eşim ve cinsellik

ayy kuzum
bir dönem bizde öyleydik eşimle..
sonra düzeldi ama.. klişe olacak ama yaz geliyor açık saçık giy yat yatağa
hemen de uyu.. biraz yüz verme bakalım
Kesinlikle bu çok işe yarıyor. Kışın üşüme hatta hastalanma pahasına bile olsa en ilgisini ç
ayy kuzum
bir dönem bizde öyleydik eşimle..
sonra düzeldi ama.. klişe olacak ama yaz geliyor açık saçık giy yat yatağa
hemen de uyu.. biraz yüz verme bakalım
Kesinlikle bu çok etkili benim eşimde öyle hatta bu yüzden defalarca tartıştım bazen eşimi istemeye utanıyorum söylemeye çekiniyorum ancak onu istekli hale getirerek üstüme çekebiliyorum kiiiii kış boyu en dikkatini çekecek gecelikler kıyafetler aldım üşüye dona onları giydim saç makyaj full eve geldiğinde şaşırtıdan bi bakınca bidaha bakıyo bu sefer o beni rahat bırakmıyo tabi benim suratımda hınzırca bi gülümseme azıcık bi naz sonra yol yatak ama bu derdim hala sürüyo tabi ben artık atak yapmıyorum o ne zaman gelirse gelsin diyorum tabi süslenmelerimide eksik etmiyorum bu şekilde eşimden sürekli teklif alıyorum

baya seks öncesi makyaj saç falan yapıyosun yani, açık giyiniyosun?

Bu erkekleri de anlamak zor ya.
Her seferinde böyle ay yapsak mı yapmasak mı diye kararlaştırıyor musunuz?
Spontane gelişmesi lazım, sizinki ödev gibi olmuş.

kutsal perşembe gibi.Doğaçlama yaşasanız zaten boyle çekinmeler kalmazdı eminim aranızda.Cumartesi tabusunu yıkın artık baska günlere de zaman ayırın...

kutsal perşembe gibi.Doğaçlama yaşasanız zaten boyle çekinmeler kalmazdı eminim aranızda.Cumartesi tabusunu yıkın artık baska günlere de zaman ayırın...
Aklıma kemal sunalin salako filmi geldi perşembe perişanlık.cuma mubarek gün cumartesi tatil

Sevişmenin zamanı, mekanı olmaz. Sen istedin ben istedimi olmaz. Ne kadar çok sınırlara hapsetmişsiniz kendinizi.
Yeni evli olduğunuzu tahmin ediyorum, haftada bir cinsellik zaten kaliteli bir cinsel yaşam değildir bu şartlarda. Banyo yapmaya üşendiği için sevişmeyeni de yeni gördüm.
Cinselliğinizi gece yatağa bırakmayın, evinizin heryerinde ve her zaman sevişebilirsiniz, kesin bilgi. Bir de randevu alır gibi sevişelim mi sevişmeyelim mi diyesormak tuhaf değil mi? Ya da sevişilecekse hazırlanmak falan... Ne hazırlığı yapıyorsunuz ki sevişmek için?

Yok yeni evli değilmiş 13 yasinda oglu varmış.

ben de sorcaktım da tereddütte kaldım, belki evlilikte benim bilmediğim bir hazırlık falan oluyordur, evli olunca değişik oluyordur diye

Yok yaa olur mu öyle şey kış günü evde saten minik gecelikle gezecem olduuu sistit olayım, dikkatini çekmek için 40 takla atacaksam akrobat olurum

Yok yaa olur mu öyle şey kış günü evde saten minik gecelikle gezecem olduuu sistit olayım, dikkatini çekmek için 40 takla atacaksam akrobat olurum
aman sen gezme zaten sütün mütün kesilir, grip falan olursun, emziriyorsun sen.
yani biraz kendiliğinden gelişmeli ilişkide yapılacak en kötü şey zaten olayı rutine bağlamak. öyle gecelikle falan olmaz bu işler, bana çok öğrenilmiş geliyor, gecelik giy, mum yak falan. bir istekten bahsediyoruz sonuçta doğal olarak gelişmeli

bizdede tam tersi olsa her gece olacakta bende iş yok
Al bendende okadar hergün hergün gına gelir adama yok yaaaa Bıkdım diyorum üzülüyor Bende aksine paspaye paspaye oturuyom sen ne güzeldin öle diyor Bide benim eşimin işide ağır Cumartesi pazar bile çalışıyorVar bi yerde bi terslik çözemedim

bide şu var bi yerden sonra çıplaklık da saten gecelik falan da sıradan gelir ki, adamın tahrik olma çıtası artar da artar bigün kendilerini salonun ortasında striptiz çubuğunda bulurlar

aman haftada 1 banyo yapmakta ne var günde 3 kere olunca valla banyoya bile giremiyosun
esime hep diyorum vebali senin boynuna valla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…