- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi esmerhatun66
CanımMrb kızlar.. uzun zamandır aşamadıgım sorunlar ve ben bundan artik rahatsızlık duyuyorum.bi cozum ariyorum akil akildan üstündür.esimle 4 sene konusup severek evlendik.gercekten birbirimizi isteyerek herkesi yolumuzdan silerek evlendik.suan 4 senelikte evliyim.bu evliligim surecinde 3 tane bebegimi kaybettim.zor zamanlardi.cok yiprandik.ama birbirimizin elini hic birakmadik.tedaviler falan derken hamile kaldim ve 8 ay kadar önce 3 üzlerimi dunyaya getirdim.zor bi sürecten gectik.hamileligim olsun dogum sonrasi olsun cok ama cok zordu..cogu arkadas beni tanicaktir.sorun su ki hamileligimde sallanmaya baslayan evliligimi fark ettim.3 uz hamileydim ve esimin bana olan ilgisinn azaldigini gordum.normalde dizimin dibinden ayrilmayan adam surekli mıç mıç olan kisi gitti bi anda.tamm ddim kolay bi hamilelik degildi evet iliski v.s kesinlikle yasakti zaten ki elimden biri tutmadan yatagima bile yatamiyodum düsünn tuvalet banyo vs bunlari hic katmiyorum.. ama bi sekilde ona yük olmadan atlattim bunlari birazda benden sogumasini istemedim acikcasi karnim cok buyuk ve korkunc derecede catlatlarim vardi gormesinden rahatsizlik duydum.belki ben ole hissettim. Hamileigimin sonunda duzelecigine inanarak sorun etmedim zaten edecek de bi durumm yoktu 3 can tasiyodum.dogumm oldu hersey daha beter bi duruma donustu.. cocuklara bakamdim sütüm kesildi sırtımdaki agrilarim beni benden aliyodu.ve biz esimle surekli tartisiyoduk.evimizde kaynanamlarla beraber kaldik bi sure yardim amacli.esim o donem eve geliyo ve direk uyuyodu.ne benle ne bebeklerimizle hic bi ilgisi yoktu.neyse ddim gene duzelcek insallah cunku benim onunla ilgilenme gibi bi imkanim hic olmadi bebeklerimiz premature ve cigerlerinde sorun vardi surekli uyaniklik hali gaz sorunu ve ben 3 hafta gibi bi zamanda 30 kilo vermistim.ne yemek ne su ne tuvalet sadece uyumak istiyodum o kadar.bu sorunlar biraz geldi gecti derken iyi kotu geldik buralara cok sukur.suan 8 ayliklar iyi kotu goturuyorum bi sekilde ama esimde surekli bi disarda olma cabasi var.sole anlatiyim.syan gorumcelerim var yanimda 2 tane.bana yardim ediyolar hemde arkadas gibiyiz severler beni.hep beraber bi sekilde goturuyoruz.cocuklarin gunduz uykusu cok olandigi icin gunduz surekli ayaktayim.dinlenme gibi bi secenegim yok.saat 7 gibi cocuklar uyur 12 ye kadar hic kalkmadan bende o ara dinlenirim cunku sabaha kadar ayaktadirlar.esimde tam bu zamanda isten geliyo - du.. geliyodu diyorum cunku kac aydir eve gelmiyo ben uyaniyorum o eve geliyo mrb diyoruz gidip yatiyo bu kadar.ve malesef ki icki olayi var.evi ariyo kardeslerini soruyo esmer hatun yatiyo mu? evet denirse o gun ben uyanana kadar gelmiyo.yeni bosanmis ve pavyon gazino olayi olan bi arkadsiyla takiliyo bu ara takip ediyorum.ama bisey yapamiyorum.konuskanimdir hesap sorarim bi ara aldattigini falan dusundum ama net bisey gecmedi elime telefondan cok iyi anlarim.ilgi istedigini biliyorum ama suan icin bisey yapamiyorum hani gunn bazi gunleri cocuklardan firsat buldukca ona ayriyorum ama sanirim fazla sey bekliyo eskisi gibi olsun istiyo ama ben eskisi gibi olmaiyorum malesef hem maddi hem manevi.. gulemiyorum ole soleyim hayattan zevk almiyorum gunum ne zaman bitip ne zaman basliyo anlamiyorum.hersey bana batiyo.sirtimin kamburu batiyo mesela.. onun eve gelmemesi bana yardim etmemesi helede bu aralar icip gezmesi batiyo.onuda anliyorum.durumumuz cok iyiyken bi anda batma asamasina geldik.bi de bebekler ve masraflar onu cok yipratti ustune bi de benden ilgi goremeyince cikmaza girdi ama ne yapabilrim 3 cocukla? Bi taneye bakmayi bilmezken 3 tanesine bakmaya yetismeye calisiyorum.saclarim dokuldu kel kaldim dusunmekten.ne yapmm lazim bi akil verin.bu arada fazla uzun yazdim sonuna kadar okuyan kardesim hakkini helal et k.bakmayin nolur
Hep benden ilgi göremeyince diyerek kendini suçlamışsın
Aksine onun sana ilgi göstermesi gerekli değil mi ?