16 aylık evliyim 24 yasındayım esimin ailesi ile birlikte oturuyorum ben artık dusunmekten kafayı yıycem nasıl davranacagımı sasırdım kimse beni anlamıyor herkes kendini dusunuyor burada paylasıp akıl almak ve rahatlamak ıstemedim esimle her zaman tartısıyoruz en ufak biseyden bir dolu tartısma cıkıyor ne oldugunu anlayamıyorum ve her zaman tartısmanın sonu senin ailen benim aileme donuyor esim beni ailesine ısınamamakla sucluyor aileside bunu destekliyor evt sen bize ısınamadın diyorlar dogrudur belki arada bir mesafe vardır ama benim yerimde kim olsa boyle davranır simdi size bir kac ornek vercem yasadıklarımdan siz olsaydının esinize ailesine nasıl davranırdınız lutfen akıl verin sıkıstım kaldım yeni evliylendigimiz ilk zamanlarda annemgile birkac kere sık gittik diye k.v.dem annengille aranıza mesafe koyun dedi neden diye sordugummda neymis yeni gelinmisim sık gitmem olmazmıs buraya alısmam lazımmıs gerci halen benim annemgile gitmem sorun dugun albumumuzu biz hemen dugunden sonra alamadık ben para biriktirdim albumu almak icin ama k.vdem sagolsun o parayı benim razım olmadan aldı ve kredi kartı yatırdı yemin ederim o paraya ihtiyacı olsa icim yanmayacak sırf bir resme 350 tl verilmez diye parayı aldı ben hamileyken bana ip almaya gidiyorum diye evden cıkıp benden habersizce bebegin ilk alısverisini yapmıs keske benide goturseydin birlikte alsaydık dedigimde sen ben mi var ben aldım ıste diye cevap verdi aldı ama gıydırmek nasıp olmadı bebegım 7 aylıkken karnımda oldu daha neler neler kızlar esimle dısarıya cıkarım gonlu olmaz kıyafet alırım gonlu olmaz yemin ediyorum karısmadıgı birsey yok herseye mudahale ediyor cok bunaldım kendimi aptal gibi hissediyorum kendime olan ozguvenim kayboldu yeni gelin evden dısarıya cıkmaz yeni gelinin arkadası olmaz yeni gelin soyle yapmaz kafayı yedim ya buraya yazamadıgım cok sey var diyeceksinizki ayrı eve cık ama beni dinleyen kim bir tek benden baska ayrı eve cıkmak ısteyen yok beni de insan yerine koyan yok birde araba borcu oduyoruz hemen bahane hazır borc var simdi olmaz sonra beni kimse anlamıyor bunların hepsi esimden kaynaklı hep beni sucluyor ama demiyor ki acaba benim ailem bu kıza ne yapıyorda bu kız onlara mesafeli davranıyor diye hep suclu benim annesi melek ben seytanım sanki
en zoruma gidenide esimin beni annemgile gondermmesi en ufak tartısmada annne gitmeyeceksin hemen katınvalidemde gitme diyorsa gitme sen kadınsın idare et bende en sonunda sinirlendim ve bir aydır annme gitmiyorum madem benim annme gitmem sorun oluyarsa gitmiyorum dedim sende ozaman evini ayır sende ailenle arana mesafe koy dedim k.vdemde vardı neymis ben fırsatcıymısım zaten bunun fırsatını bekiliyormusum kendilerine gelince sevgi saygı bekliyorlar ama ne bana ne de benim aileme saygı var benim esim ilk onceleri annmei baabmi aradaı sorardı gider gelirdi ama k.vdem sagolsun aranıza mrsafe koy annemgilden gelince nerde kaldınız tek basıma sıkıldım diye ve buna benzer seylerle esimin ailemden sogumasına etki etti sen benim ailemi aramaz sormazsan ben senin aileni ne diye basımın ustunde tasıyım niye onlarla aynı evde oturuyum siz olsanız ne napardınız sizin ailenizi sizi hice sayan insanlarla beraber oturmak ıstermiydiniz evimi ayırın demezmiydiniz gercekten ben fırsatcımıyım su durumda ben napacagımı sasırdım bana akıl verin esime ailesine nasıl davranayım tecrubeli olanlar
en zoruma gidenide esimin beni annemgile gondermmesi en ufak tartısmada annne gitmeyeceksin hemen katınvalidemde gitme diyorsa gitme sen kadınsın idare et bende en sonunda sinirlendim ve bir aydır annme gitmiyorum madem benim annme gitmem sorun oluyarsa gitmiyorum dedim sende ozaman evini ayır sende ailenle arana mesafe koy dedim k.vdemde vardı neymis ben fırsatcıymısım zaten bunun fırsatını bekiliyormusum kendilerine gelince sevgi saygı bekliyorlar ama ne bana ne de benim aileme saygı var benim esim ilk onceleri annmei baabmi aradaı sorardı gider gelirdi ama k.vdem sagolsun aranıza mrsafe koy annemgilden gelince nerde kaldınız tek basıma sıkıldım diye ve buna benzer seylerle esimin ailemden sogumasına etki etti sen benim ailemi aramaz sormazsan ben senin aileni ne diye basımın ustunde tasıyım niye onlarla aynı evde oturuyum siz olsanız ne napardınız sizin ailenizi sizi hice sayan insanlarla beraber oturmak ıstermiydiniz evimi ayırın demezmiydiniz gercekten ben fırsatcımıyım su durumda ben napacagımı sasırdım bana akıl verin esime ailesine nasıl davranayım tecrubeli olanlar