Kuru pastalı takı törenli düğünden daha çok rağbet görüyor diyelim biz onahaha vallaha sevgilim hic demedim ki :))) bundan sonra sevgilim ama coook tuaf. Hic boyle dusunmemistimki
Demekki resmi nikah cok onemli turkiye de ki kadinlar icin.
Bi de resmi nikahın en azndan bi mantığı varhaha vallaha sevgilim hic demedim ki :))) bundan sonra sevgilim ama coook tuaf. Hic boyle dusunmemistimki
Adam nerede karda biliyor musun?Cidden soruyorum. Kendimden suphelenmeye basladim.
3sene evlendim. Hersey ile beni tatmin ediyor, ama bu son aylardir kavgamiz oldugunda actim burda bu topic.
Hic birseyi benden eksik etmez sevgilim. Sadece cok luxe harcamalarda bizim ortak hesaptan kullanmaz.
Ama neolur su finansal konu da beni aydinlatin.
Ortak gidelerimiz var. normal insanlar gibi.
3bin euro ben 3bin euro esim aktariyor bankaya.
Giderler 3bin euro bize 3bin euro kaliyor. ( ev araba giderler, benim onun kendi normal insanlarin kisisel giderleri yeme icme gibi )
Simdi ben 1500 euro o 1500 biriktiriyor oluyor ortak hesaptan. adam nerde karda suan ? Kendi ticaretini mukemmel yaptigi ve kendi extra kazanci oldugu icinmi ve bunu benimle paylasmadigi icin mi ?
Evliliği ticari ortaklık gibi gördüğünüz için uymaz bu size tabi.
avrupa bizi kiskaniyor haha :)Bi de resmi nikahın en azndan bi mantığı var
Takı törenli düğünün olayı ne tam olarak?
Aa buldum altın topluyorsunuz
Çünkü ticari anlaşma
haha vallaha sevgilim hic demedim ki :))) bundan sonra sevgilim ama coook tuaf. Hic boyle dusunmemistimki
Haha cok tuaf. Esim 20 bin euro kazaniyor diyelim
20 bin aktarsin . Ben 3bin euro aktarayim. Eslik bu mu. Iyimis
Adam nerede karda biliyor musun?
Sözleşme gibi evlilik yaptığı yerde karda.
Adam kazancının belirli bir yüzdesini ya da sizin attığınız kadar atıp kendi parasını ayırıyorken, siz paranızın tümünü atıyorsunuzyani adam feci şekilde karda olmuş oluyor, sevgiliniz sizinle yaşamadan önce aylık ev gideri 2bin euro olsun
sizinleyken sizin maaşınızla birleştiriyor toplam 6bin
siz ikiniz 3bin harcayıp 3bin biriktiriyorsunuz yani 1.500 euro da biriktirmiş oluyor aylık, misss gibi ticaret. Adam zehir gibi. Siz kullanıldığınızın farkında değilsiniz.
Gerçek evlilik bu değil, benim annemle babamın arasında uçurum kadar fark var. Mesleklerini yazmak istemiyorum ama babam 9 10 rahat alıyordur, annem 3-4 arası alıyor.
Babam yeri gelir 5 verir, yeri gelir 3 verir (ayrıldıkları halde), annem bütün parasını koyar ortaya.
Daha geçen yıl babam annemin üzerine araba yaptı, yaşlanıyoruz bir güvencesi olsun diye.
Ee bu adam salak mı ayrıldığı kadına gidip araba alsın evini yenilesin koltuk takımı alsın?
Çünkü 18 19 yılları beraber geçmiş, neden küçük hesaplar yapsın? Onlar ayrılsa da arada biz varız, onlar hala aile.
Sizin kocanız sizin için ne yapıyor?
Bırak nikahı, adam günlük harcamalarınızı bile ortak hesaptan yaptırmak istiyor. Kendisi istemediği sürece onun parasıyla size birşey alınmıyor.
Aile olmak, bir yola baş koymak bu değil. Bir evliliğe ya boşanırsam diye girilmez.
O kadar zengin adam tanıdım ya baştan niyetini belli ediyor evlilik sözleşmesi istiyor ya da evleniyor kadınla.
Sizin kocanız sizi kandırmayı, sizde inanmayı seçmişsiniz.
