• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uzun süredir girip yazamadım epey oldu birazda girmek istemedim çünkü her ses kafamı iyice allak bullak ediyodu kardeşim annem eşim onlarla bile konuşmadım bu konulardaki aklımı toplayayım diye. şimdi nasılsın diye soracaksınız hayatım mahvolmuş başka birşey değil ocaktan bu yana 6 ay geçti ama hiçbirşey eskisi gibi olamadı. ben ailemin yanına gittim geldim bu süre içinde ama gttiğimde kardeşimle bu konuyu hiç konuşmadım. sonra geri geldim evime ve bir süre sonra kardeşim bize gelmek istediğini söyledi gelebilirmiyim eniştem ne der dedi bende gelme dedim gelmemen en hayırlısı dedim çünkü hepimiz tedirgin şekilde nasıl yaşayabiliriz kalabilirizki aynı evde. neyse eşime sordum oda gelmesin sakın dedi. neyse geçti bi süre bana msj atmış abla ben biletimi ayırttım geliyorum dedi ve geldi şimdide hala bizde annemde geldi sonradan eşim konuşmuyor kardeşimle bi tuhaf yaa anlatamam inanınki sanki böyle ciğerim sökülüyor yani böyle olay yaşandı hadi unutayım dersin tamamda beni üzen şey birdaha asla eşime güvenemeyecek olmam :( ve bu evliliğiimizi sürekli kötüye götürüyoartık haftada bir tartışıyorum çünkü huzurum yok hep aklımda ayrılık fikri beynimi tırmıklıyo bi yanımda ya bu adam cidden suçsuzsa diyo ve ben bu gelgitler arasında ölüp ölüp diriliyorum :(((((

Cnm allah yardimcin olsun. Kardesin de bi hos yaniii... Teklif edebiliyor geleyim diyee ve hayir dendigi halde emrivaki yapiyoo kocan konusmuyo ama kalmaya devam ediyor.. Kocanda yanii ne isin var burda diyip kolundan tutup evden atmiyorr.. Garipp durumlar var bu iste cnm sen de tarafsizz bi dusun. Sen kendini ikisinin yerine koy kendini unut ne yapardin boyle yapmazdim diyorsan ne olursa boyle yapardin bi dusun... Basta kardesine inanmistim ama su davranislardan sonra ikisi de masum degil gibi geldii.. Allah yardim etsin arkadasim o kadar zor bir durum ki ama gercek er gec cikar ortaya ilahi adaletr guven rahat ol... Sevgilerr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende zamanla herşeyin açığa çıkacağına inanıyorum ama :( ozamanda beni tüketiyo işte

birde kardeşim buraya gelmeden eşime msj atmış.... abi ben ozaman senin günahını aldım kendimi çok kötü hissediyorum beni affet ben sizi üzmek istemedim falan yazmış

şimdi ben ne eşimi eskisi gibi sevebiliyorum aşkla, nede bırakıp gidebiliyorum

Tatlimm en guselii tuzak kuracaksin.. Unutmus gibi yapcaksin.. Ikisine de guveniyo inanio gibii.. Yanii esine ruya gormus inanmis pisman oldu kiz kardesine de ruyayi gercek sandin abin de affeder yakinda gibi seyler soleyinm.. Ve tuzaklar kurun kamera koyup evden cikin falan bi sure sonraa illaki bu konuyu aralarinda konuscaklardirr...

evet dediğiniz gibi eşime sorduğumda zaten tam kardeşimin anlattığı saatte sabaha karşı üstünü örttüğünü söyledi zaten çünkü sürekli yere düşüyodu örtüsü ben kalkınca ben eşim kalkınca eşim örtüyodu görüyodum bile arada. bu arada dediğinizi deneyeceğim çok saol fikirlerin için inş Doğru yolu bulurum bir an önce

birde kardeşim buraya gelmeden eşime msj atmış.... abi ben ozaman senin günahını aldım kendimi çok kötü hissediyorum beni affet ben sizi üzmek istemedim falan yazmış

Kardeşin de napmaya çalışıyor yani. Ben böyle bir olay yaşasam o eve asla adım bile atamam bir daha. Allah yardimcin olsun canım çok üzüldüm konuyu okuyunca. .çok zor bir durum :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz olsanız napardnız arkadaşlar Allah aşkına söyleyin

