Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu tam olarak okuyamadım ama o mesajı silmeyip saklaması da özellikle gönderildiğini ve saklandığını akla getiriyor bence yani eşiniz bana böyle mesaj at demiş olabilir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de kardeşiniz rüya sanmış olabilir ama şöyle bir şey var.
Eşiniz o gece beşiğin başına gitmiş mi peki?
Eğer o odaya girdiyse bile sorun bence..

kimsenin günahini almak istemem ama bana da esinizle kiz kardesinizin arasinda biseyler gecmis gibi geldi. eve dinleme cihazi alin, siz ev de yokken ne konustuklarini dinleyin. kiz kardesinizin tekrar size gelmesi herkesin normalmis gibi karsilamasi, ne yazikki hayra alamet gibi durmuyor, Allah yardimciniz olsun

Konunuza baştan beri aklım ermiyor, ama gün geçtikçe olay dahada içinden çıkılmaz bir hal oluyor.

Bu sorular sizi rahatsız etmiyor mu?

1- Diyelim ki kız kardeşiniz gerçekten tacize uğradı.. Hangi cesaretle size kalmaya geliyor?

2-Diyelim ki kız kardeşiniz tacize uğradığını zannetti, emin olamadı ama sizin evliliğinizi ne kadar yıprattığını bilerek daha nasılgelipte sizin veya eşinizin yüzüne bakabiliyor.

3- Eşinizin hiç suçu yoktu varsayalım,bu durumda hiç bir erkek kendine iftira atan insanın suratını görmek istemez. O evden kovar,o evi yıkar ama o kızla tekrar aynı evde kalmaya razı olmaz.

4- Anneniz nasıl kız kardeşinizin size gelmesine izin verdi? Hiç akıl alacak iş mi?
Kardeşiniz taciz edildiyse dizin eviniz kız kardeşiniz için tehlikeli .Eğer taciz edilmediysede kız kardeşiniz sizin evliliğiniz için tehlikeli.

Olayınızda hiç kimsenin davranışları normal değil açık söyleyeyim.
Ya çok büyük bir oyunun içindesiniz, yada etrafınızdaki hiçkimse size ne yaşattığının, sizin ne hissettirdiğinin farkındada değil. Kimsenin umrundada değilsiniz.

Harfi Harfine Katıldım Sana Hatta Annesine Bile Güvenmesin O Bence Herşeyi Biliyor da Konu Sahibine Hainlik Ediyor. İnsan Demek Yeri Geliyor Evladınada Böyle Şeyler Yapabiliyormuş.Bence Anne-Kardeş-Eşini Hayatından Çıkartsın.

siz olsanız napardnız arkadaşlar Allah aşkına söyleyin

Galiba kardeşiniz yaşça küçük yani 18-19 falan. Bu yaştaki genç kızlar karşıdaki erkek kim olursa olsun yakınlığını, ilgisini yanlış anlar. Benimle ilgileniyo demek ki beni beğeniyo diyo düşünür. Halbu ki karşıdaki erkek - mesela eşiniz- tamamen abilik yapar.
Tamamen ergen dengesizliği kardeşinizin yaptığı.Aslında ciddi bir psikolojik problem bile olabilir. Gerçekten böyle bir olay olsa ASLA AMA ASLA evinize gelmez, gelmeye cesaret edemez zaten. Sakın yuvanızı yıkmayın. Yazık olur. Eşinize ve çocuğunuza bağlanın, evladınızı babasız bırkmayın boş yere. Kardeşinizle aranıza çok ciddi bir mesafe koyun. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
siz olsanız napardnız arkadaşlar Allah aşkına söyleyin

Kusura bakma ama buradaki bütün suç kardeşinin ve annenin. Kız kardeşin hangi yüz evine geliyo ve kocana msj atabiliyo. Lütfen mantıklı düşünelim tacize uğrayan bir insan o yere tekrar gider mi ve kızı tacize uğramış bir anne kızını tekrar aynı yere sürükler mi bu nasıl yüzsüzlük. Ben kız kardeşinin masum olduğunu düşünmüyorum.
Ben asla eve sokmazdım ve yüz yüze bile gelmelerine fırsat vermezdim eğer ki kocama birkez daha şans verdiysem...

senin bu olayını okuyunca aslında aklıma kefaret(atonement) filmi de geliyor izlemeni mutlaka tavsiye ederım canım.
yani oradaki küçük kız cok hoşlandıgı adama büyük bir iftira atıyor ve adamın hayatı değişiyor.yani ilgi cekmek adına kardesın böyle birsey yapmıs olamazmı??

