- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Tozduman93
-
Esin almanyadami yaşıyor yoksa evlendikten sonramı geldi almanyaya ? Seninle almanyaya gelmek içinmi evlendi acabaYok pismanim dedi öyle konusmasina ben izin verdim dedi.. ama onun söylediklerini ben hic ciddiye almadim dedi ama inanmiyorum görüsmeye kesdi ama bende o kadina söykemek istedigim bir kac cümle var yengesi ona o kizla olursan beni unut yazmis bende esime dedim eger yengenle devam görüsürsen asil sen beni unut.. ama iste eger arkamdan konusursa ? Güvenmiyorum ne yapcagimi bilmiyorum gidip kayinvaldeme anlatayim mi? Ama iste o da oglunu tutar ki
Yapcam zaten diyor bana ayrilmak istiyorssn ayril.. kendimi tekrarlamak istemiyorum bana inan diye cirpinmicam diyor. Hem suclh hem güclü saniyor ki gidemicem onu korkuttuyorum saniyor ama gidicem !!
Esin almanyadami yaşıyor yoksa evlendikten sonramı geldi almanyaya ? Seninle almanyaya gelmek içinmi evlendi acaba
ne yapmaya karar verdiniz simdi?
Ayriliyoruz esyalarini topla ve git dedi.. böylr koca olmaz olsum
Sakin olun, o mesajları yengenin kocasına, kocasının anne babasına mutlaka gönderin, hatta bir WhatsApp grubu kurun o gruba atın bütün ekran görüntülerini.Ayriliyoruz esyalarini topla ve git dedi.. böylr koca olmaz olsum
Sonuna kadar katiliorm sakin sessiz gitmeyin sizi bastirmasinlar sonrasinda barisma gibi bisey de dusunuyorseniz esiniz ayagini ona gore denk alirSakin olun, o mesajları yengenin kocasına, kocasının anne babasına mutlaka gönderin, hatta bir WhatsApp grubu kurun o gruba atın bütün ekran görüntülerini.
Onları rezil etmeden sessizce ayrılmayın.
Ahlaksızlık gizli kalmamalı
Ayriliyoruz esyalarini topla ve git dedi.. böylr koca olmaz olsum
Sakin olun, o mesajları yengenin kocasına, kocasının anne babasına mutlaka gönderin, hatta bir WhatsApp grubu kurun o gruba atın bütün ekran görüntülerini.
Onları rezil etmeden sessizce ayrılmayın.
Ahlaksızlık gizli kalmamalı
Arkadaşım at şu ekran görüntülerini artık yavAyriliyoruz esyalarini topla ve git dedi.. böylr koca olmaz olsum
Şok oldum okurken , çok rezil ınsanlar varKuzenimin arkadaşının eşi de sizinle aynı durumdaydı.Abisinin eşiyle çok yakınlardı ve sürekli onu savunuyordu.Kadın bir gün dayanamayıp eltisiyle laf kavgası etmiş.Elti de ağlayarak kadının kocasını aramış eşin aramızı bozmaya çalıyor bana böyle böyle dedi diye.Eşi de kadının saçından tutup duvara vurmuş kafasını.Elti kadına mesaj atmış benimle uğraşmaya devam edersen kocamdan da dayak yersin diye.Şu an ayrıldılar mı bilmiyorum ama siz ayrılmazsanız sonunuz buna benzer olabilir
Hayır bence eşle yenge dahil olmamalı grubatam.ben yazacaktim whatsappdan gurup kur herkese yolla diye. tabi esin ve yenge de bu grubu dahil olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?