Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet konuşmazdım bi daha da çok kızardım ama eğer çok kızsaydi yani böyle sinir falan olsaydı da yanlış anlardım çünkü genelde yalan söylediğinde ters olur genelde. Ben burdan anlarım ama anlayamıyorum ya ne yapicam ben nasıl ispatlıcam bu olayı hiç bi fikriniz var mi. Üstelik ben eşime bu şehire gelmeyelim demiştim hiç içim huzurlu değildi 1yıl oldu geleli sürekli sorun yaşıyoruz doğumda da büyük sorun oldu birde bu en büyük sorunlar eşim bile korktu şimdi ve gidelim buradan diyo o da artık bunu yapsaydı niye şehir değiştirelim derdi kendine iş çıkarırdı diye geliyo aklıma üstelik burda kimsemiz yok ne düşünüyorsunuz

genelde yalan söylerse neyi düşünüyorsun ki?

gerçekten çok kafa karıştırıcı.. kız kardeşiniz durup dururken neden böyle bişey uydursun ama benim tahminim sadece biri suçlu değil ikiside, yada kardeşin rüya görmüş ikiside masum. yani ne kardeşiniz iftira atar nede eşiniz kardeşinizden bi işaret yada bi ilişki olmadan böyle sapıkça yaklaşabilir bence çok düşük bi ihtimaldir bu. tabiki benim bu söylediklerim tahminden ibaret bence bunları bir psikologa anlatmasınız size çok daha iyi yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
ben olsam eşimin telinden kardeşime msj atardım . kıızı denerdim bakalım doğru mu yalan mı dedikleri aslında çok rahat öğrenebilirsin ...

durumlar nedir konu sahibi ??

durumlar aynı güzel gidiyor herşey yani evimizde konu açılmıyor hiç kardeşimle soğuğum ona yakın olamıyorum. açıkçası ben size birşey diyeyimmi ne kardeşim yara aldı bu olaydan ne eşim eşim yaptıysada yapmadıysada sonuçta biliyor içinden kardeşimde rüyaysada değilsede herneysede kaybedecek hiçbirşweyi yok yıkılacak bir yuvası kafasına giren bir şüphesi hayatını mahfedecek bir kuşkusu yokki. benim gibi. benim çok sevip güvendiğim adaMA karşı güvenim kırıldı hiçbir zaman gerçeği öğrenmiceğim bi durumla başbaşayım ömür boyu artık psikolojim bozuldu o ilk günlerdeki zor günleri atlattım çok şükür ama izleri biraz fazla kaldı psikolojim berat durumda dışarxdan iyi görünmeme rağmen içim bambaşka eşimin tvde yolda orda burda kadın görmesine dayanamıyorum hemen aklıma başka şeyler geliyo sapıklık düşündüğünü düşünüyorum o an :KK43: psikoloğa gitmeyi düşündüm ama sanmıyorum bana fayda ediceğine... ben ne yapıcam bilmiyorum gerçekten mutsuzum o günden sonra bir gece olsun huzurla koymadım başımı yastığıma... ben bunu nasıl ispatlarım hiçbirşey bulamazmıyım akıl verin lütfden mutlaka bir yolu varsdır gibi geliyo ama bulamıyorum

ben olsam eşimin telinden kardeşime msj atardım . kıızı denerdim bakalım doğru mu yalan mı dedikleri aslında çok rahat öğrenebilirsin ...

nasıl bir msj ? kardeşim zaten şimdi diyorki abla onu suçlayamam sonuçta görmedim yaparrken diyo günahını alamam diyo ama ilk gün öyle demiyodu. eminim o yaptı başka kim yapacvak diyordu

gerçekten çok kafa karıştırıcı.. kız kardeşiniz durup dururken neden böyle bişey uydursun ama benim tahminim sadece biri suçlu değil ikiside, yada kardeşin rüya görmüş ikiside masum. yani ne kardeşiniz iftira atar nede eşiniz kardeşinizden bi işaret yada bi ilişki olmadan böyle sapıkça yaklaşabilir bence çok düşük bi ihtimaldir bu. tabiki benim bu söylediklerim tahminden ibaret bence bunları bir psikologa anlatmasınız size çok daha iyi yardımcı olacaktır.

