Esim ve arkadaşları !!!

Bunu yaptığımızda oluyor bazen ama bekar olan gelmiyor hiç hangi birgün bunu yapabiliriz ki bir gun gidiyoruz ertesi gün onlar yine beraber

Çok dile getiriyorum sürekli yüzüm asik bu aralar kızıyor oda yaptığı başka birşey yok bende aramıyorum hiç meşgule atıyor kahvede çok ses vardi diyor msj atıyor ne oldu diye iyice sınır oluyorum bende aramamaya karar verdim hiç aramıyorum

Arkadaşları ile oturması kötü bir alışkanlık sonucu değilse neden kötü olsun ki? Niye ayırmaya çalışıyorsunuz? Herkesin hava almaya ihtiyacı vardır.
Oyle değil işte otursun evet oturabilir tabiki ama bizim ki utanmasa onlarla yaşayacak bizi unutuyor resmen çok sık görüşüyor evde yemek yemiyor sohbet etmiyor aile düzeni bozulmaya başladı onlar yüzünden

Evet bunu yapmaya çalışıyorum bu aralar biraz soğuk ve geri çekilmiş bıkmış biri oluyorum hep ama arada çocuk var onun için yine aynı odada oturmak zorundayım daha küçük onunla oynamak istiyor görmek istiyor ben olmazsam durmuyor yanıma geliyor kıyamıyorum ona

aynen oyle yap canim ayni benim gibi ben boyle yapiyorum hic konusmuyorum boyle yaptigi zamn pas vermiyorum sonra gulum ben ne yaptim soylemek bile istemiyorum sen kendin biliyorsun tartismaya girmeden kapat konuyu alistim dedim boyle yapa yapa saat 10 oldu mu evin kapisini ogrendi cok sukur bazen hali sag maclari olur 11 12 bucukta kosa kosa eve gelir birdr seneler gectikce erkekler olgunlasiyorlar onceden bizim kide tele cvp vrrmez kahvedr arama beni guya arkadaslari kilibik diyormus eski is arkadalsarida kilibik diyormus niye se ben o kilibikligi goremedim SONRADAN duzeliyorlar sabirli ol canim

Hastalanınca ona kendisinin bakacağını kahvedeki arkadaşlarının bakmayacağını söyleyin belki anlar ama anlamazsa da hastalanınca anlar

Çok teşekkür ederim inşallah bizimkide düzelir yalnız değilmişim

Ne güzel inşallah bizimkide öyle olur yaa

Gerçekten basit gibi görünen ama zor bir durum ya Bende napicami şaşırdım artık iki çocuk daha zor olmalı insan diyor bunun babası nerde

Hastalanınca ona kendisinin bakacağını kahvedeki arkadaşlarının bakmayacağını söyleyin belki anlar ama anlamazsa da hastalanınca anlar
Diyorum sana eşin ve çocuğun lazım değil arkadaşlar önemli olan git diyorum hiç takmıyor öyle kiriliyorum ki gözünün önünde ama anlamıyor bunu sorun olarak görmüyor hiç

Gercekten başına gelmeyen anlamıyor sorun olarak görmüyor bile bunu ama evliyken yalnız yaşamak gibi birşey bu insanlar ne hayallerle evleniyor çocuk yapıyor sonra bir bakıyorsun adam yok kendimi çaresiz hissediyorum

Akşam hazırlanıp bu akşam çocukları sana bırakıyorum, geç gelirim deyip çıkın. Bırakın çocukları arkadaşlarınızla gidin. Bunu 1 hafta tekrarlayın 3 4 gün. Bakalım ne yapıyor

Bir kaç gün hiç haber etmeden çocugunuzu da alıp annenize falan gitseniz olmaz mı? Yada bi cinnet geçirin, bağırın çağırın. Konuşmaktan anlamıyorsa belki böylesi yarar..Böyle evlilik olmaz.Sizi eve hapsedip kendini eğlendiriyor resmen. İnşallah düzelir.

Çocuğu geri bırakın ya da yanınıza alın.
Bir süre böyle yapmalısınız işe yaraması için.

Akşam hazırlanıp bu akşam çocukları sana bırakıyorum, geç gelirim deyip çıkın. Bırakın çocukları arkadaşlarınızla gidin. Bunu 1 hafta tekrarlayın 3 4 gün. Bakalım ne yapıyor
Birgün bakar ama 3 4 gün bakmaz bir tane oğlum var

Çocuğu geri bırakın ya da yanınıza alın.
Bir süre böyle yapmalısınız işe yaraması için.
Deniyeceğim inşallah ise yarar
Tamda şuan öyle yapıyorum annemlere gidiyorum akşam dönücem bir kaç gün böyle bir yerlere gidicem bakalim napacak cok bagirdim cagirdim bir kac gun duruyor barışınca yine gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…