- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunKınamıyorum asla. Emin olun belki sizden fazla düşündüm boşanmasam mı diye bir şans versem mi diye ama benim de ona verdiğim 3. Şanstı. Elalem ne der kaygısına düştüm hayatım ya beter olursa diye düşündüm. Düşmez kalkmaz bir Allah. İnsan evladıyız hata yaparız. Hata yapmak insana mahsustur. Ama hatadan dönebilirsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olur. Ama bu adama inanıp kanmayın. Size ve ailenize çocuğunuza işkence yapmaya hakkı yok. Bir sefer geliyoruz bu hayata. Ummadık güzelliklerle karşılaşırsınız inşallah. İş bulursunuz çocuğunuza bakarsınız. Belki yeni bir eş bile bulursunuz sizin Kadir kıymetinizi bilecek. Şu hayırlı günlerde Allah yardımcınız olsun. Ne muradınız varsa versin ne duanız varsa kabul etsin inşallah. Amin.
Öyle yapıcam inşallahSize baya düşkün üzerinizdecsandik kırdığı o*** muamelesi gösterdiği için mi çok düşkün baya dusgun Muş . Bnce kndine gel şu pisliği affedip durmaa.
Şey demek istedi. Kocası üzerine düşüyor. Kendisi düşemezse kızcağız boşluk hissetmesin diye sandık düşürüyor . Öyle öyle yuvarlanip gidiyorlar düşe kalkamaya."Eşim bana çok düşkün " derken ne demek istedin?
Gerçekten çok komiksiniz. Umarım Allah sizi komik insanların komik şakalar yapıp alay edeceği konumlara düşürmezŞey demek istedi. Kocası üzerine düşüyor. Kendisi düşemezse kızcağız boşluk hissetmesin diye sandık düşürüyor . Öyle öyle yuvarlanip gidiyorlar düşe kalkamaya.
Sizi Allah düşürmüyor.Gerçekten çok komiksiniz. Umarım Allah sizi komik insanların komik şakalar yapıp alay edeceği konumlara düşürmez
İyi akşamlar haklı bile olsanız zor durumda ki insana bence üstüne gitmeyin. O da sağlıklı düşünmüyordur kanımca. Ben de bu yollardan geçtim insan o boşlukta iken çok ürkek ve çaresiz oluyor. Herşey bitip boşanınca çok şükür deniyor iyi ki bitmiş deniyor ama şu durumda korkak oluyor. Bizim şu anda kadın kadına birbirimize destek olmamız lazım.Sizi Allah düşürmüyor.
İsrarla siz düşmek istiyorsunuz.
Babaniz avukat tutuyor. Sizi alıyor. Siz geri gidiyorsunuz ve bu duruma düşmenize neden olan Allah oluyor. Öyle mi?
:) peki. Haklısınız.İyi akşamlar haklı bile olsanız zor durumda ki insana bence üstüne gitmeyin. O da sağlıklı düşünmüyordur kanımca. Ben de bu yollardan geçtim insan o boşlukta iken çok ürkek ve çaresiz oluyor. Herşey bitip boşanınca çok şükür deniyor iyi ki bitmiş deniyor ama şu durumda korkak oluyor. Bizim şu anda kadın kadına birbirimize destek olmamız lazım.
Hayır bir tane iyi bir örnek verebilecek mi diye sordum ama dedigin gibi "eşim beni çok seviyor ,sevmese terkederdi dövüp dövüp eve tekrar çağırmazdi" şeklinde düşünüyor arkadaş daŞey demek istedi. Kocası üzerine düşüyor. Kendisi düşemezse kızcağız boşluk hissetmesin diye sandık düşürüyor . Öyle öyle yuvarlanip gidiyorlar düşe kalkamaya.
Sağolun yorumunuz için inşallah öyle yapacağım bu seferNormalde hiç evden çıkmaz benle ilgilenir bana çok düşkündür. Ama bu yaptıkları beni hep yarı yolda bırakması güvenemiyorum
Bu kısımdan cidden emin misiniz. Adamın etmediği kalmamış. Neresi düşkün Allah aşkına. Sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz. Kaç kere yarı yolda bırakmış sizi. Daha nasıl peşinden gidiyorsunuz. Girin bir işe, çocuğunuza da aileniz baksın
Olay çok olunca sıraya dikkat edemiyor insan normalO değil de bütün argo küfürleri açık açık yazmışsın, o.... niye sansürledin ki onu da okusaydık oldu olacak.