şahsi fikrim; kardeşinde ciddi bi rahatsızlık olabilir bence.
Normal bi insan ne o popoyu 3 dk boyunca gıkını çıkarmadan elletir. Ne de tacize ugradıgı eve geri döner..
kocanızla alakalı bir yorum yapamayacagım ama kardeşine ben pek inanmadım. Normal şartlarda kardeşinin senin evine ömür boyu fln adım atmaması gerek. Günde kaç kere millet birbirinin poposunu mıncırıo ki bu normal bişeymi hemen unuttu herseyi yine geldi kalmaya. Üstelik yüzsüzlük yaparak. yok anacım ne aynı rahimde yattıgın kardeşine guvenebilirsin, ne de aynı yatakta yattıgın kocana...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşinle kardeşin arasında birşey var.aralarında ne geçtyse kardesn eşini tehdit ediyor .eşin bu olay karşışında da kardeşinzin istdgni yapıyor.aralarnda anlaşıp kendisine mesaj atılmasnı istyor kardeşinden.kimse çakmasın dye.allah sizi bebegnizi korusun kardesim.bence olay bu

öncelikle merhaba. saatlerdir konuyu inceliyorum. ben bu tip durumlarda her zaman kadının yanında yer alırım. başlarda ki tavrım da buydu.
ancak konuyu okudukça kararım değişti. Şu an yazacaklarımı da bir kadını haksızlığa uğratma kaygısıyla yazdığımı belirtmek isterim.

1. Birinin size dokunduğunu hissederek uyanırsanız irkilirsiniz. ya da aslında hiç uyanmamışsınızdır.

2. Eşinizin tek açığı sakin kalması gibi görünüyor. Ancak bana kalırsa eşiniz sakin filan değil yalnızca öfkesini sizden çıkarmamış. yani verdiği tepki anormal filan değil. hatta doğru.

3.Kardeşinizin tacize uğrasa bile eve gelmek istemesi içinizi rahatlatmak için olabilirdi. ancak siz "gelme" demenize rağmen zorla eve gelmiş. sizin içinizi rahatlatmak için bu teklifte bulunması bile yeterliydi oysa.

4.Bir diğer konu kardeşiniz şu an ya da olay yaşanırken 17 yaşındaymış. o zaman siz 2,5 yıldır evlisiniz daha önce de 7 yıllık bir birlikteliğiniz varmış. Bu da demek oluyor ki krdeşinizle eşiniz tanıştığında kardeşiniz 12 yaşında ya da daha küçüktü. bu da eşinizin kardeşinizin üstünü örtmesini garip bir durum olarak göstermez.

5.velev ki kardeşiniz tacize uğradı; şunu hiç mi düşünmüyor? "ben bu adamı tanıdığımda çocuktum (genç kız bile değil) o zaman bu adam aynı zamanda çocuk tacizcisi ve öz yiğenim orada" (şahsen ben çocukluğumdan beri tanıdığım bir adam tarafından tacize uğrasam ilk o adamın çocuğunu düşünürüm.) bu durum onu korkut muyor mu, nasıl buna razı geliyor. 17 yaş bir çok konu için küçük olabilir ama bu kadarı düşünülebilir.

yani demem o ki eşiniz tacizci filan değil muhtemelen. en kötü ihtimal (ki ben buna da ihtimal vermiyorum) bir ilişkileri vardı. bu durum da ne kadar iğrenç olursa olsun eşinizin kızınızı emanet edebileceğiniz bir adam olduğunu gösteriyor en azından.

