• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve komşum

Valla kızlar öyle şeyler yazmışsın ki, yarın kapıyı çalışsa ilk işim iyi bir ayar vermek :))))

Kırma tabide müsait olmadığını söyle
Birkaç defa aynı şeyi dersen bidaha bu kadar sık gelmez telefondada dertleşebilir gerekirse... Benim evime arkadaşlarım komşum vs gelse kocam eve gelmeden önce kalkıp giderler koca gelene kadar serbest ama o varken olmamalı biz böyle gördük yani
Kolay gelsin sana 😊

Bu yüzü siz vermişsiniz o zaman. Belli bi süre sonra canım eşim gelmek üzere ben yemek yapıcam yarın yine gel dersin usulunce gönderirsin. Şimdi hu kadar alışmışken kadında kovulduğunu anlayacak. Hata sizde aslında birazda
Kadın benden 10 yaş büyük ve anlayış sıfır

Komşuya gösterdiğiniz saygı ve anlayışın yarısını kocanıza göstermenizi öneririm. Yoksa çok geçmez sizin de komşumuz gibi anlatacak çok derdiniz olacak, farkında değilsiniz.
Yok kocama sonuna kadar hak veriyorum, ama kocam kadının yüzüne direk söyle, kocam seni eve almamı istemiyor diye

Yok kocama sonuna kadar hak veriyorum, ama kocam kadının yüzüne direk söyle, kocam seni eve almamı istemiyor diye
Valla kadın sınırlarını bilmiyorsa, bildirmek lazım. Eşinizle baş başa zaman geçirmenizi, evde kafa dinlenilmesini, ailecek sakin huzurlu bir akşam geçirmenizi kendi dertleri yüzünden elinizden alıyor. Utanmazca bir bencillik. Kocam seni eve almamı istemiyor diyemiyorsanız, eşim akşamları ailece vakit geçirmek istiyor, muhabbetlerimizi daha münasip zamanlarda yapalım deyin.

Madem komşun bu kadar kıymetli ayrıl eşinden, üniversitedeki ev arkadaşları gibi komşunla ayrı eve çık. Ben anlamıyorum yani karşınızdaki kişinin yüzde yüz haklı olduğu durumlarda bile nasıl kavga edebiliyorsunuz...
Ben olsam hem o komşuyu hemde buna sebep olup bide üste çıkan sizi kovarım evden.
Kaldıki bırak iki saati hergün hergün olursa bir saat dahi fazla.
Eşinin arkadaşı gelse bu şekilde kabul eder misin? Eminim yarım saat bile kabul etmezsin.

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
Eşin haklı
9-10 saat sizin işiniz gücünüz YÖK mü nasıl sıkılmıyorsunuz

Kocani dinle eve alma.Sen de dert yan istemiyo seni kocam cok konusuyormusuz.Bir gun sinirlenmesinden korkuyorum.O gelince evine git de.

Eskiden evin beyi gelince herkes evine dagilirdi.Hem kocana yemek vericeksin iki cift laf ediceksin.Ozel hayatiniz var.Bunlari dusun.Kocan kendi evinden nefret etmesin bu kadin yuzunden.Ben olsam eve girmek istemem.

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
Biri gelip bende bu kadar saat otursa eşimden önce ben rahatsız olurum o kadar saat oturma mı olur

Offf çok fenaymış ya.Bizim apartmanda da var böyle bir tane, apartmanca kan kusuyoruz.Bizimki üstüne bir de aç gözlü. Evinde, mutfağında birşey gördüğünde 2 saate kalmaz çocuğunu gönderir istemek için. Geçen geldi çıkarmış ayakkabılarını tam içeri giricek müsait değiliz dedim bozuldu gitti.Bozuk atıyor bize bir kaç gündür, gelip gitmiyor. Annem de sebebini bilmiyor ama durumdan memnun , benim eserim olduğunu bilmiyor bilse parçalar beni.O da sizin gibi utanıyor bir şey diyemiyor.

Bir yolunu bul söyle, on saat oturan kişi mesafe koymaya çalışsanda anlamaz. Hem sen de sıkılmıyor musun?

Eşiniz sonuna kadar haklı.. Adam işten gelip ayaklarını uzatıp dinlenmek isteyecektir. Siz çok yüz veriyorsunuzdur. Hem ne gereği var evinizin içindeki özelinizi bilmesine.. Hergün geliyor mu?

yuz versem benimde komsularim boyle olurdu.kocalari evde olmuyor cunku genelde.hic yuz vermedim bastan.ve kac kere cocugu uyutrken zile basip duruyorlardi defalarca.bende acmadim.her bastiklarinda acmadim.evde yokmus gibi ses cikarmadim.cocugumuda rahatsiz ediyorlar bide tam uyuyacak cocuk.esimde dedi ben oyle komsuluk iliskilerini sevmem.acma kapiyi dedi.1,2 ay surekli bastilar acmadim.artik hic gelmiyorlar.adim kapiyi acmayan gelin cikmis apartmanda.sadece meraba herkese.sevmem oyle civik komsu muhabbetlerini.yada actigimdada kapiyi yarim acip musait degilim ev perisan diyordum.sizde birseyler deneyin yoksa daha perisan olursunuz.boyle insanlarin gorgu kurallarini insanlik kurallarini bildiginide sanmiyorum.siz birsey desenizde alinmaz fazla .cunku yuz yok kadinda

Back