• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve finansal hakkinda.

Bir konunun fake çıkmasına ancak bu kadar şaşırmazdım. Kadının bu seviyede alık olması gerçekdışıydı zaten, ayakları yere basmayan bir senaryoydu. Ama yine de insan aldanıyor, gerçek diye düşünüp üzülüyor. 🙄
Üzülmenize üzüldüm. Bu kadar mı iyi niyetlisiniz canım benim yirim sizi.

Diğer konu Mayıs’ta açılmış ama bize 2017 de evlendim dedi. Ama mayısta ortada henüz tanışma var. Ha adamın bir de eski eşi varmış iyice kafam karıştı. Amacı ne konu sahibinin biri beni aydınlatsın?
Amacını bulamadım. Kafasındaki en kötü senaryoyu bizimle paylaştı galiba, bunu kime anlatabilir ki?

Diğer konu Mayıs’ta açılmış ama bize 2017 de evlendim dedi. Ama mayısta ortada henüz tanışma var. Ha adamın bir de eski eşi varmış iyice kafam karıştı. Amacı ne konu sahibinin biri beni aydınlatsın?
Kuzu konuyu nerden tutsan elinde kalıyor . Mayısta 26 olan kadın 3 ayda 29 oluyor . Bu kadarı bile herseyin farazi olduğunu kanıtlıyor .

O değil de burda gözümüzün içine baka baka bize paragöz, geri kafalı filan dedi...bir golddigger dan bunları duymak duygularımı çok insdfgfdsaashfdd :rolleyes: şaka be ne incinicem, yazık kimin çocuğuysa, para için bu kadar düşülmez, bunun bı level sonrası vesika zaten
Yasa masa bulup paylaşıyordu bir de. Şu kadar işsiz olsam bana yeter ahsjjajsja

Ben hemmen ozetliyim
Suy bacimiz gurbetçi bir golddigerımız, ailesi de muhafazakar ama benzer kafada gurbetci bir ailemiz. bundan 3 ay önce suy bu adamı ağına düşürmüş ama nikaha ikna edememiş, nasılsa bir punduna getirir ikna ederim diye düşünmüş ve imam nikahiyla birlikte yaşamaya başlamışlar. Ama adamın kendisinden daha çakal olduğunu suy 3 ayda anlamış, burda 3 yıl gibi anlatıp bizden tavsiye istemeye gelmiş çünkü adam zaten aynı yöntemle kendisinden önceki golddigerı da 4 yıl emikleyip postalamis. Suy ve ailesi de erken uyanıp, kullanım süresi bitmeden bı çare aramak için bize gelmiş... şimdilik bu kadar

Yasa masa bulup paylaşıyordu bir de. Şu kadar işsiz olsam bana yeter ahsjjajsja
Ne tuhaf yasalarmış, gerçekten gerçek mi acaba? Avrupa bizi şimdi kıskanmalı o vakit, benim memlekette bir kadın bilerek evi yaktı diye nafaka alamadı be.

Bak resmi siteden kopyaliyorum simdi.

Je hebt recht op alimentatie, alleen als je niet (volledig) in je eigen onderhoud kunt voorzien. Het is natuurlijk erg pijnlijk als je partner is vreemd gegaan.. Vreemdgaan speelt juridisch gezien echter nauwelijks een rol. Als je overspel hebt gepleegd, vervalt je recht op alimentatie normaal gesproken niet.

turkce

Nafaka hakkınız, ancak (tamamen) geçiminizi sağlayamıyorsanız. Eşinizin aldatmış olması elbette çok acı vericidir, ancak yasal açıdan aldatmanın pek bir rolü yoktur. Zina yaptıysanız, nafaka hakkınız normalde sona ermez.

Resmi sitede "Eşinizin aldatmış olması, elbette çok acı vericidir" mi yazıyor yani?
Google translate işi gibi duruyor daha çok.

Ben zaten harciyorum istedigim parayi baski altinda degilimki. Sadece esim gibi luxe seyler almiyorum. Esim bunu alma sunu alma demiyorki.
E madem demiyor tadını çıkar yani ciddi ciddi Tr de ev alacağına oradan dükkan almanın daha iyi olduğunu düşünmüyorsan finans işlerine bence müdahil olma

Back
X