Ben olsaydım ne yapardım düşünmek istemiyorum ama erkek milletine güven olmaz arkadaşım genç bir kız niye böyle bi iftira atsın kardeşin üstelik kesin yapmıştır demiyorum ama kardeşime güvenerdim ben

Kardesinin tekrar gelmek istemesi mesaj atması da çok ilginç çok karışık bir durum ya

Konuyu okudum cok üzüldüm bence benim görüsüm söyle: birincisi kiz kardesiniz kac yasinda ? Bence ya kiz kardesiniz esinize göz dikmis olabilir onu tahrik etmis olabilir ikincisi kiz kardesinizin karakterini siz daha iyi bilirsiniz ama aranizi bozmak istiyor olabilir ücüncüsü de rüya gördügünü sanmiyorum ve hic bisey olmamis tir iftira atiyor olabilir

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ya ben mi garibim burdaki insanlarmi anlamadım. .nasıl bir insan birlikte büyüdüğü kanindan kardeşine guvenmez...ya haberdemi izlemiyosunuz hic..erkekler o kadar aciz zavalliki öz kardeşine kediye kopege tecavuz ediyor. ..muhakkak ki her erkek ayni değil ama kabul edelimki nefsi bozuk hepsinin..yanlislikla dokununca bakinca bile tahrik oluyorlar

Ya ben mi garibim burdaki insanlarmi anlamadım. .nasıl bir insan birlikte büyüdüğü kanindan kardeşine guvenmez...ya haberdemi izlemiyosunuz hic..erkekler o kadar aciz zavalliki öz kardeşine kediye kopege tecavuz ediyor. ..muhakkak ki her erkek ayni değil ama kabul edelimki nefsi bozuk hepsinin..yanlislikla dokununca bakinca bile tahrik oluyorlar

Acikcasi basta ben de ayni sizin gibi dusundum hatta bir kadin niye tacize ugradigini gizliyor anladim demistim ama artik boyle dusunmuyorum. Cunku tacize ugrayan bi kadin bir kiz tacize ugradigi eve emrivakiyle geri gelmez.. Bu iste farkli durumlar var gibi geliyor artik bana...kizda da adamda da var bisilerr...

uzun süredir girip yazamadım epey oldu birazda girmek istemedim çünkü her ses kafamı iyice allak bullak ediyodu kardeşim annem eşim onlarla bile konuşmadım bu konulardaki aklımı toplayayım diye. şimdi nasılsın diye soracaksınız hayatım mahvolmuş başka birşey değil ocaktan bu yana 6 ay geçti ama hiçbirşey eskisi gibi olamadı. ben ailemin yanına gittim geldim bu süre içinde ama gttiğimde kardeşimle bu konuyu hiç konuşmadım. sonra geri geldim evime ve bir süre sonra kardeşim bize gelmek istediğini söyledi gelebilirmiyim eniştem ne der dedi bende gelme dedim gelmemen en hayırlısı dedim çünkü hepimiz tedirgin şekilde nasıl yaşayabiliriz kalabilirizki aynı evde. neyse eşime sordum oda gelmesin sakın dedi. neyse geçti bi süre bana msj atmış abla ben biletimi ayırttım geliyorum dedi ve geldi şimdide hala bizde annemde geldi sonradan eşim konuşmuyor kardeşimle bi tuhaf yaa anlatamam inanınki sanki böyle ciğerim sökülüyor yani böyle olay yaşandı hadi unutayım dersin tamamda beni üzen şey birdaha asla eşime güvenemeyecek olmam :( ve bu evliliğiimizi sürekli kötüye götürüyoartık haftada bir tartışıyorum çünkü huzurum yok hep aklımda ayrılık fikri beynimi tırmıklıyo bi yanımda ya bu adam cidden suçsuzsa diyo ve ben bu gelgitler arasında ölüp ölüp diriliyorum :(((((

Eşin gerçekten öyle bir şey yapmış olsa kardeşin neden size gelmek istesin hala? Size gelme dediğiniz halde gelmesi yüzsüzlük.