valla sorma öyle bi kafa karıştırıcıki beni allak bullak ettiler şimdi kimsenin hiçbirşey umrunda değil. bana bozuk bir psikoloji bıraktılar anca kim ne yaptı ne yaşadı bilmiyorum ama hayatım mahvoldu benim. dediğin gibi tahmin diyorsun karşıdan duyan görenler bile anlam veremiyo ben eşimken kardeşimken nasıl anlam vereyim :KK43: tanıdığım halde anlamadım gitti neyin ne olduğunu ki

genelde yalan söylerse neyi düşünüyorsun ki?

böyle derken genelde yalan söylediğinde dediğim için bunuda yalan söyleyebileceğini mi düşündün? yani bunumu demek istedin tam anlamadım kusura bakma. ya eskiden çıkarkenden mutlaka ufak yalan oldu böyle birşey yada bukadar büyük birşey değil elbette ama en ufak bi yalan söylerdi çıkarken diyelim böyle hareketleriyle herşeyi belli ederi zaten ben anlardım yalan olduğunu bunu anlatmak istedim. yalan söylemesi tabiki doğru değildi ama çok kötü birşey değildi yani aldatma vs. ben biraz çok kıskancım ve çok kısıtlıyordum o da ünideydi o sıralar arkadaşlaroıyla dışarı çıkacak oluyordu bana söylese izin vermiceğimi bilirdi saklardı böyle şeylerdi yani. Ama evlendikten sonra tek bir yalanını dahi duymadım görmedim tlfunu olsun herşeyi ortada bırakır self servisinede bakıyorum sürekli olaydan sonradan beri hiç birşey bulamadım bazı arkadaşlar bakmamı söylemişti de aradığı msj attığı numaralarda kötü bir durum bulamadım

çok canım sıkılıyor benim :KK43:(( içimde fırtınalar kopu hiçbirşeyim yokmuş gibi davranmakta en zoru

yalanın ufak tefeki olmaz çünki yalan bir amaç için söylenir..her yalanın bir amacı vardır yani..sen kendin boyutlandırırsın onu ufak tefek diye..

kardeşinin böyle birşeyi söylemesi için ya psikolojisinin bozuk olması lazım yada sana karşı bir kini olması gerekir..sen başta onu salonda yatırmakla yapmışssın..hiç bir kız erkek olan bir evde herkesin gezebileceği bir yerde yatırılmamalı...bu tabiki kimseye savunma hakkı tanımaz ''sen salonda yattın bende taciz ettim yatmasaydın'' gibi....olay baştan yanlış..kardeşinin psikolojisini düşünemiyorum bu olay olsada olmasada kendini söylediği için bile kötü hissediyordur.yinede onu yanlız bırakma olay her anlamda yaralıyıcı.eşine paldır küldür söylemende yanlış bence keşke takibe alsaydın..inan çok üzüldüm..böyle kaçtane olay duydum sayısını unuttum..kime inanıp kime inanmayacağını tabiki sen belirleyeceksin..ama cok dikkatli olmalısın yanlış kararlar alma psikologa danış bence..

yalanın ufak tefeki olmaz çünki yalan bir amaç için söylenir..her yalanın bir amacı vardır yani..sen kendin boyutlandırırsın onu ufak tefek diye..

kardeşinin böyle birşeyi söylemesi için ya psikolojisinin bozuk olması lazım yada sana karşı bir kini olması gerekir..sen başta onu salonda yatırmakla yapmışssın..hiç bir kız erkek olan bir evde herkesin gezebileceği bir yerde yatırılmamalı...bu tabiki kimseye savunma hakkı tanımaz ''sen salonda yattın bende taciz ettim yatmasaydın'' gibi....olay baştan yanlış..kardeşinin psikolojisini düşünemiyorum bu olay olsada olmasada kendini söylediği için bile kötü hissediyordur.yinede onu yanlız bırakma olay her anlamda yaralıyıcı.eşine paldır küldür söylemende yanlış bence keşke takibe alsaydın..inan çok üzüldüm..böyle kaçtane olay duydum sayısını unuttum..kime inanıp kime inanmayacağını tabiki sen belirleyeceksin..ama cok dikkatli olmalısın yanlış kararlar alma psikologa danış bence..

