- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
evet olabilir ..hatta olabilri değil kesin ve net olur..
tecrübeyla sabittir,ben yaşıyorum bizzat eşim de kullanıyor..hatta bu yüzden arada bir 2-3 gün ara ver,yor ilaca hahahha
yaaaa onuda düşündümde adamın anlatacak vakti yok işe gidiyor çıkışta beraber dönüyoruz eve tatilini bizle geçirir. sanalda bilemem. güveniyorum eşime ama hiçbir erkek için %100 güvenilir denemez bence
Aslında orada şöyle oluyordu. Kocasının haftada sadece hep aynı gün kendisiyle birlikte olması yüzünden monotonluğa düşen kadın heyecan aramaya başlıyordu. Demem o ki belli bir güne bindirmeyin. Bazen işten geldiğin gibi daha kapıdan girerken olur, bazen gece 3 te rüya görüp uyandıktan sonra olur, bazen 2 hafta olmaz ardından her gün olur vs vs ama gün belirlemeyin.
Telefondan girdiğim için zor oluyor ya Internet paketim bitecek yavasladi iyice yorum bile zor yazıyorum hem yeni konu nasıl acacagimi bilmiyorum kibacım başka bir konu aç istersen.
Hazir konu açılmış butun herkes buyursunbacım başka bir konu aç istersen.
Valla sana cok yorum varda.yapamiyom telin sarji bitirebilirEvet bana cevap verecek kimse yokmu ?
Telefondan girdiğim için zor oluyor ya Internet paketim bitecek yavasladi iyice yorum bile zor yazıyorum hem yeni konu nasıl acacagimi bilmiyorum ki
Peki teşekkür ederimEki Görüntüle 1483226
buradan yeni konu açacaksın, paintte alelacele yaptım kusura kalma, şimdi müsait değilim programla yüklemeye
müsait bir zamanda konunu aç soru soralım yorum yapalım. bu başkasının konusu.
Sarjin olunca yaparsınValla sana cok yorum varda.yapamiyom telin sarji bitirebilir
Sarjin olunca yaparsın
Sen konuyu ac yaparim canim başkasının konusunda yaparsak karışır senin konuda fazla dikkat cekici zaten.konu basligi gir derdini yaz konu acilir canimSarjin olunca yaparsın
o kadar orgun oluyorum ki sabah 7 de kalkıyorum eşim daha geç gidiyor işe ama kıyamıyor bana zaten yatağa girer girmez söz verdiğim halde horrrr bizdeki cumatesi fikir sahibi de benim bu yüzden :)
Peki canım acicam ama açmayı başarabilirsem tabiSen konuyu ac yaparim canim başkasının konusunda yaparsak karışır senin konuda fazla dikkat cekici zaten.konu basligi gir derdini yaz konu acilir canim
Acarsin ya sanki cok zor degil ustteki mesajlardan bi arkadaş acik link atmış ordan gir yaz işte ok.Peki canım acicam ama açmayı başarabilirsem tabi
Ben takip ettim yorumlari cogunluk ben dahil ayni yorumu yaptikaklı selim tüm kadınlar aynısını yazmıştır heralde, yorumları okumadım ama yazıldığına eminim
yahu cinselliğin belli günü mü olur randevulu mu olur böyle rica minnet, yapalım mı yapmayalım mı diyosun yapsak mı, bu nedir bu bile başlı başına libidoyu düşürür
Ben takip ettim yorumlari cogunluk ben dahil ayni yorumu yaptik
Açtım baklalım ne olacak :)Acarsin ya sanki cok zor degil ustteki mesajlardan bi arkadaş acik link atmış ordan gir yaz işte ok.