seni eve almamı istemiyor diye
Biri gelip bende bu kadar saat otursa eşimden önce ben rahatsız olurum o kadar saat oturma mı olurIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması.
Sabah 5 de sanırım? Eşiniz haklı kadın size tasinmis haberiniz yok kiraya ortak olsun!!!Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz