eşim ve cinsellik

Banyo yapmaya usendigimiz icin haftada bir birlikte oluyoruz diyince ben de hafta ici banyo yapmiyorlar mi diye dusundum acikcasi ama aciklamissiniz :KK51:

Bence de bir sure kendi haline birakin, surekli sizin baslattiginizi ve bundan rahatsiz oldugunuzu da belirtin. Yani is bir kacma kovalama oyunu olmasin ama rahatsiz oldugunuz hissedilsin.

Aman Allah'ım böyle erkeklerde mi varmış dünyada bende bir gece istemediğini görmedim eşimin daha.
Biri bitmeden diğerinin pazarlığını yapar bi daha ne zaman vercen diye :KK45:

Bu ne arkadasim vermek falan? Tovbeler olsun.. neyi veriyorsunuz??

Üzücü erkekler bazen bencil oluyorlar we dinlenym tw izleym hiç yormak istemiyorlar kendni. Bi dur bakalm paşa gönlü nesman derse artk sürekli senden işaret beklemesi çok saçma

Aman Allah'ım böyle erkeklerde mi varmış dünyada bende bir gece istemediğini görmedim eşimin daha.
Hopbidi hhopbidi
Kiz sen ne yazmişsen abbovvv :KK45:

Üzücü erkekler bazen bencil oluyorlar we dinlenym tw izleym hiç yormak istemiyorlar kendni. Bi dur bakalm paşa gönlü nesman derse artk sürekli senden işaret beklemesi çok saçma

aynen bende öyle dedim. ben zaten hareketle de göstererek ben banyoya giriyorum nasıl formundamısın dedim güldü. sonra yarım saat gazete okudum tık tok. daha ne işareti vercem fişek mi patlatcam

evliyiz bu kadarda olmazki ama. oturdun gazete okudun bende demedim bişi diyor

Ahmet Altan ın aldatmak isimli kitabının karakterleri de haftada sadece belli 1 gün sevişirdi.

Aklıma nerden geldiyse..

yaaaa onuda düşündümde adamın anlatacak vakti yok işe gidiyor çıkışta beraber dönüyoruz eve tatilini bizle geçirir. sanalda bilemem. güveniyorum eşime ama hiçbir erkek için %100 güvenilir denemez bence

anaaaam hay klavyene sağlık bunu hiç düşünemedim
bir dönem ben kullanmmıştım aşırı istek yapmıştı

olabilirmi ki
evet olabilir ..hatta olabilri değil kesin ve net olur..
tecrübeyla sabittir,ben yaşıyorum bizzat eşim de kullanıyor..hatta bu yüzden arada bir 2-3 gün ara ver,yor ilaca hahahha

evet olabilir ..hatta olabilri değil kesin ve net olur..
tecrübeyla sabittir,ben yazışıyorum bizzat eşim de kullanıyor..hatta bu yüzden arada bir 2-3 gün ara ver,yor ilaca hahahha

cnm ilacı bırakamaz bayaaa düzeldi ilaç iyi geliyor sinirine
en iyisi ben ona bir kuvvet macunu hazırlayım akşam:KK53:

Kızlar ya benimde eşim aynı durumda şu bi kaç aydır bilmiyorum hem işleri çok yoğun çok yoruluyor hem biz çocuk istiyoruz olmuyor onun sıkıntısından olsa gerek ayda 3 yada 4 kere anca oluyor o iş ve olduğunda da zaten hiç bişey anlamıyorum çünkü ne öpme ne sevişmek hiç birşey yok hatta üstümdekileri bile cikartmiyor sadece altımdakileri çıkartıyor o kadar öyle Fantazi li çamaşırlar olsun o yaptığınız fantaziler olsun hiç birini sevmez öyle gecelikler giysem bu ne böyle falan der ne yapicam bilemiyorum bana bir yardım edin

cnm ilacı bırakamaz bayaaa düzeldi ilaç iyi geliyor sinirine
en iyisi ben ona bir kuvvet macunu hazırlayım akşam:KK53:
yok bırakmasın zaten,sizin bu sorun asabiye sorununun yanında solda sıfır..:)
sadece isteksizlik,yani aklına bile gelmiyor..başlatan olursa devam ediyor ama kendisinin bir talebi olmuyor..bence kabul etmen yeterli..en azından tedavisi bitene kadar bu şekilde devamedin..macun falan sökmez..

Kızlar ya benimde eşim aynı durumda şu bi kaç aydır bilmiyorum hem işleri çok yoğun çok yoruluyor hem biz çocuk istiyoruz olmuyor onun sıkıntısından olsa gerek ayda 3 yada 4 kere anca oluyor o iş ve olduğunda da zaten hiç bişey anlamıyorum çünkü ne öpme ne sevişmek hiç birşey yok hatta üstümdekileri bile cikartmiyor sadece altımdakileri çıkartıyor o kadar öyle Fantazi li çamaşırlar olsun o yaptığınız fantaziler olsun hiç birini sevmez öyle gecelikler giysem bu ne böyle falan der ne yapicam bilemiyorum bana bir yardım edin
bacım başka bir konu aç istersen.

X