- Konu Sahibi ceylanck18
Kizi enistesi taciz etmis kolay mi bir anda bagirmak...insan once sok yasar sonra napacagini dusunur kaskati da kalabilir,bagirmak herkesin degil cok az insanin verecegi bir tepki.
Benim bir tanidigiminda basina gelmisti kiz agzini acmadan beklemiş,şoka girmis o anda nasil soylerim diye dusunmus.
Kardesiniz tacize ugramis bence,kacimiz uyurken kalcalarimizin oksandigini hissediyoruz durduk yere
Aynen.benim yakın bir arkadaşımın başına geldi bizzat şahit oldum tacize fakat kızcağız hiçbir şey söyleyemedi ablasına.çünkü zaten araları iyi değildi.sırf beni üzmek için bile olsa beni suçlar,sen ne yaptın da kocam sana böyle yaptı der diye yıllardır susuyor.ben de tanıyorum ablasını,gercekten aksi ters bir insandır.yalnız şu var ki arkadaşım ailesine anlattı,ben varken gelip gitmesin eve bir şeyler yapın,onu görünce midem bulanıyor dedi ama ailesi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.ortada çocuk var yuvası mı yıkılsın diyorlar.sonuç olarak kız tacizi örtmek zorunda kaldı ve ailesinin görüşmesinin ısrarlarına kendi zorla karşı duruyor.o geldiğinde kendisini odasına kilitliyor.dışarı çıkmıyor.ablasıyla da görüşmüyor.zaten araları iyi olmadığı için ne oldu da küstün diyen yok.ben yaşadıklarına tanığım,hala atlatabilmiş değil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi