- 8 Mart 2019
- 2.545
- 3.313
- 133
- 37
Ereksiyon problemi mi var acabaHer sevişmeden önce 2 saat masaj mı yapıyorsunuz eşinize? Bu kısmı kafama takıldı
2 saat masaj lafın gelişi mi söylendi yoksa cidden 2 saat masajın üstüne mi sevişiyosunuz kk tek yürek bu sorunun cevabını bekliyorum bi zahmet yazın şuraya @Malkero
Küs ayrılmışsınız ama gönlünüzü alsın diye gelmesini istemişsiniz tabi bana göre
Çakmak aramam almıyorsa abime aldırtmam ya akıl veririm al diye yada gider kendim alırım kötü de olsa eşim dir milleti kullanmasına izin veremem
Herzaman anlıyana kadar konuşmakdan yanayım susarak küserek olmaz
ahahahasdf konu sahibi o değil de eşini, tipini filan çok merak ettim...brad pitt gelse yalvarsa hergün 2 saat masaj yapmam vallaKızlar selam size bir kaç şey soracağım haksız mıyım bilemedim.
Ben ailemi ziyarete geldim başka şehirde ler aslında tam ziyarette değil eşimle çok büyük tartıştım güya küs geldim.
2 hafta kaldım ardımdan eşim geldi bu 2 hafta içinde buzlar hala erime işti gelcem dedi geldi 10 gün kalıp dönecek sizde gelin diyor ama ben dönmek istemiyorum 2 yıldır gelmiyorum en azından bu ay sonu geleyim diyorum oda gel diyor ama ısrarla etmiyor sizce gitmesem mi çünkü istemiyorum.
Diğer konu sonuçta 15 gündür görüşmüyoruz her gece birliktelik istiyor birliktelikten kastı uzanıyor ve diyor ki hadi masaj yap 2 saat masaj yapıyorum da of diye sinirlenince bitiyor.
Dün akşamda uzanmış hadi masaj yap dedi durdu yorgundum yapmadım trip atıyor.
Dün girişi ücretli olan bir yere pikniğe gittik kullanmadığımız bir ürün vardı yani para verdik ama hizmetini almadık diyorkki çıkarken şu hizmeti kullanmadık parasını alalım. Ki parayı o vermedi birkerede yanaşmıyor elini cüzdanına atmıyor hep abim ödüyor ki kaldığımız evi babalar kiraladı çok yüksek bi meblaya yazlık ev.
İstiyorum ki oda elini cebine atsın ama atmıyor.
Siğara içe ekti çakmağı bulamadı çakmak çakmak diye ondan bundan istiyor aksilik kimsede yok abim baktı olacak gibi değil hemen yakındaki markete dibimizde yani gönderdi kızını git çakmak al diye. O kadar rezil edeceğine en baştan markete alsana be adam... Ki alamadıda büfe çakmak satmıyormuş
Neyse bi şekilde geçti bu sabah yine denize sahile gidecekler çakmak çakmak deyip duruyo evde bi çakmak vardı bulsana onu diyo yengeme yengeme işi gücü bırakmış arıyor bulamıyıncada e marketten alsın yok dedi.
Ben de bunu duyunca sinirlendim artık çıktım odadan ne istiyorsun dedim çakmak dedi yokmuş işte bir sürü market var al birinden dedim biraz sinirli de söylemiş olabilirim bozıçuldu gitti. Cimrilik ben ailemin en nefret ettiği şeydir benimde ruhumu daralıyor uzağız şehrimizde kimse yok idare ediyorum böle ailemin içinde cimrilik yapınca nefret ettim abartıyorum yum haksızmıyım
Konusahibi açık açık yazmak istemedi masaj dedi anladığım kadarıyla yani masaj işte eşi kendisine masaj yapmasını istemiş konusahibinden, yani adam yorulmadan... tek taraflı oluyor yani anladığım kadarıyla.2 saat masaj lafın gelişi mi söylendi yoksa cidden 2 saat masajın üstüne mi sevişiyosunuz kk tek yürek bu sorunun cevabını bekliyorum bi zahmet yazın şuraya @Malkero
GdgsggsgsgsvsAnlamadım masaj yapıyorsunuz ve birlikte olmayı mı hakediyorsunuz ? Bu bir sözleşme falan mı ? sen benim sırtımı gaşı ben senin sırtını gaşıyım
Ahahahahaha koptum bu yorumaMasaj olayini anlamadim ama duymak istedigimdende cok emin degilim diye soramiyorum
Keske Kafasini duvara surtseydiniz cikan kivilcimla yaksaydi sigarasini cakmak cakmak diye milleti darlamazdi
Yolla gitsin sende 10 gun kafa tatili yapar donersin adam hep ayniymis anladigim degismez yapacak birsey yok
Sorununuzu halletmişiniz eşinizde hep böyleymiş sizde bunu kabul etmişiniz halletmişiniz ozmn sorun neO gelmek istedi gönlümü almak için ben ısrarla gelme dedim ve gelmeden önce sabahlara kadar konuşup hallettik sorunumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?