Biliyorum çok haklısın onu salonda yatırmakla çok hata yaptım ama inan zerre aklımdan geçmemişti de ama yanlış yaptım o konuda. Yalan konusundaysa bende mesela eşim çok kıskançtı hep çalıştırmazdı dışarı çıkmamı istemezdi ama bend emuhakkak dışarı çıkmam gerekirdi annemi kıramazdım yada arkadaşlarımı eşimede söylemezdim :KK43: ama o bunu öğrenmedi hiç ben öğrendim ama o öğrenmedi ama hiç kötü birşeyde yapmadım ama gitmek istediğimi söylesem izin vermezdi. onunkide böyle şeylerdi. ama tabiki haklısın bende olsam böyle yalan söylenmemeli. o zama uzaklık vardı birde arada. dediğin gibi aslında psikologda görse o da bu da anlatsam tek bilecek çözecek olan benim yüküm ağır ama inan çözemiyorum artık evde kendi kendime konuşur oldum duruyorum yok diyorum o bunu yapcak adam değill... sonra duruyorum ya bi anlık yaptıysa olabilirmi nasıl olur dişyorum akıl erdiremiyorum

Biliyorum çok haklısın onu salonda yatırmakla çok hata yaptım ama inan zerre aklımdan geçmemişti de ama yanlış yaptım o konuda. Yalan konusundaysa bende mesela eşim çok kıskançtı hep çalıştırmazdı dışarı çıkmamı istemezdi ama bend emuhakkak dışarı çıkmam gerekirdi annemi kıramazdım yada arkadaşlarımı eşimede söylemezdim :KK43: ama o bunu öğrenmedi hiç ben öğrendim ama o öğrenmedi ama hiç kötü birşeyde yapmadım ama gitmek istediğimi söylesem izin vermezdi. onunkide böyle şeylerdi. ama tabiki haklısın bende olsam böyle yalan söylenmemeli. o zama uzaklık vardı birde arada. dediğin gibi aslında psikologda görse o da bu da anlatsam tek bilecek çözecek olan benim yüküm ağır ama inan çözemiyorum artık evde kendi kendime konuşur oldum duruyorum yok diyorum o bunu yapcak adam değill... sonra duruyorum ya bi anlık yaptıysa olabilirmi nasıl olur dişyorum akıl erdiremiyorum[/QUO

psikolog olay cözmez sadece senin mantıklı düşünmeye yardımcı olur..o nedenle psikologa güven..

ayrıca hepimiz insanız içimizde binlerce farklı duygu besliyoruz..bazılarımız bu duygulara hakimken bazılarımız değil..o nedenle aramızda katil yada sapıklar var..her ihtimali düşüneceksin sen bir annesin çocuğunun başına neler gelebilir birine emanet edince bir düşün bakalım..insanlar anlık çıldırıyorlar..psikolojik bozukluk birden gercekleşebiliyor..tek başına işin içinden çıkman zor..yardım al lütfen.ömür boyu böyle yaşarsın ama bitersin..

ben her zaman kız kardeşime tembih ederim bir erkek evde yanlızken o eve asla girme ve yine erkek kuzenlerimede aynı şekilde..düşün kız birden üstünü başını yırtsa bana saldırdı dese nasıl ispat etcen senden başka kimse yok evde..sen HERŞEYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN ÇÜNKİ ANNESİN.

BU ARADA YALAN SÖYLEMEK KÖTÜ BİRŞEYDİR..KENDİNİ BU ŞEKİLDE AVUTMA LÜTFEN..EGER BİRŞEYLERİ YALANLA YAPIYORSAN BUNA İHTİYAC DUYURACAK ŞEYLER VARSA ORTADA BÜYÜK PROBLEM VARDIR.BU''ANNENE GİTMEK İÇİN DAHİ OLSA''

Son düzenleme:
psikolog olay cözmez sadece senin mantıklı düşünmeye yardımcı olur..o nedenle psikologa güven..

