Eşim ve ben zıvanadan çıktık :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasemiiiin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yasemiiiin

Ziyaretçi
Eşimle 2 aylık bi bebeğimiz var, gece kalkarken uykulu olduğum ve bebeğimi yere düşürmekten yada kendim düşmekten korktuğum için eşime sesleniyordum, o da benim olduğum tarafa doğru belimden destekli yatarak benim uyuyarak düşmemi engellliyordu,

Sıcak bir bölgede yaşadığımız için camlar kapalı olunca evin içi çok sıcak oluyor,deminde bebeği emzirirken şıpır şıpır terliyordum ,bende eşime seslenip içerdeki camı açarmısın dedim, tmm dedi, hala yatıyor, hadi cnm açıver dedim, bulunduğumuz odanın camını açtı, dedim bunu kapat bebeğe çarpar içerdekini aç, gitti oflayarak açtı, sonra yatağa geri döndü arkasını dönererk uyumaya dvm etti, benimde gözümden uyku akıyor, bana destek olurmusun uyumayayım dedim, oda üstte anlattığım gibi destek oldu, bi elinide aldı bacağıma koydu, ama ben o kadar sıcaklamışım ki tenime değinde pişiyorum, elini çekermisin dedim, çekmedi, yine tekrar ettim, elimi nereye koyayım koyacak başka yerim yok dedi,halbuki biraz ileri kayarak pek alada başka yere koyabilirdi, ben ısrar edince döndü arkasını yattı,

ya geri gelsene çok uykum var düşebilirim dedim,gelmicem dedi, bende uyumamak için bulnduğumuz odanın ışığını açtım, ama bu seferde bebiş mıyklamaya başladı, yine seslendim , dedim ışığı kapatıp bana destek olurmusun uyumamam lazım, niye açtın dedi, uyumamak için açtım dedim, ışığı kapattı yattı yine, dedim hani destek olcaktın, elim ddeyiyo diye kızıyosun kendin dur dedi, ya ama düşebiliim, çok uykum var, ben uyuyakalırsam ve bebek düşerse bana laf söyleme o zaman dedim , sen yapmış olursun anne değilmisin bakacaksın bebeğe dedi, bende ya hadi gel diye dürttüm sürekli, hadiii fln yapıyorum , hadi diye popsuna vurdum,

bana sende harbiden davranış bozukluğu var dedi, ki bi gün öncesinde bebeği yıkamak için küveti getirirken durduk yere kafama küvetle vurmuştu, bende bunu hatırlattım, vurmadan vurmaya fark var dedi, yine eriye dönüp hadi hadi yapıp poposuna vurdum, vurma diye bağırarak kolumun üstüne tokat attı, ama feci, bu arada bebekte benim kucağımda emiyodu, onada geebilirdi yani, bi yandanda bağırıyodu bana fiziksel birşeyde bulunma sen zararlı çıkarsın diye, bende bebeği yatağına yavaşça koydum sonra bende onun üstüne doğru gidip vurmaya başladım, öyle bi süre saç başa kavga ettik, sonra ben bana yardım etmeyeceksen defol diğer odaya git, sana ihtiyacım olunca böyle yapıyosun bari zararın dokunmasın dedim, bu arada hala birbirimizi itip kakıyoruz,bana yardım etmiyorsun madem etrafta ben babayım bebeğim var diye böbürlenme dedim, laf söyledi bende boşanalım o zaman dedim, çocuk bende kalacak dedim, çocuğ ben alırım görürsün gününü dedi, bu arada hala itip kakıyoruz birbirimizi, bastı gitti yan odaya uyumaya, şimdi ne yapmam lazım..

Bide bikaç gün öncesinde başka bi dava daha oldu onuda anlatayım, bunun ailesi ve sülalesi evlenirken beni istemediler, ailesinin istememe nedeni mezhep ayrılığı, hatta görümcem ailem seni hiç istemedikleri halde zorla kabul ettiler diye msj bile çekmişti yani düşünün, her neyse teyzesi eşi oğlu ve kızı, kzının eşi ve bebekleri ay sonunda bize geleceklermiş, eniştesinin bi işi varmış burda onun için geleceklermiş, hem iş hem tatil hem bebek görme bi arada yani, teyze kızıda bana evlenndiğimizden beri laf soktu, bende eşime dedimki, bak şu an benim tuzum kuru, senin anne babanla kadeşinle zaten görüşmüyorum,eğer bana yine gıcı bi haeket yaparsa bende karşılığını veririm bu sefer artık alttan almam dedim, bana diyoki peki o sana gıcıklık yapmak niyeti ile bişi söylemezse, mesela senin saçın beyaz dese bunu gıcıklık olarakmı algılayacaksın dedi, bende şimdiye kadar yaptığı şeyler nedeniyle iyi niyetli olduğunu düşünmem oda bunu bildiği için aramızda gerginlik yaratacak konulara girmesin o zaman dedim, o da ben şimdi ona ne diyim, benim karım biraz manyak biraz psikopat söylediklerini dikkat ederek söyle mi diyim dedi, bende bu lafın üzerine bebek arabasını alıp eve döndüm o da işe döndü, ama moralim öyle bozlduki ben manyakta psikopatta değilim diye msj çektim, 5-6 sefer aradı açmadım, sonunda bana msj çektii senin manyakta psikopatta olmadığını biliyorm diye, her neyse o gün çocuk hastalandı, bende çocuk hasta diye aramak zorunda kaldım mecburen konuştuk,

Bana bi akıl verin kızlar ya, bu adam ki ben 36 hafalık hamileyken ve yaklaşık 3 aydır düşük tehlkesiyle sadece yatarken,ayağa bile kalkmamam gerekirken beni evde tek başıma bırakıp şehir dışına kadeşinin düğününe gitmişti, hala hatırladıkça cinleniyorum ya..[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kusura bakma ama çok garibime gitti..uykulu uykulu saç baş girmeniz itişmeniz kakışmanız falann...eşiniz biraz dengesiz ama sizde alttan almıyorsunuz sanki..sinirleneceği şeyleri yapmayıverin..yani düşünüyorumda o uykuda bende eşime camı aç,onu değil,ötekini,dayan bana,yok çek elinei,ama sana dayan demiştim desem uyku sersemliğine ne yaptığını bilmez...
bide boşanmak lafı hemen ağza alınacak bişey değil...hakketen zıvanadan çıkmışsınız..yani laçkalaşmış...poposuna vurmak değil yani yanlış anlama..esprisine bende vururum bazen..

aslında sizin çok küçük olaylar brirkmiş..bu anlattıklarınız baktığınızda büyük meseleler değil..belki eşinizin tam dengeyi tutturamamsı,belki sizinde yeni doğum yapmış olmanın verdiği duygu karmaşası çakıştı..ama geçer yaa..takmayın..üzülmeyin..

söylemeden edemeyeceğim...saç saça girdik itiştik kakıştık deyince direk gözümde birbirleirne ilkokul çocukları gibi hızlı hızlı vurmaya çalışan 2 kişi canlandı ve güldüm..kızma bunun neresi komik diceksin elbette komik değil karı kocanın kavgası..ama gözümde öyle canlanınca tutamadım kendimi..

canım sanırım sen yeni annesin die psikolojin biraz bozulmuş eşin bence elinden geldiginde uyku sersemi yardımcı olmuş bayagı sana ama çok terslemişsin adamı hem düşlücem tut beni hem elini çek kusura bakma ama bu laflar bile adamı zıvanadan çıkarır boşanma böyle küçük bi davada agıza alınıyosa derinde daha çok şey vardır yatan

canim senin psikolojin bozulmus. uzun uzun yazmissin. sunu dedim bu dedi, soyle yapti, elini koydu sekti vs vs.

bunlar dert mi Allah askina.

yakinda gecer ve emin ol sen de bunlafra gulersin ya neleri problem etmisim diye.

hic kizma arkadasima.s. ama sen annelikten dolayi fazla hassaslasmissin esine karsi..
istedigin birseyi yapmazsa cok uzerine gidiyorsun sanirim..abartiyorsunda..
kucuk birseyden bile isi bosanmaya cocugun sende kalmasina kadar getirmissin esinin sevgisine sabrina cok guveniyorsun yapma boyle adami yipratma..
ayrica sen hasta olabilirsin ama o da kardesi gitmek zorunda dugunune..
esin seni cok simartmis en kucuk ilgisizliginde kiyameti kopartiyorsun bence.
tabiki olaylari anlattigin kadar biliriz ona gorede birsey soyleriz ama sen haksizsin..

canım bende hatırlıyorum bebeğimin yeni doğduğu süreci ki hala çok küçük ama insanın kabullenmesi alışması çok zor oluyor.
çok fazla özveri gerektiriryor çocuk bakımı.saat başı kalktığımı bilirim ama zamanla düzene oturuyor .emen bir bebek olduğu için tabiki sen ilgileneceksin canım bebeğinle.. önce bunu kabullen. ben lohusalık depresyonu geçirdiğini düşünüyorm .çünkü akıllı mantıklı bir insan gece yarısı saç saça başbaşa dalaşmaz.eşini kendinden soğutmaktan başka bir işe yaramaz bu davranışların.o hatalı değilmi hatalı.ama elini bacağına koymasını bile problem etmişsin güzelim ya. lütfen daha anlayışlı olun ...bebeğin çok küçük ve size ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Sen lohusalıktan dolayı bayağı hassaslaşmışsın.
Bebeği emzirirken düşmeyim diye eşinin tutması bayağı garibime gitti.
Uyku çok tatlı emzirirken uyuyabilirsin ama yüzünü yıka,sonra emzir.
Eşin her zaman yanında olamayabilir.
Yatarak değil,oturarak emzir.
Bence eşin elinden geleni yapmış.
Uyku sersemiyle birbirinize girmeniz hoş olmamış.
Anlayışlı ol.
Eşinde seni daha iyi anlayacaktır.Bebeğinizi güle güle büyütün.

