- 11 Ekim 2013
- 663
- 389
- 88
- Konu Sahibi ceylanck18
uzun süredir girip yazamadım epey oldu birazda girmek istemedim çünkü her ses kafamı iyice allak bullak ediyodu kardeşim annem eşim onlarla bile konuşmadım bu konulardaki aklımı toplayayım diye. şimdi nasılsın diye soracaksınız hayatım mahvolmuş başka birşey değil ocaktan bu yana 6 ay geçti ama hiçbirşey eskisi gibi olamadı. ben ailemin yanına gittim geldim bu süre içinde ama gttiğimde kardeşimle bu konuyu hiç konuşmadım. sonra geri geldim evime ve bir süre sonra kardeşim bize gelmek istediğini söyledi gelebilirmiyim eniştem ne der dedi bende gelme dedim gelmemen en hayırlısı dedim çünkü hepimiz tedirgin şekilde nasıl yaşayabiliriz kalabilirizki aynı evde. neyse eşime sordum oda gelmesin sakın dedi. neyse geçti bi süre bana msj atmış abla ben biletimi ayırttım geliyorum dedi ve geldi şimdide hala bizde annemde geldi sonradan eşim konuşmuyor kardeşimle bi tuhaf yaa anlatamam inanınki sanki böyle ciğerim sökülüyor yani böyle olay yaşandı hadi unutayım dersin tamamda beni üzen şey birdaha asla eşime güvenemeyecek olmam ve bu evliliğiimizi sürekli kötüye götürüyoartık haftada bir tartışıyorum çünkü huzurum yok hep aklımda ayrılık fikri beynimi tırmıklıyo bi yanımda ya bu adam cidden suçsuzsa diyo ve ben bu gelgitler arasında ölüp ölüp diriliyorum ((((
Cnm allah yardimcin olsun. Kardesin de bi hos yaniii... Teklif edebiliyor geleyim diyee ve hayir dendigi halde emrivaki yapiyoo kocan konusmuyo ama kalmaya devam ediyor.. Kocanda yanii ne isin var burda diyip kolundan tutup evden atmiyorr.. Garipp durumlar var bu iste cnm sen de tarafsizz bi dusun. Sen kendini ikisinin yerine koy kendini unut ne yapardin boyle yapmazdim diyorsan ne olursa boyle yapardin bi dusun... Basta kardesine inanmistim ama su davranislardan sonra ikisi de masum degil gibi geldii.. Allah yardim etsin arkadasim o kadar zor bir durum ki ama gercek er gec cikar ortaya ilahi adaletr guven rahat ol... Sevgilerr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi