Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizi enistesi taciz etmis kolay mi bir anda bagirmak...insan once sok yasar sonra napacagini dusunur kaskati da kalabilir,bagirmak herkesin degil cok az insanin verecegi bir tepki.
Benim bir tanidigiminda basina gelmisti kiz agzini acmadan beklemiş,şoka girmis o anda nasil soylerim diye dusunmus.
Kardesiniz tacize ugramis bence,kacimiz uyurken kalcalarimizin oksandigini hissediyoruz durduk yere

Aynen.benim yakın bir arkadaşımın başına geldi bizzat şahit oldum tacize fakat kızcağız hiçbir şey söyleyemedi ablasına.çünkü zaten araları iyi değildi.sırf beni üzmek için bile olsa beni suçlar,sen ne yaptın da kocam sana böyle yaptı der diye yıllardır susuyor.ben de tanıyorum ablasını,gercekten aksi ters bir insandır.yalnız şu var ki arkadaşım ailesine anlattı,ben varken gelip gitmesin eve bir şeyler yapın,onu görünce midem bulanıyor dedi ama ailesi de hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.ortada çocuk var yuvası mı yıkılsın diyorlar.sonuç olarak kız tacizi örtmek zorunda kaldı ve ailesinin görüşmesinin ısrarlarına kendi zorla karşı duruyor.o geldiğinde kendisini odasına kilitliyor.dışarı çıkmıyor.ablasıyla da görüşmüyor.zaten araları iyi olmadığı için ne oldu da küstün diyen yok.ben yaşadıklarına tanığım,hala atlatabilmiş değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye bu kadar kız kardeşe yüklenilmiş, evde yardım bile etmiyordu zaten'e kadar sayıp dökülmüş anlamadım.
Evet muhakkak zor bir durum ama eniştenin bu kadar aklanıp sonucun kız kardeşe patlaması üzücü .
Yani kendi yerime koyuyorum kardeşim bana böyle bir şey dese, demek ki istemiş eniştesini hayal etmiş ki dokunurken bağırmamış diyemem yaa.
Evet bir anormallik var ama bence bu iki tarafın da anormalliği.
Hayırlısı.

Mrh msj hepsini okudum sayılır ve cok üzüldüm durumuna merak ediyorum bende sonuçlandımı acaba.

Enişte baldız aralarında önceden bişey geçmiş bence ! sadece bu olay değil hatta bu olay patlak vermiş bişey çünkü iki tarafında hareketleri normal değil dikkatli ol bilmediğin şeyler var bence !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

canım ya bence ikisini mümkün oldukça birbiriyle görüştürmemeye çalış bu iyi olur, yarın bir gün daha ciddi sorunlar olmasın

Bana öyle geliyor ki bunların daha onceden bi durumları var çünkü her gece uyanan bebegin o gece pek uyanmamis sanırım sen uykum hafif diyorsun çocuk üstünde uyuyor ona dahi uyanmadın nasıl gelmiş farkında bile değilsin kesin sana uyku ilacı icirdiler ve sutunle bebegine de gitti fazla veremediler tahminim emzirdigin için ve aralıklı uyandin günahları boynuna ama bana öyle geliyor neolursa aynı evde ateş barut durmaaz allahyardımcın olsun

Ha bide anne cephesi var ki o herseyin farkında msj da yazmış ya kardeşin bana bisey yapamaz falan yani ben bunu karşılıksız bi durum haline getiriyim amacı bu kesin bozustular ve kardesin herseyi kocanin üstüne atarak olaydan kurtulmaya çalışıyor bi ihtimal de kardesin o gece eve birini almış olmasın yakalaninca ne yapacağını bilemedi belkide

Öncelikle geçmiş olsun, çok zor bir durum gerçekten.
Konunuzu okuyunca (Allah korusun kimsenin başına vermesin) ama eşinden şüphe duydum hatta şüphe değilde emin oldum
Bir kızkardeş psikolojik sorunları yoksa şayet böyle bir yalan söylemez hatta emin olmasa rüya olabilirmi diye düşünse konuyu dile bile getirmez öncelikle utanır ve korkar (üstelik konuyu mecburi dile getirmiş annesine yazdığı mesajı siz görünce ve diyorsunuz ki yüzünden belliydi kızkardeşimin yani onda bir gariplik sezdiniz buda eşinizin suçlu olduğunu gösteriyor bize)
Günümüzde ensest ilişki sandığımızdan gördüğümüzden duyduğumuzdan inanın ki çok daha fazla
Toplum ahlaki değerlerini kaybetmekte günden güne
Bence siz eşinizden ayrılın hemde hiç vakit kaybetmeden kızına sarkan babalar kızına tecavüz eden babalar mevcut kızınızı koruyun öncelikle
Kız kardeşinizin yalan söylüyor olma ihtimali var elbet ama çok az sizi kıskanan haris fesat kötü kalpli yada hasta biri değilse
Eşinizin yalan söylüyor olması çok yüksek ihtimal nerde o babayiğit ki kabul etsin sadece kızkardeşinizin kendisini ifşa edeceğini tahmin etmediğinden ve konu duyulduğunda ailesine etrafına rezil olacağından korkusundan kurana el basıyor
Tepkileri çok belli yalan söylediğine işaret ediyor masumu mazlumu oynuyor
Yemin etmeler sakince tepkiler vermesi yanınızda olup sizi talı sert tehdit etmesi bunun işaretidir
Eşine güveniyorsundur mutlaka ve şu yaşadığın çok zor kabul edilmez bir durum
Ama eşin şeytana uymuş Allah kimseye yaşatmasın.
Sizdeki hayal kırıklığı güven kayboluşunu seziyorum her yazınızda eşinizi savunmuşsunuz
Ve şöyle hissettim ona inanmak istiyorsunuz ama inanamıyorsunuz kız kardeşinizin doğru söylediğini biliyorsunuz ama konduramıyorsunuz
Bundan sonra olacaklardan korkuyorsunuz boşanmaya hazırlıklı değilsiniz ee haklısınızda kim hazır olabilir ama siz zaten tüm gerçeği farkındasınız

konumu baştan sona okumadını sanırım o yüzden kaçırdığınız bir çok ayrıntı var. lütfen ben bukadar iyi duruma gelmişken gönlümü ferahlatmışken böyle konuşmayın o adam oyle diye eşimde kesin suçlu diyebilirmiyiz. diyemeyiz elbette. kardeş tabiki candır. birde kaç kere yazdum bunu soran çok oldu eşim özellikle gideyimde bebeğe bakayım diye odaya gitmiyor lavaboya gidip dönüşte görmüş ve üstünü örtmüştür sadece. ve dediğim gibi yatak odamızın kapısı ve lavaboya giden kapı salondan geçiyor. bilerek isteyerek gitti kızın odasına girdi değil yani. birde kızım üstümde uyuyordu dediğim gece 2,3 civarıydı sabah bu olay yaşandığı sırada değildi.

eee o bebeği kim getirdi üstünüze koydu siz nasıl farketmediniz uyku yarı ölümdür ama bebeği olan bir anne asla tam uykuya geçmez tilki uykusudur onlarıki
ben eşinize inanmadım konuyu baştan okudum sonra bir yerde sıkıldım
kız kardeşinizin suçlu olduğuna eşinizin masum olduğuna o kadar eminsiniz ki Allah bozmasın
İnşallah bir kaç yıl sonra eşiniz başka bir sapıklık yapmazda ailenizden kız kardeşinizden utanmazsınız

eee o bebeği kim getirdi üstünüze koydu siz nasıl farketmediniz uyku yarı ölümdür ama bebeği olan bir anne asla tam uykuya geçmez tilki uykusudur onlarıki
ben eşinize inanmadım konuyu baştan okudum sonra bir yerde sıkıldım
kız kardeşinizin suçlu olduğuna eşinizin masum olduğuna o kadar eminsiniz ki Allah bozmasın
İnşallah bir kaç yıl sonra eşiniz başka bir sapıklık yapmazda ailenizden kız kardeşinizden utanmazsınız

Son durum nasilki merak etim dogrusu ??

