• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ben kim abartıyor sizce

Padisah gibi adamlar var valla.:)))
Valla kk yı siliyorum geçmişimden , eşim okuyacak ne hayatlar var diyecek. Kk' da her okuduğum erkek egemenliğinin bir parçası , 2 saat masaj yaptırıyormuş az yesin de masör tutsun, çakmak alacak parası yok. Bunlarla adam diye evlenende kabahat.

Keç senelik evlisiniz? İlk değildir herhalde bu huyları daha öncedende görmüş yaşamış olmalısınız anlamadığım neden bukadar battı şimdi? Evet cimri biri. Ben olsam aysonuna kadar kalırdım. Ayrıca 2 saat masaj nedir hemde ailenin evinde sırf sonunda birşey yapacak beyefendi diye 2 saat masaj mı yaptırıyor?

Ya dediğim gibi şehir ayrı olduğumuz şehirde tek biz varız bir şekilde gidiyordu şimdi insan içine çıkınça battı gözüme

nereleri nereleri aşıp bu adamı buldunuz acaba? kolay bulunmaz böylesi çunku?
her yerde yetişmez.
evlenmiş olmak için evlenenler o kadar çok ki toplumda. bu adam normalde kimseyle evlenememeliydi ama alıcısı çıkmış işte.
hem cimri ötesi
hem annenizin evinde her gun 2 saat ne masajıysa artık masaj isteyecek kadar duşuncesiz,
hem ondan bundan istemeyi duşunup kendisi uç kuruşluk bir şey almayı akıl edemeyecek kadar duşuncesiz mi desem ne desem...
Allah size kolaylık versin, ömur geçmez böyle, ancak nefes alır verirsiniz.

Hoşlanmadığım birşeyi uyardığım halde başka defalar yapılınca insanlara karşı olan bakış açım değişiyor tahammül seviyem düşüyor tepkilerim değişiyor ailem de eşimde dahil bu gruba , siz bu kadar sorunluyken masaj yapacak kadar nasıl görmezden gelebiliyorsunuz gercekten merakdan soruyorum nasıl basarıyorsunuz , ben yapamıyorum cunku uyumsuz oldugumu dusunuyorlar :rolleyes: işin püf noktasını bana da söylermisiniz ?

Ya dediğim gibi şehir ayrı olduğumuz şehirde tek biz varız bir şekilde gidiyordu şimdi insan içine çıkınça battı gözüme
Ozaman aile evine fazla götürmeyin enişte beyi. Belliki sizin gibi değil ve düşüncesiz davranışları var. Birde şu masaj işini her istediğinde yapmayın ciddiyim ne o öyle hep benim işim görülsün modunda. Cimriliği içinse Allah kolaylık versin en sevmediğim huy.

Kızlar selam size bir kaç şey soracağım haksız mıyım bilemedim.

Ben ailemi ziyarete geldim başka şehirde ler aslında tam ziyarette değil eşimle çok büyük tartıştım güya küs geldim.

2 hafta kaldım ardımdan eşim geldi bu 2 hafta içinde buzlar hala erime işti gelcem dedi geldi 10 gün kalıp dönecek sizde gelin diyor ama ben dönmek istemiyorum 2 yıldır gelmiyorum en azından bu ay sonu geleyim diyorum oda gel diyor ama ısrarla etmiyor sizce gitmesem mi çünkü istemiyorum.

Diğer konu sonuçta 15 gündür görüşmüyoruz her gece birliktelik istiyor birliktelikten kastı uzanıyor ve diyor ki hadi masaj yap 2 saat masaj yapıyorum da of diye sinirlenince bitiyor.

Dün akşamda uzanmış hadi masaj yap dedi durdu yorgundum yapmadım trip atıyor.

Dün girişi ücretli olan bir yere pikniğe gittik kullanmadığımız bir ürün vardı yani para verdik ama hizmetini almadık diyorkki çıkarken şu hizmeti kullanmadık parasını alalım. Ki parayı o vermedi birkerede yanaşmıyor elini cüzdanına atmıyor hep abim ödüyor ki kaldığımız evi babalar kiraladı çok yüksek bi meblaya yazlık ev.
İstiyorum ki oda elini cebine atsın ama atmıyor.

