- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
-
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Aman Allah'ım böyle erkeklerde mi varmış dünyada bende bir gece istemediğini görmedim eşimin daha.
Biri bitmeden diğerinin pazarlığını yapar bi daha ne zaman vercen diye
Yorumsuzhayırdır, neyi vereceksiniz?
Aman yavrum gel sana ben duşta neler yapcam nelerrrrr de.
Çek banyoya zorla sok.. Orda da iki öpüş, koklaşış.
Masaj yap falan...Konuşturma beni yahu
Böyle konuşuyorum da okuyan ben işimi iyi biliyorum sanır
Teori var da uygulama eksik bende de
Hopbidi hhopbidiAman Allah'ım böyle erkeklerde mi varmış dünyada bende bir gece istemediğini görmedim eşimin daha.
Kiz sen ne yazmişsen abbovvvAman Allah'ım böyle erkeklerde mi varmış dünyada bende bir gece istemediğini görmedim eşimin daha.
Üzücü erkekler bazen bencil oluyorlar we dinlenym tw izleym hiç yormak istemiyorlar kendni. Bi dur bakalm paşa gönlü nesman derse artk sürekli senden işaret beklemesi çok saçma
hatırladığım kadarıyla eşiniz antidepresana başlamıştı.o ilaçlar cinsel isteksizlik yapıyor.sebep bu olabilir.
Ahmet Altan ın aldatmak isimli kitabının karakterleri de haftada sadece belli 1 gün sevişirdi.
Aklıma nerden geldiyse..
valla öyle ya bende bıkmıştım tam hamile olunca kaldı birazcık rahatladımHopbidi hhopbidi
Kiz sen ne yazmişsen abbovvv
evet olabilir ..hatta olabilri değil kesin ve net olur..anaaaam hay klavyene sağlık bunu hiç düşünemedim
bir dönem ben kullanmmıştım aşırı istek yapmıştı
olabilirmi ki
evet olabilir ..hatta olabilri değil kesin ve net olur..
tecrübeyla sabittir,ben yazışıyorum bizzat eşim de kullanıyor..hatta bu yüzden arada bir 2-3 gün ara ver,yor ilaca hahahha
İyi itmissin virme bidaha biraz dinlen bari 8 ayvalla öyle ya bende bıkmıştım tam hamile olunca kaldı birazcık rahatladım
valla öyle ya bende bıkmıştım tam hamile olunca kaldı birazcık rahatladım
yok bırakmasın zaten,sizin bu sorun asabiye sorununun yanında solda sıfır..:)cnm ilacı bırakamaz bayaaa düzeldi ilaç iyi geliyor sinirine
en iyisi ben ona bir kuvvet macunu hazırlayım akşam
bacım başka bir konu aç istersen.Kızlar ya benimde eşim aynı durumda şu bi kaç aydır bilmiyorum hem işleri çok yoğun çok yoruluyor hem biz çocuk istiyoruz olmuyor onun sıkıntısından olsa gerek ayda 3 yada 4 kere anca oluyor o iş ve olduğunda da zaten hiç bişey anlamıyorum çünkü ne öpme ne sevişmek hiç birşey yok hatta üstümdekileri bile cikartmiyor sadece altımdakileri çıkartıyor o kadar öyle Fantazi li çamaşırlar olsun o yaptığınız fantaziler olsun hiç birini sevmez öyle gecelikler giysem bu ne böyle falan der ne yapicam bilemiyorum bana bir yardım edin