- Konu Sahibi ceylanck18
sanırım kimse ne hissettirdiğinin farkında degil gercekten.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunuza baştan beri aklım ermiyor, ama gün geçtikçe olay dahada içinden çıkılmaz bir hal oluyor.
Bu sorular sizi rahatsız etmiyor mu?
1- Diyelim ki kız kardeşiniz gerçekten tacize uğradı.. Hangi cesaretle size kalmaya geliyor?
2-Diyelim ki kız kardeşiniz tacize uğradığını zannetti, emin olamadı ama sizin evliliğinizi ne kadar yıprattığını bilerek daha nasılgelipte sizin veya eşinizin yüzüne bakabiliyor.
3- Eşinizin hiç suçu yoktu varsayalım,bu durumda hiç bir erkek kendine iftira atan insanın suratını görmek istemez. O evden kovar,o evi yıkar ama o kızla tekrar aynı evde kalmaya razı olmaz.
4- Anneniz nasıl kız kardeşinizin size gelmesine izin verdi? Hiç akıl alacak iş mi?
Kardeşiniz taciz edildiyse dizin eviniz kız kardeşiniz için tehlikeli .Eğer taciz edilmediysede kız kardeşiniz sizin evliliğiniz için tehlikeli.
Olayınızda hiç kimsenin davranışları normal değil açık söyleyeyim.
Ya çok büyük bir oyunun içindesiniz, yada etrafınızdaki hiçkimse size ne yaşattığının, sizin ne hissettirdiğinin farkındada değil. Kimsenin umrundada değilsiniz.
siz olsanız napardnız arkadaşlar Allah aşkına söyleyin
öncelikle merhaba. saatlerdir konuyu inceliyorum. ben bu tip durumlarda her zaman kadının yanında yer alırım. başlarda ki tavrım da buydu.
ancak konuyu okudukça kararım değişti. Şu an yazacaklarımı da bir kadını haksızlığa uğratma kaygısıyla yazdığımı belirtmek isterim.
1. Birinin size dokunduğunu hissederek uyanırsanız irkilirsiniz. ya da aslında hiç uyanmamışsınızdır.
2. Eşinizin tek açığı sakin kalması gibi görünüyor. Ancak bana kalırsa eşiniz sakin filan değil yalnızca öfkesini sizden çıkarmamış. yani verdiği tepki anormal filan değil. hatta doğru.
3.Kardeşinizin tacize uğrasa bile eve gelmek istemesi içinizi rahatlatmak için olabilirdi. ancak siz "gelme" demenize rağmen zorla eve gelmiş. sizin içinizi rahatlatmak için bu teklifte bulunması bile yeterliydi oysa.
4.Bir diğer konu kardeşiniz şu an ya da olay yaşanırken 17 yaşındaymış. o zaman siz 2,5 yıldır evlisiniz daha önce de 7 yıllık bir birlikteliğiniz varmış. Bu da demek oluyor ki krdeşinizle eşiniz tanıştığında kardeşiniz 12 yaşında ya da daha küçüktü. bu da eşinizin kardeşinizin üstünü örtmesini garip bir durum olarak göstermez.
5.velev ki kardeşiniz tacize uğradı; şunu hiç mi düşünmüyor? "ben bu adamı tanıdığımda çocuktum (genç kız bile değil) o zaman bu adam aynı zamanda çocuk tacizcisi ve öz yiğenim orada" (şahsen ben çocukluğumdan beri tanıdığım bir adam tarafından tacize uğrasam ilk o adamın çocuğunu düşünürüm.) bu durum onu korkut muyor mu, nasıl buna razı geliyor. 17 yaş bir çok konu için küçük olabilir ama bu kadarı düşünülebilir.
yani demem o ki eşiniz tacizci filan değil muhtemelen. en kötü ihtimal (ki ben buna da ihtimal vermiyorum) bir ilişkileri vardı. bu durum da ne kadar iğrenç olursa olsun eşinizin kızınızı emanet edebileceğiniz bir adam olduğunu gösteriyor en azından.
olayın temelinde şu olduğunu düşünüyorum; kadınlığının yeni yeni farkına varmakta olan bir genç kız kadınlığının gücünü sınamak istedi. bu da aşkının büyüklüğüne emin olduğu bir adam olmalıydı. ancak eşiniz bunu fark etmedi bile. kardeşiniz de bunu takıntı yaptı.
ya da belki de eşiniz kardeşinizin üstünü örterken yorgan değidi kardeşiniz irkiler uyandı ama eşiniz çoktan bebeğinizin başına gelmişti. bu durumda da kardeşiniz yanlış anladı.
not: erkektir yapar ya da erkeklerden beklenir denen arkadaşlara sesleniyorum erkek= sapık diye bir gerçek yoktur. yalnızca erkek egemen bir toplumda yaşadığımız için erkeklerden çekiyoruz.