eşim ve cinsellik

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
merhaba arkadaşlar benim sorunum eşimle mutlu giden bir cinsel hayatımız vardır oldukça iyi. yalnız hep ben girişimde ve istekli bulunuyorum. bir tek cumartesileri oluyor beraberlik. onda da ben girişimde bulunmazsam uyuyor genelde ses çıkarmıyor.

gelelim bu cumartesiye. eşim uyudu kalktı gece 12 de. ben duşa gidiyorum hazırlanmaya nasıl formundamısın ona göre dedim. güldü gel kuzum dedi sohbet fln. neyse ben oturdum gazete okumaya başladım ondan hiç ses çıkmayınca olumlu olumsuz. sonra dedim ben yatmaya gidiyorum. burnunu kırıştırıp yapmayalımmı diyosun dedi istemez tarzda. bende kızdım hep ben girişim yapıyorum sen bir kere bile istekli olduğunu

söylemiyorsun dedim. napıyım oturmuşsun gazete okuyorsun bende istemiyorsun diye ses etmedim diyor. yeşil ışık yakmışım daha ne yapayım yani. sonra geldi özürler odunum ben fln dedi. salonda yattım. bir daha isteğin olunca sen söyle ben daha da söylemem dedim. sen beni sokma şimdi aramıza birde dedi

çok onurum kırıldı sanki ben zorla töbe töbe. (eşimin işi çok ağır ikimizde çalışıyoruz yorum yapmak için dipnot)

ayy kuzum
bir dönem bizde öyleydik eşimle..
sonra düzeldi ama.. klişe olacak ama yaz geliyor açık saçık giy yat yatağa
hemen de uyu.. biraz yüz verme bakalım

saol cnm nasıl zoruma gidiyor bir bilsen. sanki o bayan ben erkeğim
ben banyoya hazırlanmaya gidiyorum dedim midesini tuttu hemen ağrıyormuş

Şu cümlelerdeki çelişkileri siz de fark ettiniz mi konu sahibi?
Bir de kimin istediği neden bu kadar önemli? Sonuç güzelse buna takılmayın derim.

yani cinsellikte belli bir zaman gün saat olması bana hep saçma geliyor.
ve bir kişinin isteği ile olması.

evlendiğinizden beri hep mi böyle..
cinsellik adı üstünde zaman mekan ne zaman istenceği belli olmaz

ya cnm şöyle haftaiçi ikimizde pek istemiyoruz banyo fln afedersin zor oluyor uykusuz kalınıyor diye
ama o istese ben sorun etmem cumartesi olayını çıkartan da o ama cumartesileri es ge.meye başladı (ay bende koca delisi gibi gözüküyorumdur ordan

Bir de kimin istediği neden bu kadar önemli? Sonuç güzelse buna takılmayın derim.
Bencede tuhaf geldi biraz daha okuyum ne cikacak sonuc yorumu sonra yapacam

aynende okuduğun gibi akasya beraberlik çok güzel ama hep ben girişimde bulunmaktan sıkıldım. bu cumartesi akşam sen olsan sende sinirlenirdin emin ol. oturduğu yerden kendini bir ağırdan satışı vardıki görsen

yooo bu sonuçta doğal birşey yeme içme gibi.
ama belli güne bağlamak bence monotonlaştırır.
kimisine göre haftada 1 azdır kimisine göre normal.
ama illa ki sizden girişim olması tuhaf geldi.
bu belli bir dizi için gün beklemek gibi sizde. ne heyecanı var ki ?
aaaa cumartesi bugün sex günü mantığına giriyorsunuz.

valla canım çekerse gece 3 te de kaldırırım 5 te de
bence rutini yıkın ilk

Cumartesiden cumartesiye bu nasil iş anlamadim sanki dizi saati gelmiş gibi o gece olmazsa haftaya mı kaliyo sizin iş

çok haklısında üşeniyor adam banyoya yeminle ben hem önce hem sonra üşenmiyorum
da o üşengeç . cumartesi olayını o çıkarttı

ay ne hoş y abnde de vardı ılk zamnlrda o ıstek esım de de vardı ama artık bazı zmanlarda ılıskı sırasnda kı ben cok ıstedgm zmanlarda esım guluo benı sınır edıo ıcıne edıo bırakıorm küsüo konusmuo şimdi de ben hııııc ıstemıorm her an gulck ıbı sankı komık tövbee yaa . her allahın gunu olsa bıkmaz ve sabahın köründe ben gece dıorm o sabahn körü uzlaşamıorz bnde sıkıntıdayım valla banada akıl verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…