Geçer geçerrrrrr hepsi geçer az biraz relax ol arkadaşım . Vallaha diyorum bak sonra çok gülersin bu yaşadıklrınaa

Günaydın...

Ben anlattıklarınızda daha çok sizde buldum hatayı.

Siz uykuluysanız, eşinizde öyle. Aynı hassaslığı sizinde göstermeniz gerekir.

Ki anladığım kadarıyla eşiniz çalışıyor, siz çalışmıyorsunuz.

Eşiniz sabah kalkıp işe gidecek, bu durumda biraz daha düşünceli davranmanız gerekmez mi?

Elbetteki size yardım etmeli. Ama bu mudur yani ?

-Düşerim tut beni, elin tenime değdi çek. Camı aç, onu değil diğerini. Işığı kapat. Uyuma, bende uyurum.

Gecenin bir yarısı kaç kere uyandırmışsınız eşinizi, istediklerinizi de yapmış.

Oldukça duyarlı davranmış, size destek olmuş. Siz ısrarla ben yatana kadar o da uyumasın moduna girmişsiniz.

Ne diye vuruyorsunuz ki uyuyan adamın poposuna sürekli sürekli. O uyku halinde ben de sinirlenirdim şahsen.

ıllede uyanıp bir ihtiyacınızı karşılamasını istiyorsanız, tatlı tatlı uyandırın uykudan.

Böyle ufak ve gereksiz şeyler ciddi sonuçlar doğurabiliyor... Birbirinizi hırpalamaya başlamış, durumu boşanmaya kadar getirmişsiniz.

Boşanma sözünü gerçekten olması gerektiği zaman ( ki dilerim öyle bir zaman hiç olmaz ) yaparsınız.

Herşeyde bu sözü söylerseniz bağlarınız ciddi hasar görür ve tamiri de kolay değildir.

bence sen uykusuz kaldığın için eşinin horul horul uyumasına tahammül edemiyosun.adam o haliyle yine iyi dayanmış.babalar anneler gibi olamzki adamı uytmamak için elinden geleni yapmışsın.

bencede çok üzerine gidiyorsunuz kocanızın..
okurken ben çok daraldım yaşayan kişi olarak eşinizi düşünemiyorum..
bana biri böyle yapsa yardım da istese yapmam;kim olursa olsun karşımdaki.kusura bakmasın..
iğneyi önce kendinize batırın lütfen!

ayrıca düğüne gitsin ne var bunu mu hırs yaptınız?siz gidemiyorsunuz diye adam kardeşinin düğününe gidemeyecekmi????

ne hamilelkl ne de annelik kocaları kullanma dönemi değildir...
bence de çok hatalısınız...
hatta davranış bozukluğunuz bile olabilr...
acilen normale dönün...

ayrıca düğün de dış kapının mandalının değil, kardeşinin...hatırlatırım...
siz gidemeseniz de o gitmeliymiş, gitmiş...

Eşiniz size yardım etmek için elinden geleni yapmış bence.Ama siz belkide lahusalığın verdiği bir psikolojiyle tam anlamıyla şımarıklık yapmışınız.Hiç yoktan sebeple boşanmaya kadar getirmişiniz konuyu..

valla kusura bakma da amma kaprislisin
ben bile okurken sinir oldum, kocanın halini düşünemiyorum
orayi kapa burayi aç
bacagıma elleme
kalk kalk kalk diye poposuna vurmak da ne demek?
1 olur 2 olur 3 olur
ama sen abarttıkça abartmış adamın tepesinin tasını attırmışsın be güzelim

boşanınca çocuk siz de mi kalacak; yok artık, tek başına emziremiyorsunuz bile çocuğunuzu , sizde kalsa ne yapacaksınız , konu komşu mu yardım edecek geceleri .bilmem anlatabildim mi !!!!

canım bende ilk anne olduğum zaman eşime karşı böle davranışlarım olmuştu o piskoloji içinde soğumuştum resmen görmek bile istemiyodum ama belli etmedim o alttan aldı ben alttan aldım geçti gitti

Konu silinmiş, olayı bilmiyorum, yorum yapma hakkım elimden alınmış, nerde bu devlet nerde bu millet. lmaz:

konuyu tam okuyordum başka bir işim çıktı. kaldı. geldim devam edeyim diye silinmiş. .
yeni adet oldu,buda.
eleştiri alınca konuyu silmek. madem kendi doğruluğunuzdan eminsiniz ne siliyorsunuz.
ben olsam doğruysam aslanlar gibi savunurum burada kendimi.
bu arada konuyu silmek yasak. hatırlatayım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…