Son durum nasilki merak etim dogrusu ??

Ben bazen gercek gibi ruya goruyorum uyaninca sok oluyorum bu ruyamiydi diye kac gece esimin sesini veya kapi sesini duyup kapiya kostum veya baska baska tam
Gercek gibi olaylar yasadim kesinlikle kizkardesiniz ruya gordu sinrada biyle bir ihtimal zannetti.bir kere esimi baskasiyla gordum bire bir acisini hissettim tam gercek gibiydi evde yanliz olmasam ben de suphe duyardim .tabi boyle seyler digru degil ayni evde kalmak hicbir sey olmasa da boyle acayip durumlar oluyor.

Kardesine güven! Bende evliyim sana tavsiyem hicbir erkege guvenme...onlardaki o nefs varyaa ibliste yok ..kucuk bebege hayvana erkege nefsi kayan bir cins bunlar..!!!

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

yaparmı yapar eşin..kardeşin tantana çıkmasın diye o an ses çıkarmamış uyuyor numarası yapmış..neden yalan söylesin kardeşinin yuvasını yıksın çocuğunda var kardeşinin bir geleceği ve evi terk etmiş..el oğlu yapar ha sen ha kardeşin farketmez..çocukla aynı odada uyuyormuş kardeşin..bir tatsızlık çıkarsa kocanın planı hazır çocuk için girdim odaya der çıkar işin içinden..birde kıza iftira atar..oldu bitti..

yaparmı yapar eşin..kardeşin tantana çıkmasın diye o an ses çıkarmamış uyuyor numarası yapmış..neden yalan söylesin kardeşinin yuvasını yıksın çocuğunda var kardeşinin bir geleceği ve evi terk etmiş..el oğlu yapar ha sen ha kardeşin farketmez..çocukla aynı odada uyuyormuş kardeşin..bir tatsızlık çıkarsa kocanın planı hazır çocuk için girdim odaya der çıkar işin içinden..birde kıza iftira atar..oldu bitti..

Coktan beri girmemis sayfaya kesin cidi sorunlar yasadi beliki

Allah sana sabır versin diyerek başlamak istiyorum benim kardeşim gibi sevdiğim cok yakin arkadasimin basina geldi enistesi onu ayni nu şekilde taciz etmişti kis oldugu icin ayni odada yatiyorken arkadasimin evinde kocasıda gececiymis arkadasimin ablasi enistesi ayni odada kalmışlar ve yer yatagi açmış enistesine oradan yattigi cekyata elini uzatıp bacak arasina sokmaya çalışmış kiz ablasinin yuvasi dağılacak diye cok seviyo kocasini die hala bisey söyleyememis ve enistesi senelerdir hala bisey olmamış gibi yuzune bakıp sofrasına oturuyor kiz pskriyatri ilqclari kullqndi bi süre asla inanmam deme kocan yapti demiyorum bilemem tabi ama kizin ablasi boyle konular açılınca allahtan oyle biriyle evli degilim asla yapmaz der oysaki gecelerce kizi telefondan arayip rahatsiz ettigini biliyorum erkektir yapar derim herzaman güvenmen

Allah sabir versin size.eşinizi seviyorsunuz ona konduramiyorsunuz bu iğrenç davranışı haklısınız çok zor ...
Ben olsam ne yapardim bende bilemedim...Allah kimseye yasatmasin
Kız kardesinizin eşinize böyle bi iftira atması için illaki size karşı kin,kıskançlık gibi duyguları benimsemesi gerekir ki ben eşinizde suç görüyorum açıkçası.
Bi erkeğe ne olursa olsun 'benim eşim yapmaz' demeyin
Ve eşinizle nikahı düşecek kişileri evinizde lütfen bu derece uzun süre bulundurmayın...! Çünkü ahir zamanda yaşıyoruz ve etraf iyice çirkinlesti,sapıklasti
BAZI erkeklerin de bayanlarin da aklı bel altına çalışıyor oldu
Bu durumu yaşayan tüm arkadaşlar da lütfen dikkatli olun
Bu zaman da eşe de kardeşe de güveniniz olsun ama %100 güvenmeyin !

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X