Yorun icin tskr ederim. Siz takilmamisiniz bu evlilik konusuna ve boyle yorumlar aslinda bekliyordum.
Esim dengeli bir insandir. Yani onun icin hersey dengedir. Ev isleri olsun yedigi yemek olsun sabah kalkmak olsun dengeli olmali. Ev islerinde cok yardimci olur zaten gunluk ofise gitmez. Iste gunluk gitmiyor ise normal bi is hayal etmistim esim ise gidip gelir ama boyle olmadi galiba ben buralarda takili kaldim.
Sabah ve aksam muhakkak beraber uyuruz, eve gec gelirse kesinlikle mesaj atar sen uyu bekleme diye.. Onemser yani boyle seyler onemli der. Sabah soguk oldugunda isi olmasa da arabayla beni birakir ise ki benim isim yuruyerek 15dk. Yagmur olmadigi zaman zaten goturmesini istemem hava aliyorum.
Sabahlari sporunu yapar cardio ama oyle sabah kahvaltisi kendi seklinde yapar benim istedigimi cok nadir yapar

Kendi dengeli besledigi icin.
Esim farkli fuarlara farkli kurslara kendini gelistiriyor ve boyle seylerine hayran kaliyorum ve bana da diyor sevdigin alanlarda kendini gelistir. Hayat cok kisa diyor bi bakmissik 60 yasindayiz kafasinda.