ayrıca hepimiz insanız içimizde binlerce farklı duygu besliyoruz..bazılarımız bu duygulara hakimken bazılarımız değil..o nedenle aramızda katil yada sapıklar var..her ihtimali düşüneceksin sen bir annesin çocuğunun başına neler gelebilir birine emanet edince bir düşün bakalım..insanlar anlık çıldırıyorlar..psikolojik bozukluk birden gercekleşebiliyor..tek başına işin içinden çıkman zor..yardım al lütfen.ömür boyu böyle yaşarsın ama bitersin..

ben her zaman kız kardeşime tembih ederim bir erkek evde yanlızken o eve asla girme ve yine erkek kuzenlerimede aynı şekilde..düşün kız birden üstünü başını yırtsa bana saldırdı dese nasıl ispat etcen senden başka kimse yok evde..sen HERŞEYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN ÇÜNKİ ANNESİN.[/QUOTE]

OFFFFFFFFF offff ne diyeceğimi bilmiyorum içimden ne geçirip ne düşüneceğimi bile şaşırıyorum arada..... çok kötü bir durum ama itiraf etmeliyimki artık gözüm döndü ve okadar kötü boyutlara geldiki düşüncelerim artık kızımıza bile dokunup öptüğünde :KK43:((((((( bu çok kötüüü çıldırıcam resmen nasıl böyle düşünebilirim nasıl bu boyutlara gelebilirim nasıl böyle olduk biz inanamıyorum

nasıl bir msj ? kardeşim zaten şimdi diyorki abla onu suçlayamam sonuçta görmedim yaparrken diyo günahını alamam diyo ama ilk gün öyle demiyodu. eminim o yaptı başka kim yapacvak diyordu

SImdi degistirmis baksana ..madem ellemis nasil emin olamaz.hadi elledi neden bagirmamis.bence çelişkili. Ozelden yazicam sana bekle.

ben her zaman kız kardeşime tembih ederim bir erkek evde yanlızken o eve asla girme ve yine erkek kuzenlerimede aynı şekilde..düşün kız birden üstünü başını yırtsa bana saldırdı dese nasıl ispat etcen senden başka kimse yok evde..sen HERŞEYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDASIN ÇÜNKİ ANNESİN.

OFFFFFFFFF offff ne diyeceğimi bilmiyorum içimden ne geçirip ne düşüneceğimi bile şaşırıyorum arada..... çok kötü bir durum ama itiraf etmeliyimki artık gözüm döndü ve okadar kötü boyutlara geldiki düşüncelerim artık kızımıza bile dokunup öptüğünde :KK43:((((((( bu çok kötüüü çıldırıcam resmen nasıl böyle düşünebilirim nasıl bu boyutlara gelebilirim nasıl böyle olduk biz inanamıyorum[/QUOTE]

PANİK YAPMA AYNI OLAY İÇİNDE OLDUĞUN İÇİN ETKİLENİYORSUN HEPSİ BU.GEÇİCEK BUNLAR KONTROLÜNÜ KAYBETME BİZ YANINDAYIZ..KAÇ BİN TANE İNSANIZ BURDA..PSİKOLOGA GİT LÜTFEN..

OFFFFFFFFF offff ne diyeceğimi bilmiyorum içimden ne geçirip ne düşüneceğimi bile şaşırıyorum arada..... çok kötü bir durum ama itiraf etmeliyimki artık gözüm döndü ve okadar kötü boyutlara geldiki düşüncelerim artık kızımıza bile dokunup öptüğünde :KK43:((((((( bu çok kötüüü çıldırıcam resmen nasıl böyle düşünebilirim nasıl bu boyutlara gelebilirim nasıl böyle olduk biz inanamıyorum

PANİK YAPMA AYNI OLAY İÇİNDE OLDUĞUN İÇİN ETKİLENİYORSUN HEPSİ BU.GEÇİCEK BUNLAR KONTROLÜNÜ KAYBETME BİZ YANINDAYIZ..KAÇ BİN TANE İNSANIZ BURDA..PSİKOLOGA GİT LÜTFEN..[/QUOTE]