Siğara içe ekti çakmağı bulamadı çakmak çakmak diye ondan bundan istiyor aksilik kimsede yok abim baktı olacak gibi değil hemen yakındaki markete dibimizde yani gönderdi kızını git çakmak al diye. O kadar rezil edeceğine en baştan markete alsana be adam... Ki alamadıda büfe çakmak satmıyormuş

Neyse bi şekilde geçti bu sabah yine denize sahile gidecekler çakmak çakmak deyip duruyo evde bi çakmak vardı bulsana onu diyo yengeme yengeme işi gücü bırakmış arıyor bulamıyıncada e marketten alsın yok dedi.
Ben de bunu duyunca sinirlendim artık çıktım odadan ne istiyorsun dedim çakmak dedi yokmuş işte bir sürü market var al birinden dedim biraz sinirli de söylemiş olabilirim bozıçuldu gitti. Cimrilik ben ailemin en nefret ettiği şeydir benimde ruhumu daralıyor uzağız şehrimizde kimse yok idare ediyorum böle ailemin içinde cimrilik yapınca nefret ettim abartıyorum yum haksızmıyım
Geri dönmeyin. Eşinizi de son yaptığınızdaki gibi bozun habire pintiliğini yüzüne vurun kimsenin ona bir şey yapmasına izin vermeyin en azından içiniz şişmez az rahatlarsınız.
Bir de bu sıcakta 2 saat masaj nedir gözünüzü seveyim yollayın spaya falan yapsınlar masajını hiç mi üşenmediniz ben buradan üşendim de😐

Ben ailemi ziyarete geldim başka şehirde ler aslında tam ziyarette değil eşimle çok büyük tartıştım güya küs geldim.

2 hafta kaldım ardımdan eşim geldi bu 2 hafta içinde buzlar hala erime işti gelcem dedi geldi 10 gün kalıp dönecek sizde gelin diyor ama ben dönmek istemiyorum 2 yıldır gelmiyorum en azından bu ay sonu geleyim diyorum oda gel diyor ama ısrarla etmiyor sizce gitmesem mi çünkü istemiyorum.

Diğer konu sonuçta 15 gündür görüşmüyoruz her gece birliktelik istiyor birliktelikten kastı uzanıyor ve diyor ki hadi masaj yap 2 saat masaj yapıyorum da of diye sinirlenince bitiyor.

Dün girişi ücretli olan bir yere pikniğe gittik kullanmadığımız bir ürün vardı yani para verdik ama hizmetini almadık diyorkki çıkarken şu hizmeti kullanmadık parasını alalım. Ki parayı o vermedi birkerede yanaşmıyor elini cüzdanına atmıyor hep abim ödüyor ki kaldığımız evi babalar kiraladı çok yüksek bi meblaya yazlık ev.

Siğara içe ekti çakmağı bulamadı çakmak çakmak diye ondan bundan istiyor aksilik kimsede yok abim baktı olacak gibi değil hemen yakındaki markete dibimizde yani gönderdi kızını git çakmak al diye. O kadar rezil edeceğine en baştan markete alsana be adam... Ki alamadıda büfe çakmak satmıyormuş

Neyse bi şekilde geçti bu sabah yine denize sahile gidecekler çakmak çakmak deyip duruyo evde bi çakmak vardı bulsana onu diyo yengeme yengeme işi gücü bırakmış arıyor bulamıyıncada e marketten alsın yok dedi.
Ben de bunu duyunca sinirlendim artık çıktım odadan ne istiyorsun dedim çakmak dedi yokmuş işte bir sürü market var al birinden dedim biraz sinirli de söylemiş olabilirim bozıçuldu gitti. Cimrilik ben ailemin en nefret ettiği şeydir benimde ruhumu daralıyor uzağız şehrimizde kimse yok idare ediyorum böle ailemin içinde cimrilik yapınca nefret ettim abartıyorum yum haksızmıyım
Cimrilikten çok bilmiyorum ayıp olmazsa sümsük gibi geldi sanki...

Katibin Ruhu Katibin Ruhu 2 saat masaj diyo :KK8:

Tavir yapmiş halinizle adama 2 saat masaj mı yapiyosunuz tavirliysam serce parmagımı bile sürmem o adama... ayrica abartmiyosunuz aşiri cimri bir esiniz var boyle ortamda sizi utandiracak hareketler sergiliyor gönderin gitsin rahat rahat masajsız tatilinizi yapin derim ben:KK14:

Haksızsınız diyemem ama sanki fazla birikmiş bu his ya da düşünceler sizde..

Sizin alttan alma limitiniz dolmuş.
Eşinizden de çaba görmeyince iyice batmaya başlamış.
Her şey biter, aşk biter, sevgi değişir, ama saygı kaybedilirse zarar vermeden yolları ayırmak gerek.
Hissettiklerinizi anlatın, karşınıza alın ne hissediyorsanız, bu davranışlar sizi neden nasıl kötü hissettiriyor anlatın.
Kendinizden bahsedin, adım atarsa ne ala ama atmazsa ilişkiniz daha çekilmez olacak.

Back