Eşim ve aşamadıgımız sorunlarımız :(

3 bebegin sorumlulugunu alan kadinin ayaklarini opmesi lazimken triplerde olmasi cok sacma.
Siz onu bakim konusuna dahil etmedikce bu boyle surup gider.
Ya saatleri cok ters dusuyo iste hic izni yok zaten kendi isi oldugu icin.sabah 9 aksam 10 gibi gelir normal is cikis saati o saatten sonra ne yapabilirim ki

Hahahaha onuda yaptim valla en son kardeslerini getirdi iste yardim etsinler diye :)

Bazı erkekler tam dayaklık yeminle
Ya Allah sana 3 tane evlat vermiş adam gibi bir başlarında dur da babalık yap işte Allah'tan belanı mı istiyorsun
Siz de kendinizi suçlamalardan vazgeçin
Aslında ilgiye,sevgiye ihtiyacı olan sizsiniz o değil!

Ah yaparim valla gagasina degil her yerine tukururum hemide .. iste nasil bi konusma olmali bu ben biraz fazla fevri davraniyorum.hani sinirlenince agzina geleni sayan tiplerden.. yok canm yanlis oldu pavyona gitmez asla ama olr ayagi olan bi arkadsiyla takiliyo bu ara.acaba yoldan cikarmi diyorum

çocukları tek başına mı yaptın bi cinnetle olayı çözersin bence
Bende ole dusunuyorum ama inan cinnete bile halim kalmiyo bazen.diyorum aman bosver sen cocuklarini saglicakla bi buyut yoluna bak sonra hazmedemiyorum bu adam dayak istiyo ne yapmm lazim diye

Kendimi suclamm sundan dolayi onu da sole aciklayim soguk bi yapim var nasil anlatiyim.hani isten gelir gel bi opiyim falan der ama simdi ne opmesi derim benim kisiligimde bole bi yapi var.ama adam isveli cilveli yani surekli vıcık vıcık bi hali var o yuzden ters dusuyiruz zaten

Ya bi tek ben varim saniyodum cevremdeki bi cok 3 uz annesi mutluluk pozlarindalar diyorum hic mi sorun olmadi yani.. ben kimseye is dusurmem temizlik bebek hep bendedir onlar sadece aksam cocuklar uyuyunca bi kac saatlik zamanda uyanirlrsa ben dinleniyim diye bakiyolar zaten.evet su uyku egtimini nasil becericem merak ediyorum

Tmm bende sevmem sürekli vıcık vıcık halleri laulbaliliği vs. Ama soğukta değilim eşime karşı içimden gelince öperim eşim öpmek istediğinde kaçınmam falan
Fakat yine de bu onun haklı olduğu anlamına gelmez çünkü 3 tane çocukla uğraşıyorsunuz gün boyu uykusuz ve yorgun oluyorsunuz haliyle eşinizin size karşı daha anlayışlı olması lazım bu durumda

Yani kizlar ole gorundugu kadar da polyana degilim yani.kahvalti hazirlamm cunku hazirlayamm aksam yemek yapamam onu arayip sormam arar bazen acamam.hani surekli ona ilgi gostermm gerektigi solemis gibi olmusum ama bu bazen uzerime titredigini gordugumden dolayi hani beni anliyo fark ediyorum ama adam disari cikinca mutasyona ugruyo sanki biseyler oluyo acaba bu kadar cabalamanin icinde bende sogukluklarimla disarimi itiyorum diye dusundum.off bilemedim valla

Hah tamda bole iste anlayis gostersin istiyorum.hani diyebilir ki yoruldun mu bugun gel oturalim biraz cocuklar uyuyo zaten bisey istermisin diyebilir.yada gel dizime yat basini ovuyum biraz falan cok degil ki bunlar

Önce ona hak vermeyi bırakın. Sizin canınız yok mu üç çocukla perişan haldeyken o ordan oraya sürtüp keyif yapsın bu ne lüks... Sonra babayim diye gezecek bir de öyle mi? Tükürürüm öyle babaya. Haftada bir bunaldim hadi arkadaşlarla çıkayım dese yine neyse. Bu ne ne zaman gelip gittiği belli değil? İyi bir kavganın zamani gelmiş. Bir cinnet her şeyi çözer hehe :) Ben çocuklarla uğraşırken sen bekar adam gibi gezemezsin diyeceksiniz. Bir hataniz da hamilelik sürecine onu dahil etmemeniz olmuş ama. Aman rahat ettireyim derken size ve hamileliginize yabancı kalmış. Ciddi bir konuşma ile bunu asarsiniz.

Bu aksam disari cikmayi planliyoruz insallah iyi bi konusma herseyi halleder

Ben bir cocuk dogurdum onda bile zorlandim degil ki ucuz. Adamin babalik yapmaya niyeti yok. Ne denek esmer uyuyorsa ben gelmiyorum. Sorimluluklarini almali. Fazla empati yapmissiniz. Empati yapmasi gereken o.

öncelikle helal olsun size masallah, ben birine yetemiyorum üç bebege bakip bu kadar sikitni yasayip o kadar guzel ve sakin sekilde anlatmissiniz ki... bayildim size gerçekten. allah yavrularinizi bagislasin

siz kavga gürültü falan seven biri degilsiniz galiba, yazisinizdan çok verici anlayisli sakin olumlu biri oldugunuzu dusundum

şimdi konuya gelirsek, maddi manevi tukenen adam her gece pavyona gidip arkadasina hesap odetmez. bu sizi maddi olarak daha zora sokar. esiniz sizi cok seviyo eski yasantinizdaki rutuni de cok ozluyo belli ki. ama arkadas secimi de cok onemli zira akli basinda bi arkadasi olsa bar pavyon gezecegine sizinle vakit gecirip yardimci olmasi gerektigini soylerdi. bu durumda esiniz de cok hatali, belli ki yol yordam bilen biri degil esiniz, etrafinizda ona yol yordam gostrecek birileri de yok.

cok uzattim kusura bakmayin. benim önerim biraz sizden fedakarlik yönünde, cok acımasızca biliyorum.
bi aksam hazirlanin, yedide alsin sizi disarda ikiniz başbaşa yiyin. uyku cok önemli biliyorum ama boyle kafa dinleyip hava almak da size cok iyi gelir, o da dinlendirir sizi eminim.

haftada iki uc kez disarda beraber yiyin ya da ne biliyim saat gece on da cikin bi kahve icin bebekler aglayinca haber verirler size beraber eve gecersiniz. evde mesela yemek yemek icin esinizi bekleyin, gorumcelerinizden ayri ikiniz yiyin. sonra esinize sarilip uyuyun o tv izleyebilir telefonla ugrasabilir film izleyebilir.

pavyon icki kumar gibi bagimlilik yapan biseymis kuzenim bi ara bagimli olmustu o anlatiyodu. ayagini kavga gürültü ile kesmeye çalışmadan böyle kesmeye çalışın önce. diger turlu kavgayla olsa yiprancaksiniz gibi geldi bana.

arkadaşıyla gorusmesini de engellemeye çalışin adam saglam pabuc olsa bosanip pavyona mudavim olmazdi zaten

sizi de tebrik ederim ucuz annesi olmak cok zor olmali eminim, güzel yani ucu birlikte arkadas olur buyumelerini izlemek cok keyiflidir. helal olsun vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…