- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
oooo neler duyuyorum amannnn kız sen bunları yapıyomusuneşinizle küçük fantazi oyunları yapmayı deneseniz. mesela hiç ostanışmıyormuş gibi giyinin süsleniz ikinizdebir kafede ayrı ayrı oturun. sonra o gelsin sizle tanışıp tavlamaya çalışsın. sonra tek gecelik ilişki yaşıyormuş gibi tutabiliyorsanız bir otel odasına gidin tutamıyorsanız evinize gelin. yada şu seksi hemişe kostümleri varya onlardan alıp bir fantazi yapabilirsiniz. yada belki cesaret edemezsiniz ama orman veya ıssız biyerde arabanın içi yada kamera olmadığınıza emin olduğunuz bir asansörüde durdurup mekan olarak deneyebilirsiniz. adrenalin bazı şeyleri çok değiştiriyor :) yani tamamiyle sizin hayal gücünüze kalmış. birde cinselliği zorunluluk haline getirmeyin. insan içinden gelirse sabah karşı 5 te kalkıp eşinide uyandırır. gece hafta içide yapar gündğzde yani istekle alakalı. banyo zor oluyo diye bir şey yok 2 dk duş alıverin yani nolucakki insan buna üşenmezki..
yaşamayan bilemez burda cok bol keseden atıp sonra cuvallayanları gördük ben ne yancıyım nede yandascı neysem oyum isinize gelmedi o ayrı ki agzınız yanmıssOvv aman tanrım nasıl kıskandım şu an. Hemen eşimle kavga etmeye gidiyorum. Limoncu her şeyin abartı be yavrum...
illee aynı cümleleri yazmak gerekmez konu acmak icin faklı bi sey yasarsın ve konuya ordan girersin ne kadar sıgsn ya zaten konu acamazsın yuhh yaniii lafa bak cay demle hahahahaçamazsın çünkü dün akşam 2 kez denedin aynı konuyu yine BDV'ye açmayı ve ikisi de kapandı. her neyse çok önemli değil zaten bence. sana iyi uykusuzluklar.
bizimkindede söyle bisey var
fazla aktiff senin gögüslerini diye baslıyo kendince iltifaltara alt kelimelere dogru gidiyo
keske bence isterdim haftaa 1 yap ama söyle baska bisey olsun günde 2 kere 3 kere iolunca ne banyo yapabiyosun nedden evinde düzen oluyo
benim yazdıgım alıntıyı yazmayıp sadece cevabımı yazmak pess yanii limoncu varya lkarsınızda illekonu sahibi için ne kadar faydalı bir bilgi.. Senin bir sorunun var ama hadi hayırlısı çıkar yakında..
Ne yazdığını anlasam cevap vericem de olmuyor işte. Yanına bir tercüman lazım. Neyse ban yemeden kaçayım...yaşamayan bilemez burda cok bol keseden atıp sonra cuvallayanları gördük ben ne yancıyım nede yandascı neysem oyum isinize gelmedi o ayrı ki agzınız yanmıss
her dakika yapılacak şeyler değil ama kendim tecrübe edip olumlu sonuç aldığım şeyler evet. o yüzden yazdım konu sahibine hayatlarını biraz renklendirip heyecan katarlarsa sorunları çözülür belki diye. ama halka açık yerlerde ilişki yasak biliyorsunuz herkes kendi önlemini alsın ona göre planlasın diyim sorumluluktanda kurtulayım.oooo neler duyuyorum amannnn kız sen bunları yapıyomusun
merhaba arkadaşlar benim sorunum eşimle mutlu giden bir cinsel hayatımız vardır oldukça iyi. yalnız hep ben girişimde ve istekli bulunuyorum. bir tek cumartesileri oluyor beraberlik. onda da ben girişimde bulunmazsam uyuyor genelde ses çıkarmıyor.
gelelim bu cumartesiye. eşim uyudu kalktı gece 12 de. ben duşa gidiyorum hazırlanmaya nasıl formundamısın ona göre dedim. güldü gel kuzum dedi sohbet fln. neyse ben oturdum gazete okumaya başladım ondan hiç ses çıkmayınca olumlu olumsuz. sonra dedim ben yatmaya gidiyorum. burnunu kırıştırıp yapmayalımmı diyosun dedi istemez tarzda. bende kızdım hep ben girişim yapıyorum sen bir kere bile istekli olduğunu
söylemiyorsun dedim. napıyım oturmuşsun gazete okuyorsun bende istemiyorsun diye ses etmedim diyor. yeşil ışık yakmışım daha ne yapayım yani. sonra geldi özürler odunum ben fln dedi. salonda yattım. bir daha isteğin olunca sen söyle ben daha da söylemem dedim. sen beni sokma şimdi aramıza birde dedi
çok onurum kırıldı sanki ben zorla töbe töbe. (eşimin işi çok ağır ikimizde çalışıyoruz yorum yapmak için dipnot)