Çok karman çorman yazmışsın bi o konuya bi bu konuya atlamışsın gerçekten ciddiye alamıyorum ben böyle yazıları. Velhasıl 5 para etmez biri. Boşan tabi. Sorman kabahat. ilgili falan diye hiç olumlama yapma, leş gibi bi adam.
Kinamadim canım asla da kınamam insan başına hersey gelir sen bi yazdıklarını oku çektiğin sıkıntıları bi düşün aileni bi düşün zaten doğru kararı vereceksin sen eşini çok sevmişsin belli ki ama o seni gerçekten seve bu kadar üzer miydiEvet bu benim salaklığım ama kınamamak gerek
Şaka gibisin normalde sana çok düşkün öyle mi ? Peki bu adam ne zamanlar normal??3yıllık evliyim kaynanam beni istemedi ve hiçbir aman eve sığdırmadı eşimde bana sahip çıkmadı hep beni ezdiler evde bir sığıntı gibi yaşadım. En son dayanamadım intihar ettim ve ailem beni aldı. Hamile olduğumu öğrendim. Eşim sakın aldırma dedi peşimden geldi.çalışmadığı için orda burda kaldık aylarca ses etmedim nereye giderse gittim. Doğuma yakın kayınvalidem in yanına döndük ve çocuğum doğunca emzirmeye bile müsaade etmediler 3 aylıkken beni dövüp kapıya attılar çocuğumu aldılar. Babam avukat tuttu öyle aldık kızımı. Sonra ben yine peşinden gittim. Eşimin annesi bana o.. Aç köpek falan gibi hakaretler etti bende odamdan hiç çıkmadım eşimde madem odadan çıkmayacaktınbu niye geldin lan o..deyip beni dövdü üzerimde sandık kırdı elim yÜüm tanınmaz haldeydi. Sonra onu terk ettim eşim ailemle yaşamaya başladı. Beni markete bile göndermiyor kimseyle konuşmama izin vermiyordu. Sürekli iş değiştiriyor du sinirlenince beni terk edip ailesinin yanına gidiyor geri geliyordu. Artık babam onu kabul etmedi. Bana sen gel çalışalım ev tutalım dedi. Kabul ettim gittim aynı yere işe girdik beni ailesine ezdirmiyordu. Artık beraber dışarı çıkabiliyoduk. Ama iş yerinde tuvalete bile gitsem resim istiyor, sinirlenince o.. Karaktersiz yavşak gibi hakaretler ediyordu. Ben bazen 9 da bazen 11 de çıkıyordum BİRGÜN eşimi aradım işten kaçta çıkıcam diye 9da çıkacaksın bilmşyomusun 11 de çıkıp ne bok yiyeceksin senin ağzına sıçacam bırak herşeyi S***** G** (Defol) eve dedi. İşten çıkarsam ev tutamadık sinirlendim yeter artık bana o.. Muamelesi yapma nereye gidecem ben artık dayanamıyorum ailemin yanına gidiyorum dedim hemen annesini aramış yok gidecem onu öldürecen şöyle böyle eve gittim annesi surat.. Eşim geldi beraber eskisi gibi beni ezmeye çalıştılar bende aldım çocuğumu gittim. Kızım yaşında eşim bana velayet davası açtı. Benden sonra internetten bir kızla tanışmış onla konuşmuş falan. Sonra kızı görmeye geldi knştk sen BRSA kal ben orda para biriktir ev tutalım. Ama hiç dışarı çıkmayacaksın komşun bile olmayacak ev tutunca ailenle görüşmeyeceksin. Duyarsam seni öldürürüm. Akıllı telefonun olmayacak ne dersem tamam diyeceksin falan dedi. Her kavgamızda ağza alınmayacak küfürler etti. En son aileme küfür edemezsin dedim diye benden ayrıldı. 2gün sonra annesi bunueve sığdırmıyomuş ben arık duramam bu evde dedi yanıma geldi kendi için yani sokakta kaldık bende geri yolladım sana güvenmiyorum kusura bakma dedim. Bana beni yarı yolda bıraktın falan diye hakaretler etti anneside beni çağırdı ama gitmedim. Çok üzülüyorum boşanıcam o ayrılmak istemiyor sadece bana onu bıraktığım için kızgın. Normalde hiç evden çıkmaz benle ilgilenir bana çok düşkündür. Ama bu yaptıkları beni hep yarı yolda bırakması güvenemiyorum. Bide ayrıldığımız zaman çocuğa maddi hiçbir yardım yapmıyor