eşim ve cinsellik

bide şu var bi yerden sonra çıplaklık da saten gecelik falan da sıradan gelir ki, adamın tahrik olma çıtası artar da artar bigün kendilerini salonun ortasında striptiz çubuğunda bulurlar
ya ben bir de bunu anlamıyorum benim bildiğim ufak bir temas, bir dokunma, bir bakış olur, kendiliğinden gelişir zaten olay. öyle gecelik giymeye falan sıra kalmaz.
sevişelim mi
tamam sevişelim olmaz yani sorun direk bu

bizimkindede söyle bisey var
fazla aktiff senin gögüslerini diye baslıyo kendince iltifaltara alt kelimelere dogru gidiyo
keske bence isterdim haftaa 1 yap ama söyle baska bisey olsun günde 2 kere 3 kere iolunca ne banyo yapabiyosun nedden evinde düzen oluyo

aman cnm ya bırak useniyo madem yat mis gibi
bizimki hep yapıyo hem banyoya girmiyo cünkü fırsat vermiyo sabah uyandırır gece uyandıır uykumun icine eder
dün geceden beri anladık limoncu kocan seni uyutmuyor, her gece hatta gecede birkaç kez hatta bazı günler bütün gün çatır çatır sevişiyorsunuz, eeeee? açtığın konuya mı dikkat çekmeye çalışıyorsun, bir konun da hit almıyıversin.
kadının derdi zaten sevişememek, kadın uyumak istemiyor, ne alemi var şimdi ben çatır çatır sevişiyorum demenin, bir hoşsun yani

yuhhh bu kısacık msjden bunu anladın yani
ben acsam baska konu acamazmıyım allah askına yaa bu kadar da yazmaya fırsatcı olmayalım

Aynen katiliyorum.benimde dikkatimi çekti.

Hanimlar nispet yapar gibi yorum yapiyorsunuz farkinda olmadan mi yoksa bilerek mi konu sahibinin sorununu cozmeye mi calisiyorsunuz oylesine bende yaziyimmi diye yorum yapiyorsunuz

yuhhh bu kısacık msjden bunu anladın yani
ben acsam baska konu acamazmıyım allah askına yaa bu kadar da yazmaya fırsatcı olmayalım
açamazsın çünkü dün akşam 2 kez denedin aynı konuyu yine BDV'ye açmayı ve ikisi de kapandı. her neyse çok önemli değil zaten bence. sana iyi uykusuzluklar.

eşinizle küçük fantazi oyunları yapmayı deneseniz. mesela hiç tanışmıyormuş gibi giyinin süsleniz ikinizdebir kafede ayrı ayrı oturun. sonra o gelsin sizle tanışıp tavlamaya çalışsın. sonra tek gecelik ilişki yaşıyormuş gibi tutabiliyorsanız bir otel odasına gidin tutamıyorsanız evinize gelin. yada şu seksi hemişe kostümleri varya onlardan alıp bir fantazi yapabilirsiniz. yada belki cesaret edemezsiniz ama orman veya ıssız biyerde arabanın içi yada kamera olmadığınıza emin olduğunuz bir asansörüde durdurup mekan olarak deneyebilirsiniz. adrenalin bazı şeyleri çok değiştiriyor :) yani tamamiyle sizin hayal gücünüze kalmış. birde cinselliği zorunluluk haline getirmeyin. insan içinden gelirse sabah karşı 5 te kalkıp eşinide uyandırır. gece hafta içide yapar gündğzde yani istekle alakalı. banyo zor oluyo diye bir şey yok 2 dk duş alıverin yani nolucakki insan buna üşenmezki..

Not ettim anacım

Ovv aman tanrım nasıl kıskandım şu an. Hemen eşimle kavga etmeye gidiyorum. Limoncu her şeyin abartı be yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…