Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen görüşüyomusun peki şimdi kardeşinle? eşin görüşüyomu yoksa küslermi sizde durumlar nasıl. açılmıyo değilmi o konular artık

yok canım ben görüşmüyorum ve hiç bir şekilde de görüşmeyi düşünmüyorum. artık açılmıyor konular kapattık... ama benden de çok şey geçti gitti artık

yok canım ben görüşmüyorum ve hiç bir şekilde de görüşmeyi düşünmüyorum. artık açılmıyor konular kapattık... ama benden de çok şey geçti gitti artık

seni en iyi ben anlarım biliyosun.. birde senin adına seviniyorum ama en azından senin konu ispatlanmışş çok şükğr yoksa her zaman için içini yer mahvederdin kendini

o adam öle yaptı herkes aynı şekilde yapıcak die bi kanun yok... ve can da olsa kan da olsa kazık atılıyo. kardeşimin bana attığı gibi.o yüzden bu devirde kimseye güven yok.

Ozaman şuda var sizin kardeşiniz bunu yaptıysa herkes yapıcak diye bir kaide yok ! Haklısın budevirde kimseye güven yok ama kardeşini bir çırpıda atmasın kenara bakk sen için rahat neden ispatladın ama o ne oldu bitti hala bilmiyor iki tarafta çok sakin davranıyor

benmde demek istediğim bu işte kimseye güven olmuyo.. herkes her pisliği yapıyo.. hala amca kardeş teyze farfetmiyo artık.. sizinde sonuçlanmış olmasına sevindim..
bu arada kardeşini atmışsın demişsin.. keşke neler yaşadğmı neler neler kaybettiğimi bide bana sorsaydında öle yargılasaydın.. 1 sene de neler çektğmi bir ben bir allah biliyo.. ve kardeşimin benm evime kendi erkek arkadaşını atıp birlikte olupta eşimin üstüne atmasını nasl kaldırbilirim biraz da sen düşün?? o yüzden biraz daha dikkat olunursa sevinirim..

seni en iyi ben anlarım biliyosun.. birde senin adına seviniyorum ama en azından senin konu ispatlanmışş çok şükğr yoksa her zaman için içini yer mahvederdin kendini
tabikide sen anlarsın canım. benm yaşadıklarım daha ağırdı inan bana. ispatlanana kadar ben neler çektim neler....

Kardeş tabi candır fakat asla suçlanamaz diyenlere inanamıyorum. Haliyle el oğluna göre önde gelir, ortada böyle çirkinlikler yoksa tabi. Benimde 2 kız kardeşim var ikisini de ayırmam fakat Allah korusun böyle veya benzeri bir olayda küçüğüne çok ihtimal vermem ama ortanca kardeşimden emin olamam iftira atabilir diye düşünüyorum çünkü uçuk laylaylom değil ama yapı ve huy olarak değişik bir kişilik, en ufak şeye kinlenir ve ne kadar uzaktan hoş görünse de iftiraya varana kadar çirkinleşebilir yapısı öyle.
Bu arada konu sahibi arkadaşım sevindim kafanızdaki soru işaretlerini çözmenize, mutluluklar dilerim :)

o kardeşe temiz bir dayak lazım...döve döve itraf ettireceksin olanı veya olmayanı

sizi bu denli kuşkularda bırakmasına hakkı yok...konuşmaya gelince de naz fallan yapıyor

vhalla iyi tutuyorsunuz kendinizi...ben çoktan dalardım...

sağol arkadaşımm... Rabbim beterinden korusun hepimizi. birde benim kardeşimde öyle mesela şunu şuraya koyma desem bile hemen beş karış surat kinn yapardı. ben daha nişanlıyken eşimle buluşcağım zaman bile küserdi benle gidip gelince surat beş karış olurdu annem bile kızmıyoken

valla içimde okadar büyük bir öfke varki ona karşı anlatamam Allaha havale ettim sadece. birde ben şimdi annemin baabAmın yanına gitcem haftaya annem çalışıyo annem işe gidince nasıl onla oturuo konuşcam nasıl yalnız kalcam onla bilmiyorum sırf bu bile benim canımı sıkıyo

aynen ortanca kardeşimde bende evlenmeden önce eşimle dışarı çıkıp geldiğimde surat yapardı bir şey demezdi sorsan çok uysal karışmıyor kimseye, ama çok ileride en ufak birşeyde laf eder sadece bu konuda değil her konuda böyle... illaki uzun zaman sonra onu unutmaz ve bir tartışma esnasında söyler. Tabi şuan evden gittim diye daha iyi benle arası ama can çıkar huy çıkmaz tabi o ayrı

