eşim ve cinsellik

yaaaa onuda düşündümde adamın anlatacak vakti yok işe gidiyor çıkışta beraber dönüyoruz eve tatilini bizle geçirir. sanalda bilemem. güveniyorum eşime ama hiçbir erkek için %100 güvenilir denemez bence

Aslında orada şöyle oluyordu. Kocasının haftada sadece hep aynı gün kendisiyle birlikte olması yüzünden monotonluğa düşen kadın heyecan aramaya başlıyordu. Demem o ki belli bir güne bindirmeyin. Bazen işten geldiğin gibi daha kapıdan girerken olur, bazen gece 3 te rüya görüp uyandıktan sonra olur, bazen 2 hafta olmaz ardından her gün olur vs vs ama gün belirlemeyin.

Aslında orada şöyle oluyordu. Kocasının haftada sadece hep aynı gün kendisiyle birlikte olması yüzünden monotonluğa düşen kadın heyecan aramaya başlıyordu. Demem o ki belli bir güne bindirmeyin. Bazen işten geldiğin gibi daha kapıdan girerken olur, bazen gece 3 te rüya görüp uyandıktan sonra olur, bazen 2 hafta olmaz ardından her gün olur vs vs ama gün belirlemeyin.

çok haklısın. çocuk varya öyle her an olmuyor o uyuyacak fln 13 yaşında delikanlı:nazar: var evde yoksa yapceğimi bilirim ben ona (bu arada ben dışarı bakmam 14 senlik evliyim evde bile özlüyorum adamı dalıp dalıp gidiyorum yüzüne)

o kadar orgun oluyorum ki sabah 7 de kalkıyorum eşim daha geç gidiyor işe ama kıyamıyor bana zaten yatağa girer girmez söz verdiğim halde horrrr bizdeki cumatesi fikir sahibi de benim bu yüzden :)

Telefondan girdiğim için zor oluyor ya Internet paketim bitecek yavasladi iyice yorum bile zor yazıyorum hem yeni konu nasıl acacagimi bilmiyorum ki
Adsız.png

buradan yeni konu açacaksın, paintte alelacele yaptım kusura kalma, şimdi müsait değilim programla yüklemeye
müsait bir zamanda konunu aç soru soralım yorum yapalım. bu başkasının konusu.

aklı selim tüm kadınlar aynısını yazmıştır heralde, yorumları okumadım ama yazıldığına eminim

yahu cinselliğin belli günü mü olur randevulu mu olur böyle rica minnet, yapalım mı yapmayalım mı diyosun yapsak mı, bu nedir bu bile başlı başına libidoyu düşürür

aklı selim tüm kadınlar aynısını yazmıştır heralde, yorumları okumadım ama yazıldığına eminim

yahu cinselliğin belli günü mü olur randevulu mu olur böyle rica minnet, yapalım mı yapmayalım mı diyosun yapsak mı, bu nedir bu bile başlı başına libidoyu düşürür
Ben takip ettim yorumlari cogunluk ben dahil ayni yorumu yaptik

X