Bunu yaptığımızda oluyor bazen ama bekar olan gelmiyor hiç hangi birgün bunu yapabiliriz ki bir gun gidiyoruz ertesi gün onlar yine berabersiz evli olanın eşiyle plan yapsanız? örneğin evli olan mustafayla ayşe olsun bekar da kamil. siz ayşeyle akşam alışveriş merkezine gideriz birlikte yemek yeriz diye program yapın. eşlere söyleyin akşam beraberiz isterseniz kamili de çağırın diye. belki birlikte yemek yedikten sonra onlar muhabbet eder siz de ayşeyle bir iki mağaza gezip yanlarına gelirsiniz?
InsAllahh ya ama onlara bir bağımlı anlatamam hiç sanmıyorumHiçbir şey yapmasan bile belli bir süre sonra vazgeçecektir. Flört gibi düşün ilk zaman cazip gelir sonra o da siradanlaşir
Çok dile getiriyorum sürekli yüzüm asik bu aralar kızıyor oda yaptığı başka birşey yok bende aramıyorum hiç meşgule atıyor kahvede çok ses vardi diyor msj atıyor ne oldu diye iyice sınır oluyorum bende aramamaya karar verdim hiç aramıyorumbence bu konuyu konusun benim esimde aynisini yapar ben ararim nerde kaldin diye sorarim varligimi his ettiririm . ilk zamnlar benimkide oyleydi cok tartisirdik ama artik kendi geliyor ben karismamaya baslayinca oda kendini toparladi bu erkeklwr tuaflar iste arasan suclusun aramasan suclusun ama mutlaka konusun
Oyle değil işte otursun evet oturabilir tabiki ama bizim ki utanmasa onlarla yaşayacak bizi unutuyor resmen çok sık görüşüyor evde yemek yemiyor sohbet etmiyor aile düzeni bozulmaya başladı onlar yüzündenArkadaşları ile oturması kötü bir alışkanlık sonucu değilse neden kötü olsun ki? Niye ayırmaya çalışıyorsunuz? Herkesin hava almaya ihtiyacı vardır.
Evet bunu yapmaya çalışıyorum bu aralar biraz soğuk ve geri çekilmiş bıkmış biri oluyorum hep ama arada çocuk var onun için yine aynı odada oturmak zorundayım daha küçük onunla oynamak istiyor görmek istiyor ben olmazsam durmuyor yanıma geliyor kıyamıyorum onaEşiniz eve geldiğinde kapıda karşılamayın. Zaten yemek yemiyormuş sizinle, siz de onun hiçbir kirlisini yıkamayın, kıyafetini ütülemeyin. Sorularına evet hayır hı ya gibi kısa cevaplar verin. Onunla aynı odada oturmayın. Yani ona aynı evde yokluğunuzu hissettirin. O keyif yaparken siz evi ve evliliği çekip çeviriyorsunuz. O sizin hayatınızda yoksa siz de onun hayatında bir süre yer almayın bu şekilde.
aynen oyle yap canim ayni benim gibi ben boyle yapiyorum hic konusmuyorum boyle yaptigi zamn pas vermiyorum sonra gulum ben ne yaptim soylemek bile istemiyorum sen kendin biliyorsun tartismaya girmeden kapat konuyu alistim dedim boyle yapa yapa saat 10 oldu mu evin kapisini ogrendi cok sukur bazen hali sag maclari olur 11 12 bucukta kosa kosa eve gelir birdr seneler gectikce erkekler olgunlasiyorlar onceden bizim kide tele cvp vrrmez kahvedr arama beni guya arkadaslari kilibik diyormus eski is arkadalsarida kilibik diyormus niye se ben o kilibikligi goremedimÇok dile getiriyorum sürekli yüzüm asik bu aralar kızıyor oda yaptığı başka birşey yok bende aramıyorum hiç meşgule atıyor kahvede çok ses vardi diyor msj atıyor ne oldu diye iyice sınır oluyorum bende aramamaya karar verdim hiç aramıyorum
Emin ol tecrübe. Defalarca yaşadım.InsAllahh ya ama onlara bir bağımlı anlatamam hiç sanmıyorum
Çok teşekkür ederim inşallah bizimkide düzelir yalnız değilmişimaynen oyle yap canim ayni benim gibi ben boyle yapiyorum hic konusmuyorum boyle yaptigi zamn pas vermiyorum sonra gulum ben ne yaptim soylemek bile istemiyorum sen kendin biliyorsun tartismaya girmeden kapat konuyu alistim dedim boyle yapa yapa saat 10 oldu mu evin kapisini ogrendi cok sukur bazen hali sag maclari olur 11 12 bucukta kosa kosa eve gelir birdr seneler gectikce erkekler olgunlasiyorlar onceden bizim kide tele cvp vrrmez kahvedr arama beni guya arkadaslari kilibik diyormus eski is arkadalsarida kilibik diyormus niye se ben o kilibikligi goremedimSONRADAN duzeliyorlar sabirli ol canim
Inşallah canım Çok teşekkür ederimmmEmin ol tecrübe. Defalarca yaşadım.