olayın temelinde şu olduğunu düşünüyorum; kadınlığının yeni yeni farkına varmakta olan bir genç kız kadınlığının gücünü sınamak istedi. bu da aşkının büyüklüğüne emin olduğu bir adam olmalıydı. ancak eşiniz bunu fark etmedi bile. kardeşiniz de bunu takıntı yaptı.

ya da belki de eşiniz kardeşinizin üstünü örterken yorgan değidi kardeşiniz irkiler uyandı ama eşiniz çoktan bebeğinizin başına gelmişti. bu durumda da kardeşiniz yanlış anladı.

not: erkektir yapar ya da erkeklerden beklenir denen arkadaşlara sesleniyorum erkek= sapık diye bir gerçek yoktur. yalnızca erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için erkeklerden çekiyoruz.

aksamdan beri yazılanları tek tek okhdum. öncelikle ben esinizin suçsuz olduğunu düşünüyorum ve bence kardeşimizin psikolojik sorunları var. malum ergenlikte cinsel meraklilik ve psikolojik bozukluklar çok sik gorulur. Eşiniz bence kardesinizi kendi kardeşinden ayırt etmiyor hatta kızı gibi görüyor o yüzden ona abilik yapıyor ve kardeşiniz bu ilgiyi yanlış anlamış olabilir ve sizi kıskandığı aşikar. benim kuzenlerinin kocaları bile yeri gelir ustumu örter üstelik onlarla samimiyiz yani sariliriz falan ama bir kere bana o gözle baktıklarını görmedim ya da ilgilerini yanlış anlamadım taciz de etmediler, esinizin onun üstünü örtmesi çok normal. olayda çok açık var. şöyleki, kardeşimiz cinsel konulara meraklı, bence kesinlikle rüya gördü, o sırada da Eşiniz üstünü orttu ve eli değdi, kız rüya gördüğü için o sürtünmeyi oksama olarak algıladı, ve rüyadan hemen uyanilamadigi için birkaç saniye sonra açtı gözünü ve durdu sakince, arkasına bakınca Eşiniz vardı o yaptı sandı. ama gercekten taciz etseydi bagirirdi hadi yapamiyo mu kipirdardi dursun diye hosuna mi gitti de ses cikarmadi anlamadim. ve ben öyle dusunuyrm ki siz kafanızı kaldırıp girecekken Eşiniz buna cesaret edip kardesinizi oksayamaz, oldu ki o sırada uyandiniz ya da kardeşimiz çığlık attı, kesinlikle yapamaz o sırada, yalniz kaldıkları zaman yapar. ve bebeğe baktıktan sonra geri dönerken illaki kıza son kez bakar, hani derler ya her katil olay yerine geri döner diye o hesap. ilk sayfalarda kardeşim bebeğe bakıp odaya dondu dedi demiştiniz, sonra sorduğunuzda tüm gece uyaniktim ama bilmyrm nereye gittiğini demiş yalan söylediği besbelli. ayrıca anneniz de esinize inanıyo, eğer siz üzülmeyin diye boyle düşünse vicdani rahat etmezdi kızım orda o sapikla duruyor diye ceker alırdı sizi. siz basta esinize sakince olayi sordugunuz icin esiniz ortaligi ayaga kaldirmamis kizmis ama yine de karsisindaki kucuk bi kiz diye kirmamak icin cok sinirlenmeden cevap vermis cunku sizin onu sevdiginizi ve ona guvendiginizi biliyor. ama olay uzayince tepkisi artmış kardeisnizi görmek bile istwmiyo. ben olsm bende öyle davranirdim. sizi bu kadar seven bi adam kardesinizi taciz etmiş olamaz. eğer taciz etseydi o kız oraya gelmek istemeZdi kocanizin adini duymaktan bile tiksinirdi, kocaniz için iç çamaşırı al demezdi. ben enistemin gunahini almisim diyip kivirmazdi. hangi insan ablasinin bi sapikla beraber olmasini istwr ki ben sahsen alirdim ablami o adamin yanindan. belli ki iliskinizi hep kiskanmis kocanizi begeniyo yüzüne bakilmiycak bi adam değil diyorsunuz, sizinki gibi bi ask istiyordu kardesiniz. o yüzden kardeşimizin psikolojisi bozuk bence hayalinde kurduğu şeyleri rüya olan şeyleri gerçek sniyo, ya da oyun kurmuş bilemiyrm. ben hislerime de çok inanirim siz de inanirmissiniz üstelik istihareye de yatmissiniz, Eşiniz masum. tanımıyorum kendisini ama eminim masum olduğuna.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdigimi okursaniz çok mutlu olurum çünkü icinizi biraz da olsa rahatlaticagina eminim

