Eşim ve ben kim abartıyor sizce

pek bi ehli keyif..
sanırım şimdiye kadar da kimse az yede usak tut minvalinde uyarıda bulunmamış.. bu arada yaşı kaç?
annesi kötü alıştırmış sanki..

Bu eş kisisini ilk aps.ile evine gönderir ondan sonra da bensiz basinin caresine bak derdim.herhalde
Böyle tiplere yüklü tazminatli bosanma celbi gerek. Belki o zaman anlarlar kiymetinizi

2 lira verip marketten cakmak almak yerine 36 saat evde cakmak arayan insanı toplum ıcıne sokmam ben. Hayatıma da sokmam ama hadi soktum dıyelım onunla sadece evde takılırım kendimi rezil ettiremem millete
Ahhahaha insan icine çıkarmayin bu türleri lutfen konu sahibi insallah ama kocam cok merhametlidir demez

Tabiî ki sen haklısın. Otur bi düşün, bi ömür bu adama tahammül edebilir miyim diye. Evlat olsa sevilmez, 2 saat masaj nedir, sadrazamın baş veziri mı ay. Çok şımarmış kocacığın. Neyine güveniyo, orasını da anlamış değilim.

Eşiniz aslan burcu mu?

Ayrıca cimriliği iğrenç boyutta. Ben olsam abime acır, yolda herkesin duyacağı şekilde "abicim günlerdir sen harcıyorsun. Bugün her şey eşimden" derdim. Ve her şeyi eşime ödetirdim. Kaçınırsa da sesli sesli "aşkım, hadi hesabımızı öde de kalkalım. Ne de olsa bugün sendeniz" derdim.

Yengeniz iyi tahammül ediyor. Siz cimri olmayabilirsiniz ama ben yengenizin yerinde olsam "bunlar asalak mı da bizim paramızı yiyor" derdim abinize. O yengeyi öpün başınıza koyun

@Malkero inşallah hepimize de cevap verirsiniz :)
2 saat sözünüz lafın gelişi mi?
ben eşime bi 10 dk mesaj yapsam kollarım kopuyor da etleri de mi acımıyor hem

hem kırgınsınız hem masaj ham seks

bu kadar kolay kanan olursanız bu adam heryerde gayet rahat olur tabi

Allah sabır versin. Hem cimri, hem çocuk zihinli hemde bencil. İki saat masaj nedir Allah riza için.

Ben olsam ay sonuna kadar kalırdım.

Yani ben olsam böyle bi adamdan boşanırdım yemin ederim allaha büyük konuşmayım boşanırdım .
1) sana 2 saat masaj yaptırıyor . O sana yapıyor mu ?
sen kadınsın ne canın var ki onu rahatlatmak için kendini heder ediyorsun ?
2) ailen belli ki seni çok seviyor ve herşeyi üstleniyor . Ama bu durum kocanı daha bencil ve şımarık yapıyor !
3) bir çakmak parasından ya da kullanmadığı ufak şeyin parasının peşine düşen adamdan ne bekliyorsun ?
ayrıl ve hayatında sana daha çok değer veren ve mümkünse seni yaşatan eli açık bi adamla hayat kur .
Hiç bişey için geç değil

Orta okulun ilk günü biyoloji öğretmenimiz ilk gün sinifa girince önce kendini tanitti ve şöyle devam etti. "sizler ailelerinizin kanını emen birer parazitsiniz demişti (tatatatammmmm ben şok ). Eşinizde hayatini bu şekilde yaşamaya adamiş. İnsanlari resmen kullaniyor. Ailenizde farkında ama muhtemelen sizin hatırınıza susuyor tahammül ediyorlar. Ben buna asla müsade etmez utanir insan içine çıkartmazdım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…