Değersiz hissettiğiniz kısım tam olarak bu. Hayatında ortak gibi hissettiğiniz için değersiz hissediyorsunuz.
Esim imza atmaz hic bi yere avukatina sormadan. Maalesef boyle bi adam. Imza attigin yeri bilmen lazim der. Cok ders parasi odedim der ve bu onun kurali.Eş olmak güven gerektirir size güvenmeyen bir adam. Siz de kendinizi ama hak ama hukuk diye kandırıyorsunuz.
Adam size ihtiyacın için ortak hesaptan çek demiş yani kendi eklediğiniz paradan. Size bir kıyafet almayı bile çok görmüş. Merak ettim market alışverişinizide ortak hesaptan mı yapıyorsunuz?
İlk yazdığınız mesajda sevgiliniz size param yok demiş ama yine size son anda haber verip dükkan almış.ortak hesapta param var adam yarisini cekti yahu. Buda onun ''kendi'' parasi. 40 bin euro ortak hesapta duruyor ve o benim anlatamiyormuyum
Esim imza atmaz hic bi yere avukatina sormadan. Maalesef boyle bi adam. Imza attigin yeri bilmen lazim der. Cok ders parasi odedim der ve bu onun kurali.
Kiyafet aliyor, ama cok asiri luxe yerlerden aldiginda ben gerek yok diyorum. Saat almis mesala banada bi bayan modelini almis ama bunu 'kendi' parasiyla almis ortak hesaptan degil.
Tamam işte aranızdaki ortaklık burada devreye giriyor.Esim olmasa ben 750 euro zor biriktirirdim. Hatta esimin geliri olmasa hic birikimim olmazdi. baska bir evlilik yapsaydin finans olarak konusuyorum suan cunku finans icin konu actim.
Esim diyelim bi pahali birsey aldi, banada muhakkak alir ama ortak hesaptan degil.
Ben diyelim magzaya gittim, ozaman diyor harca iste ortak hesaptan birsey olmaz. Tabi ki de yapiyorum benimde giderlerim var
Çünkü sevgilisiniz tabii ki alacak.Esim imza atmaz hic bi yere avukatina sormadan. Maalesef boyle bi adam. Imza attigin yeri bilmen lazim der. Cok ders parasi odedim der ve bu onun kurali.
Kiyafet aliyor, ama cok asiri luxe yerlerden aldiginda ben gerek yok diyorum. Saat almis mesala banada bi bayan modelini almis ama bunu 'kendi' parasiyla almis ortak hesaptan degil.
Aylık 3bin lira giderleri varmış, muhtemelen market vs ihtiyacı buna dahildir. 3 3 atıp ev ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış. Market orada çok ucuz zaten 50 birim paraya haftalık market alışvrrişini yapabilirsin çok rahat.Market?
Yok iyiydi bu hafta epey toparladıkYine mi zarardayız
Eşime sesleniyorum hemen
Rica ediyorum saçmalamayımTamam işte aranızdaki ortaklık burada devreye giriyor.
Eşinizde sizde birbiriniz sayesinde belli bir miktar biriktiriyorsunuz.
Sizinde kazanımınız var, onunda.
Ve kalınlaştırdığım kısım herkesin söylemek istediği kısım; size sadece eşiniz istediğinde onun parasından birşeyler alınıyor. Bizim bildiğimiz ise evlilikte ayrı gayrı olmadığı. Adam 10 birim kadın 3 birim kazanıyorsa evin ortak kasasına atılır, giderler ve harçlıklar çıktıktan sonra kalan para orada durur. Normal şartlarda çiftler birbirine danışır, şunu alalım mı bunu alalım mı diye. Adam sizin fikrinizi es geçiyor, daha semt konusunda bile anlaşamıyorsunuz siz.
Benim konudan tek anladığım adamın size güvenmediği.
Aylık 3bin lira giderleri varmış, muhtemelen market vs ihtiyacı buna dahildir. 3 3 atıp ev ihtiyaçlarını karşılıyorlarmış. Market orada çok ucuz zaten 50 birim paraya haftalık market alışvrrişini yapabilirsin çok rahat.
Nato kafa, nato mermer.Haha cok tuaf. Esim 20 bin euro kazaniyor diyelim
20 bin aktarsin . Ben 3bin euro aktarayim. Eslik bu mu. Iyimis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?