Eşim ve aşamadıgımız sorunlarımız :(

Canım
Hep benden ilgi göremeyince diyerek kendini suçlamışsın
Aksine onun sana ilgi göstermesi gerekli değil mi ?

Tatlım olmaz öyle işte. Robot değilsin ki. İş düşürmem falan gibi düşünme. Ben kıymetliyim , özelim, canımdan değerli değil paspas falan diye düşün. Sen kendine değer vermezsen kimmse vermez. Hiçççç kimsenin umurunda bile olmaz hastalansan. Unutma sen ne kadar mutlunolursan bebeklerin o kadar sağlıklı ve mutlu olucaklar. Uyku eğitimininde süresini geçirmek üzeresin, acele et.

sizi de tebrik ederim ucuz annesi olmak cok zor olmali eminim, güzel yani ucu birlikte arkadas olur buyumelerini izlemek cok keyiflidir. helal olsun vallahi
Teşekkür ederim . Çok zor gerçekten. Özellikle hastalık dönemleri, muttlaka üçüde hastslanıyor

3 cocugu kendi basina yapmadigina gore sen 3 bebeyle ayakta kalmaya calisirken o gece icki icip gezemez.

Olaya hemen el atman lazim
Zamaninda eve gelecek.
Birlikte aksam yemegi yiyeceksiniz bebekleri koyun pusete bilmem neye yeyin
Sonrasi bebeklerle birlikte ilgilenme uyutma vs

Evlilik kalmamis ortada

Okurken çok üzüldüm etkilendim. Kendinizi suçlamayın namussuzluk yapmıyorsunuz bişey yapmıyorsunuz eşinizin daha bi yardım etmesi sizin üstünüze düşmesi lazımdı. Yapmıyorsa suç sizde değil. Şöyle düşünün eliniz ayağınız tutuyorken böyle yapan bi insan siz allah göstermesin muhtaç kalsanız ne yapacaktı. Evlilikte boşuna denmiyor iyi günde kötü günde diye. Eşiniz bu kötü günlerde işin içinden çok güzel sıyrılıyor. Çocuklar büyüsün artık ele avuca gelsin eskisi gibi olur ama siz bunları unutur musunuz bilemiyorum

Ya ne zaman baslamm gerkiyoki 2 ay eksik dogdular suan duzeltilmis 6 ayliklar bu de nasil yapmam lazim bilemiyorum hic

Allah razi olsun anlattiklariniz cok iyi geldi ya mutlaka uygulayacagim.esimin bar pavyon ayagi yoktur ama arkadsiyla bayadir ic ice korkuttu acikcasi beni ole biseye yatkinligi olur mu diye dusunuyorum.insallah herseyi denicem bakalim bide bole deneyelim

Sonuna kadar okudum sende kabahat yokki.cocuk bakmak bir meslek zaten .sorumsuz kocaniz umarim duzelir.ben boyle adamin yuzune bile bakmam

Hırsınız varsa boşa değil. Madem boşlukta o gelene kadar çocuklar uyuyorsa yapın bi çay kahve oturup 1-2 saat sohbet edin her akşam. İkinize de çok iyi gelir. Ayrıca eğer bebeklerin odası yakınsa size,eşinizle birlikte uyumanız lazım bu eşleri birbirlerinden uzaklaştırır bana göre. Sürekli ertelemek problemin büyümesinden başka sonuç vermez.

Eşine çocukları için sorumluluk verip yardımcı olmasını istemelisin öyle ben eve para getiriyorumla olmuyor sen annesi isen oda babaları sonuçta.

Bir haftasonu iki saat ona bırak bakalım ne yapacak bir sefer dene bunu.

Sen bu kadar yipranirken o bu sürecin neresinde kalıyor. Bedenin yeterince yıpranmış kolay sanki üç çocuğa bakmak.

Esini al karşına konuş konuşmadikca ne sen rahat olursun ne o rahatlığı dan fedakarlık eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…