Daha çok karışır ortalık olurmu öyle şey aralarında böyle bir konuşma olması ar perdesini yırtar bence

pardonda hangi ar perdesi biz göremedik o perdeyi

yaşananlar zaten ar ve edep dışı şeyler haa böyle üstünü örtüp yaşamak daha kolay tabi gerçeklerle yüzleşmektense dimi

gerçek ortaya çıkcak kardeşle kopcan kocayı bıraakcan yeni koca bulcan düzenin değişcek kocanın imkanları gidecek ne gerek var dimi sizde haklısınız

İyi de canım bunlar konuşacak diyelim yine kabul etmicekler tartışma başlayacak,bütün aile işin içine girecek olan kadına olacak gurur öfke kin nefret o kadar kolay mı dersin ömrün boyunca böyle birşeyle yaşamak

Ben sizin için kurmadım o cümleyi başınızdan geçenleri başından sonuna okudum ve çoookk üzüldüm bir anlık gaflete yenik düşmüş malesef kardeşiniz eminim çokk ğişman oldu bir yuvayı yıkmak demek nedemek Allah korusun demekki bunun bilincinde değilmiş yada içinde Allah korkusunu barındırmıyordu kardeşiniz :2:

ben yanlış anladm ozamn kusura bakma lütfen

Çok zor bir durum, çabuk karar vermeyin derim ben, kocalara da güven yok ama ne kardeşler var öte taraftan.

üstünden uzun zaman geçmiş kendi içinde halletmişsin buna sevindim neticede çocuğun var ama bu iş kesinliğe kavuşmuş değil bence arkadaşın sölediği gayet iyi bi yöntemmiş eşinle kardeşini bi şekilde konuşturup gizlice dinleyecektin ama anlayabiliyorumki gerçekle yüzleşmeye cesaretin yok. bence kardeşinin söledikleri ki eşimi beğenirdi diyosun ve eşinin tavırları göz önünde bulundurulduğunda ikiside suçlu gibi geliyo bana bi şekilde sonlandıldı bu iş belki kardeşin hazmedemedi böle bişeyi sana en azından çaktırmak istedi neyse ne geçmiş artık ama eşinin karşıısında ezilen sen olma sakın bi suç var ortada ne olursa olsun ve senin ilgin yok bununla o ikisinin ilgisi var eşinede fazla tevazu göstermeki daha farkı şeyler yapmasın o cesareti verme sakın Allah yardımcın olsun sevgiyle kal

Bunu ogrenmenin trk yolu car bence. Kardesinle konus eve gelsin ve esine fake atsin. Bunlari kayit etsin. Dizilerde oluyor ya. Ben olsam biyle yapardim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kardesiniz sonradan sebep olaaak yalan soylemis size

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz iyi olduğunuza sevindim,bana kardeşiniz yalan söylüyo gibi geldi.Sonuçta kardeş diye yapmıyacak şey yok .Benim başıma öyle bişey gelse anlatırdım her şeyi ablama açık açık ne demek ya öyle naz yapıyo falan,çok önemli bir şey bu

Kizi enistesi taciz etmis kolay mi bir anda bagirmak...insan once sok yasar sonra napacagini dusunur kaskati da kalabilir,bagirmak herkesin degil cok az insanin verecegi bir tepki.
Benim bir tanidigiminda basina gelmisti kiz agzini acmadan beklemiş,şoka girmis o anda nasil soylerim diye dusunmus.
Kardesiniz tacize ugramis bence,kacimiz uyurken kalcalarimizin oksandigini hissediyoruz durduk yere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…