eşim ve cinsellik

oooo neler duyuyorum amannnn kız sen bunları yapıyomusun

Ovv aman tanrım nasıl kıskandım şu an. Hemen eşimle kavga etmeye gidiyorum. Limoncu her şeyin abartı be yavrum...
yaşamayan bilemez burda cok bol keseden atıp sonra cuvallayanları gördük ben ne yancıyım nede yandascı neysem oyum isinize gelmedi o ayrı ki agzınız yanmıss

açamazsın çünkü dün akşam 2 kez denedin aynı konuyu yine BDV'ye açmayı ve ikisi de kapandı. her neyse çok önemli değil zaten bence. sana iyi uykusuzluklar.
illee aynı cümleleri yazmak gerekmez konu acmak icin faklı bi sey yasarsın ve konuya ordan girersin ne kadar sıgsn ya zaten konu acamazsın yuhh yaniii lafa bak cay demle hahahah

konu sahibi için ne kadar faydalı bir bilgi.. Senin bir sorunun var ama hadi hayırlısı çıkar yakında..

yaşamayan bilemez burda cok bol keseden atıp sonra cuvallayanları gördük ben ne yancıyım nede yandascı neysem oyum isinize gelmedi o ayrı ki agzınız yanmıss
Ne yazdığını anlasam cevap vericem de olmuyor işte. Yanına bir tercüman lazım. Neyse ban yemeden kaçayım...

oooo neler duyuyorum amannnn kız sen bunları yapıyomusun
her dakika yapılacak şeyler değil ama kendim tecrübe edip olumlu sonuç aldığım şeyler evet. o yüzden yazdım konu sahibine hayatlarını biraz renklendirip heyecan katarlarsa sorunları çözülür belki diye. ama halka açık yerlerde ilişki yasak biliyorsunuz herkes kendi önlemini alsın ona göre planlasın diyim sorumluluktanda kurtulayım.

Son düzenleme:

Mutlu giden oldukça iyi bir cinsel hayat sadece cumartesileri ve sadece sizin isteğinizle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…