Eşim ve ben zıvanadan çıktık :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasemiiiin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ehh yani sen burdaki dış kapinin mandallarının eleştirilerine bile tahammul edemiyosun
doğruları duymak niye bu kadar zoruna gitti ki??
ilginç doğrusu

sizinkisi biraz şımarıklık kardeşim.eşiniz size elinden geleni yapmış.adam daha ne yapsın.bırakında biraz uyusun sabah işine dinç gitsin.bu kadar düşmekten korkuyorsanız,alın bebeğinizi oturun yere emzirin.bu kadar kapris adamı bezdirir.doğrusu ben okursken sinir oldum eşiniz kimbilir ne kadar sinirlendi.

birde eşinizin sizi bırakıp kardeşinin düğünne gittiğini söylüyorsunuz.tabiki gidecek.ne olursa olsun o eşinizin kardeşi bunu hiç unutmayın.

son olarak naçizane tavsiyem şu boşanacağım lafını bu kadar kolay ağzınıza almayın.evlenmek ne kadar ciddiye alınıyorsa boşanmada sakız gibi ağza alınmamalıdır.

yasemin, senin yaptigin tam kapris ve simariklik maalesef kizma ltf. Ben de cocuklarim var, esime hic kapris yaptigimi hatirlamiyorum bu sekilde.

Bebegini en sevdigin hoby olarak gör, ilk bebek zaten süper bir ugras oluyor bence.
Bebegi emzirirken, güvenli bir yere otur ki düsmekten korkmassin. Hem de Allah koruyor, geceleri uykulu kalkmak cok zor oluyor...

Hadi söylenme genc annesin, nine degilsin, bütün islerini kendin yapabilirsin.alkisalkisalkis

ooooooo işine gelmeyen sözler dyunca konu siliniyor,ne yani sen haklısın,eşin seni nasıl bırakırda kardeşinin düğününe gider,sen uyumazken nasıl uyur,sabah işe nasıl giderse gitsin mi demeliydik,şımarıklık etmişsin işte,diyorsun ya yaşamayan bilmez diye,yorum yapanların çoğu gibi bende uykusuz kaldım.bebeğim kolikti.ne gece uyur,nede gündüz uyurdu,sürekli bağırırdı.kaç seferacillere gittik,günlerce uykusuz kalırdım ve en sonunda bende hastalanırdım ama hep yalnızdım.ailemden uzaktaydım üstelik kmse bana yardım etmedi.eşimde sabah işe gidecek rahatsız olmasın diye ayrı odada yatırırdım.ayrıca benim 4 yaşında bir oğlum daha vardı onunla da ilgilenmek zorunluluğm vardı

keşke biri alıntı yapmış olsaymış hehehehe,ben de merak ettim şimdi

işte ben o yüzden hep konuyu alıntı yaparım. konu sahibi siler miler diye..valla herkes alıntı yapsın. konuyu açanların sağı solu belli olmuyor çünkü. .

boş ver canım ya arkadaş saçmalamış zaten sanırım bunun farkına varmış

bu zihniyetteki insanlar kolay kolay saçmaladıklarının farkına varmazlar , dünyanın merkezi olduklarını düşünürler ....üstelik bakın yorum yapanları suçlamış, anlamıyorsunuz başınıza gelse anlarsınız demiş, tek çocuk büyüten kendileri ya biz ne biliriz , değil mi ama :1ninca:

keşke biri alıntı yapmış olsaymış hehehehe,ben de merak ettim şimdi

valla, normalde herşeye alıntı yapılır 3 sayfa alıntı yapılmamış, hayret
başlık sahibi arkadaşım yorumlar hoşuna gitmemiş olşabilir yorum yapılmasınıda istemiyor olabilirsin, keşke editörlere konunu kitletseydin bu durumda
bu yaptığın yasak diye biliyorum

iyide niye sildinki burdakilerede sana akıl veriyor yaptığının yanllış abartı olduğunu söylüyor ders çıkarıp eşinin kıymetini bilecen yerde gelmiş burdada kapris yapıyorsun.sana göre normalse niye silme ihtiyacı hissettin.bizde çocuk büyüttük ama aman babası rahatsız olmasın sabah işe gidecek uykusuz kalmasın diyerek.
kapıyı aç camı kapa onu değil diğerini elini koy ay sıcak elini çek orama koma burama ko:)))

Bence sizin hassasiliginizdan konu uzamis.
Esiniz elinden geleni yapiyor belli ki.

Oteki taraftan neden uyumamak icin direniyorsunuz ki. Bebegin basinda uykusuz dikilince daha saglikli mi olacak hareketleriniz?
Bence bebek uyudukca siz de uyumalisiniz. Evet 2 3 saate bir uyanmak anlamina geliyor bu ama sizin de dinlenmeye ihtiyaciniz var hem sut uretimi icin en onemli sey dinlenmek.
Hadi uyumak istemiyorsunuz neden esinizin yanina bebegin basinda dikiliyorsunuz. İceri gevin tv izleyin kitap okuyun falan

Anlattiklarinizdan anladigim hem kendi hem esinizin psikolojisine zarar veriyorsunuz.

Ben tam okudum cevap yazarken konu ucmus. Neyse olur boyle esine o kadar kapris yapan tabi ki bize de yapacak :)))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…