Bir de su var. O gün gidicem diye ttuutturmasi size iyi davranıp sarılması mesajlar yazması resmen siz ne olduğunu sorun diye yirtmis kendini. Zaten anlatırken soğuk kanlıydı dediniz. Eğer o kadar emin olsaydı tacizden ağlardı titrerdi ne bilwyim kotu olurdu. Eve döndükten sonra siz üstüne gittikçe kaçmış cevap vermekten pardon ama tam suçluluk psikolojisi, beklenmedik sorular gelince ne diyeceğini şaşırmış, o yüzden panik olup cevap vermek istememiş anneniz titriyo falan demiste titremesi bu yüzden bence söyleyeceği yalan aklına gelmemiş. Bu devirde babana bile güvenme demişler, kardesinize neden guvenesiniz ki? Bi bayan kardeşinin iftira attığını yazmış, sizin kardeşiniz de ya öyle birşey yapmışsa bence gayette olabilir, tamam erkeklere güven olmaz o ayrı konu da bu devirde kardeşe bile güven olmaz. Kardesinize de bi çapraz sorgu şart bence

Ve bi de Eşiniz gece bebeği yanınıza bırakmamış, bıraksa niye üstünüze biraksin. Belki kardeşinin kafasında birşeyler kurdu aldı bebeği koydu ustunuze, Eşiniz bebeği salona getirsin de nasıl olsa ustumu açık görüp örter ben de planimi isletirim diye düşünmüş olamaz mi, ben herşeyi bekliyrm şahsen rüya değilse bile bi oyun kurmuş olabilir aranizi bozmak icin

Çok şey yazdım ve çok uzun yazdım farkındayım ama bi de sunu anlatmak istiyorum. Benim teyze kızım maşallah çok güzel bi ask yaşıyor iki yıllık evliler sekiz aylık bebekleri var allah mutluluklarını bozmasin herkes çok kıskanıyor. Bunun kapalı namazında niyazinda çok düzgün bi kız arkadaşı var sürekli evlerine gelip gidiyor. Bi gün huzurlaeini bozmak için bebek yeni doğduğunda ona takılan altını çalmış, kuzenim faceye ne beddualar yazdı. Kız aramış a öyle demeyin bence çalınmamıştir evi arayın demiş, evi didik didik yapmışlar altın yok. Kadın demiş ben geliyim bulurum. Neyse eve gelmiş kuzenim odaya girmiş bir ara bunu gözetliyor bu da salonda kadın kendi çocuğunun eline altını koy çocuk sueune sürüme mutfağa gel sonra kadın çığlığı basmiss aa goruyo musun oğlum buldu altininizi ben demiştim deyip hiçbirşey yokmuş gibi devam etmiş. Bi gün de kuzeninin çocuğunun mevludu vardı o gün yine bu kadın geldi bu sefer muska yaptırmış bebegin beşiğine koymaya çalıştı yapamadı. Yani kıskançlık dini bütün insanin bile gözünü kor ediyor

Ayrıca genel olarak da sunu söylemek istiyorum erkek sapıklık yapıyorsa bile karisini aldatiyosa bile bunun suçlusu kadındır bence erkekleri ayartan kadınlar oluyor. Ne demişler dışı kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek birşey yapmazmis. Herşey bu kadınların başının altından çıkıyor :)

öncelikle merhaba. saatlerdir konuyu inceliyorum. ben bu tip durumlarda her zaman kadının yanında yer alırım. başlarda ki tavrım da buydu.
ancak konuyu okudukça kararım değişti. Şu an yazacaklarımı da bir kadını haksızlığa uğratma kaygısıyla yazdığımı belirtmek isterim.