Peki tamam gitmemi öneriyorsan ciddi amlamda gidicem randevu alıcam araştırayım en iyi nereye gidebilirim.. uzun zamandır düşünüyorum gidip gitmemeyi karar veremedim çünkü ilk defa bir olayı aşamıyorum ben kendi içimde.. ben doğum yaptığımda normal doğum sırasında kızımın ayağı gelişmemiş olduğunu öğrendim biliyormusunuz çok kötü günler geçirdim ama zaman herşeye ilaçtı geçti gitti üzüntüm kendi içimde aştım. ama bunu aşamadım kendimi yedim bitirdim kabuslar görüyorum panik oldum çok değiştim

PANİK YAPMA AYNI OLAY İÇİNDE OLDUĞUN İÇİN ETKİLENİYORSUN HEPSİ BU.GEÇİCEK BUNLAR KONTROLÜNÜ KAYBETME BİZ YANINDAYIZ..KAÇ BİN TANE İNSANIZ BURDA..PSİKOLOGA GİT LÜTFEN..

Peki tamam gitmemi öneriyorsan ciddi amlamda gidicem randevu alıcam araştırayım en iyi nereye gidebilirim.. uzun zamandır düşünüyorum gidip gitmemeyi karar veremedim çünkü ilk defa bir olayı aşamıyorum ben kendi içimde.. ben doğum yaptığımda normal doğum sırasında kızımın ayağı gelişmemiş olduğunu öğrendim biliyormusunuz çok kötü günler geçirdim ama zaman herşeye ilaçtı geçti gitti üzüntüm kendi içimde aştım. ama bunu aşamadım kendimi yedim bitirdim kabuslar görüyorum panik oldum çok değiştim[/QUOTE]

HANGİ ŞEHİRDESİN

Peki tamam gitmemi öneriyorsan ciddi amlamda gidicem randevu alıcam araştırayım en iyi nereye gidebilirim.. uzun zamandır düşünüyorum gidip gitmemeyi karar veremedim çünkü ilk defa bir olayı aşamıyorum ben kendi içimde.. ben doğum yaptığımda normal doğum sırasında kızımın ayağı gelişmemiş olduğunu öğrendim biliyormusunuz çok kötü günler geçirdim ama zaman herşeye ilaçtı geçti gitti üzüntüm kendi içimde aştım. ama bunu aşamadım kendimi yedim bitirdim kabuslar görüyorum panik oldum çok değiştim

HANGİ ŞEHİRDESİN[/QUOTE]

Ankaradayım uzman biryere gitmeliyim basit yani hı tamam dinledim deyip geçiştirecek biryer olsun istemiyorum beni gerçekten anlamalı... benim birde gitmekte ki tek terddütüm ilaç tedavisi verilirse diye ilaç kullanmak istemiyorum hem emziriyorum ben hala ilaç tedavisi olmadan mümkünmü sizce

birde sizlere bişey diyeceğim ne olursa olsun şuanki güzel hayatınızın kıymetini bilin yani büyük bir olay olmadıktan sonra küçük sorunları kafaya takmayın bende hep takardım bazen burda okuyorum sorunları ne yapıcam diye soruyorlar mesela ilgisizlik yada herhangi kıskançlık gibi olaylar ben onları okuduğumda Allahım keşke bizimde tek sorunumuz bu olsaydı diye dua ediyorum :KK43: Aallah kimseyi bu duruma düşürmesinn düşmanımın bile anlatılması imkansız duygu

HANGİ ŞEHİRDESİN

Ankaradayım uzman biryere gitmeliyim basit yani hı tamam dinledim deyip geçiştirecek biryer olsun istemiyorum beni gerçekten anlamalı... benim birde gitmekte ki tek terddütüm ilaç tedavisi verilirse diye ilaç kullanmak istemiyorum hem emziriyorum ben hala ilaç tedavisi olmadan mümkünmü sizce[/QUOTE]

İLACI PSİKİYATRİ VERİR.PSİKOLOG VERMEZ..BÖYLE İŞTE ÇÖZÜME DOĞRU GİT..TEBRİK EDERİM BAK BİR İLERLEME KAYDETTİN..KORKMA SEN GÜÇLÜ BİRİSİN ANLADIĞIM KADARIYLA ATLATIRSIN..PROF SECERSEN İYİ OLUR.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X