Acikcasi basta ben de ayni sizin gibi dusundum hatta bir kadin niye tacize ugradigini gizliyor anladim demistim ama artik boyle dusunmuyorum. Cunku tacize ugrayan bi kadin bir kiz tacize ugradigi eve emrivakiyle geri gelmez.. Bu iste farkli durumlar var gibi geliyor artik bana...kizda da adamda da var bisilerr...

Cnm oylede belkide enistesinin gercek yuzunu ortaya cikarmak istio..belki kendini ruya gordugune inandirmak istiyo..belkide adam kandirdi kizi kullandi bilemiyorum ama yuzde yuz bir erkeğin icinde olmasa bole bi pislik cikmayacagini düşünüyorum

Canim ben acikcasi kardesinin de esinin de sucsuz oldugunu dusunmuyorum. Bunlar bir seyler yasadilar o donemde de kapistilar kardesin bu sekilde cezalandirmaya hatta belki tehdit etmeye kalkti ve olanlar oldu. Bakti ki olmadi yok ruyaydi gunahini aldim diye cevirdi.. Tekrar gelmek istemesi falan da hep bu yuzden eskiye donus yapmak istemesinden esin de kardesin iyce anlatir olanlari diye goz yumuyor gelmesine kalmasina. Acikca dusuncem bu.. Cunku kardesinin tacize ugradigi bu eve gelmek icin bu kadar israri anormal kendisine iftira atilmis bir adamin bunu kabul etmesi sadece konusmayarK tepki gostermesi iyce anormal...

Cnm oylede belkide enistesinin gercek yuzunu ortaya cikarmak istio..belki kendini ruya gordugune inandirmak istiyo..belkide adam kandirdi kizi kullandi bilemiyorum ama yuzde yuz bir erkeğin icinde olmasa bole bi pislik cikmayacagini düşünüyorum

Adamin sucsuz oldugunu dusunmuyorum zaten. Bence aralarinda bir durumlar vardi ve kapistilar kiz da bu sekilde cezalandirmak mi diyim gozunu korkutmak mi diyeyim boyle birseyler yapti bakti ki olmadi ortalik karisti geri adim atti. Eve geri gelmek isteme kinusunda ki israrini da eskiyr donme istegi olarak yorumladim. Adamin buna ses cikarmamasi zaten masum olmadigini gosteriyor. Yani bir seyler var derken adam sucsuz demek istemedim. Cift tarafli bir seyler oldugunu dusunuyorum artik demek istedimm..

Allah yardımcın olsun ve inşallah en yakın zamanda ne olduğu anlaşılır. Kardeşinin size gelmesi benimde çok kafamı karıştırdı. Ben hayatta gitmezdim .

çok ilginç hadi kız kardeş yüzsüz de geliyor da,her şeyden haberi olan anne nasıl izin veriyor ve sen konu sahibi buna neden izin veriyorsun,geceleri nasıl uyuyorsun:50:

Konunuza baştan beri aklım ermiyor, ama gün geçtikçe olay dahada içinden çıkılmaz bir hal oluyor.

Bu sorular sizi rahatsız etmiyor mu?

1- Diyelim ki kız kardeşiniz gerçekten tacize uğradı.. Hangi cesaretle size kalmaya geliyor?

2-Diyelim ki kız kardeşiniz tacize uğradığını zannetti, emin olamadı ama sizin evliliğinizi ne kadar yıprattığını bilerek daha nasılgelipte sizin veya eşinizin yüzüne bakabiliyor.

3- Eşinizin hiç suçu yoktu varsayalım,bu durumda hiç bir erkek kendine iftira atan insanın suratını görmek istemez. O evden kovar,o evi yıkar ama o kızla tekrar aynı evde kalmaya razı olmaz.

4- Anneniz nasıl kız kardeşinizin size gelmesine izin verdi? Hiç akıl alacak iş mi?
Kardeşiniz taciz edildiyse dizin eviniz kız kardeşiniz için tehlikeli .Eğer taciz edilmediysede kız kardeşiniz sizin evliliğiniz için tehlikeli.

Olayınızda hiç kimsenin davranışları normal değil açık söyleyeyim.
Ya çok büyük bir oyunun içindesiniz, yada etrafınızdaki hiçkimse size ne yaşattığının, sizin ne hissettirdiğinin farkındada değil. Kimsenin umrundada değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back