1. Birinin size dokunduğunu hissederek uyanırsanız irkilirsiniz. ya da aslında hiç uyanmamışsınızdır.

2. Eşinizin tek açığı sakin kalması gibi görünüyor. Ancak bana kalırsa eşiniz sakin filan değil yalnızca öfkesini sizden çıkarmamış. yani verdiği tepki anormal filan değil. hatta doğru.

3.Kardeşinizin tacize uğrasa bile eve gelmek istemesi içinizi rahatlatmak için olabilirdi. ancak siz "gelme" demenize rağmen zorla eve gelmiş. sizin içinizi rahatlatmak için bu teklifte bulunması bile yeterliydi oysa.

4.Bir diğer konu kardeşiniz şu an ya da olay yaşanırken 17 yaşındaymış. o zaman siz 2,5 yıldır evlisiniz daha önce de 7 yıllık bir birlikteliğiniz varmış. Bu da demek oluyor ki krdeşinizle eşiniz tanıştığında kardeşiniz 12 yaşında ya da daha küçüktü. bu da eşinizin kardeşinizin üstünü örtmesini garip bir durum olarak göstermez.

5.velev ki kardeşiniz tacize uğradı; şunu hiç mi düşünmüyor? "ben bu adamı tanıdığımda çocuktum (genç kız bile değil) o zaman bu adam aynı zamanda çocuk tacizcisi ve öz yiğenim orada" (şahsen ben çocukluğumdan beri tanıdığım bir adam tarafından tacize uğrasam ilk o adamın çocuğunu düşünürüm.) bu durum onu korkut muyor mu, nasıl buna razı geliyor. 17 yaş bir çok konu için küçük olabilir ama bu kadarı düşünülebilir.

yani demem o ki eşiniz tacizci filan değil muhtemelen. en kötü ihtimal (ki ben buna da ihtimal vermiyorum) bir ilişkileri vardı. bu durum da ne kadar iğrenç olursa olsun eşinizin kızınızı emanet edebileceğiniz bir adam olduğunu gösteriyor en azından.

olayın temelinde şu olduğunu düşünüyorum; kadınlığının yeni yeni farkına varmakta olan bir genç kız kadınlığının gücünü sınamak istedi. bu da aşkının büyüklüğüne emin olduğu bir adam olmalıydı. ancak eşiniz bunu fark etmedi bile. kardeşiniz de bunu takıntı yaptı.

ya da belki de eşiniz kardeşinizin üstünü örterken yorgan değidi kardeşiniz irkiler uyandı ama eşiniz çoktan bebeğinizin başına gelmişti. bu durumda da kardeşiniz yanlış anladı.

not: erkektir yapar ya da erkeklerden beklenir denen arkadaşlara sesleniyorum erkek= sapık diye bir gerçek yoktur. yalnızca erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için erkeklerden çekiyoruz.

Çok haklisiniz bende boyle düşünüyorum kesinlikle

Bence okşamış olabilir bende şöyle bir olay anlatayım çok yakın bir arkadaşım okulda bir arkadaşına yatıya gitmişti arkadaşıma yer yatağı yapmışlar gece yarısı kızın babası gelip arkadaşımın arkasına sessizce uzanmış ve okşamış biryerlerini arkadaşım erkek gibidir ama o an hiç sesini çıkaramamış ama ertesi gün dayanamayıp anlatmış kıza bu durumlarda insanım nutku tutuluyor.
Hatta birgün bende istiklal de yürürken biri elini kalçama koydu inanın kanım dondu gittikten sonra elimdeki kitapla kafasına vurasım geldi ama iş işten geçmişti.
Kız kardeşinizin yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bu konuda canısınız siz onun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X