Ne güzel inşallah bizimkide öyle olur yaaBenim eşiminde öyle bir grubu vardı ve ben çıldırma noktasına geldikçe o iyice zıvanadan çıkıyordu. Gece geldi eve almadım, iyi konuştum kötü konuştum olmadı. Eve gelsem napacam sanki şuraya oturup tv izleyeceğim bile diyodu bi ara. Tabi o gruptaki herkes gitmediği zaman vay izin mi alamadın şöyle böyle laf ediyordu. Canıma tak etti bir gün oturdum telden bir hesap yaptım elimdeki maddiyatı sonra da netten 2 odalı eşyalı yerlere falan baktım teli koydum öylece. Eşim gelince telin son uygulamalarına bakınca onları gördü. Bunlar ne dedi kusura bakma sen bu evi otel beni de evin bir objesi olarak göreceksen ben yokum dedim. O gece söz verdi ve haftada bir gideceğim ama geldiğimde de sen laf etmeyecek surat asmayacaksın dedi tamam dedim ve ikimizde sözümüzü tuttuk. 1 yıla yakın haftada bir gitti ben de o güne kendime plan yaptım. Sonra ona bile gitmez oldu. Şimdi her karşılaşmamızda adamı nasıl korkuttuysan gelemez oldu diyolar çünkü onlar hala min 2 güne bir toplanıp mangallar okeyler gece yarılarına kadar oturuyorlar. Ama maşallah diyim eşim 3 ayda 1 anca gider.
Bugünlerde bende sinir oluyorum bu konuya artı bende iki çocuk var birde eşim standart haftanın 2 gecesi de işi dolayısıyla evde yok birde maç falan olursa onda da izlemeye gidiyor haftanın 4 günü standart yok bir güne de genellikle pazar oluyor evde eşlerle program yapıyorlar ki ondan da hiç birşey anlamıyorum çünkü genelde o ev bizim ev oluyor yada bi arkadaşın iki evde de ben gizmet edip ilgileniyorum genellikle bende çıkayım gideyim birazda o beklesin diyorum ama 2 bebeyle de nere gidecem olmuyor yani iki
Diyorum sana eşin ve çocuğun lazım değil arkadaşlar önemli olan git diyorum hiç takmıyor öyle kiriliyorum ki gözünün önünde ama anlamıyor bunu sorun olarak görmüyor hiçHastalanınca ona kendisinin bakacağını kahvedeki arkadaşlarının bakmayacağını söyleyin belki anlar ama anlamazsa da hastalanınca anlar
Gercekten başına gelmeyen anlamıyor sorun olarak görmüyor bile bunu ama evliyken yalnız yaşamak gibi birşey bu insanlar ne hayallerle evleniyor çocuk yapıyor sonra bir bakıyorsun adam yok kendimi çaresiz hissediyorumKadın, eşim her fırsatta arkadaşlarıyla oturmaya gidiyor diyor, bazen sabahtan akşama kadar oturuyor diyor, bizimle hiç.ilgilenmiyor arkadaşlar ön planda diyor birileri de yazmış ki onun da nefes almaya ihtiyacı var arkadaşlarından neden ayırmaya çalışıyorsunuz diyor?? Pes ya..evli adam karısı çocuğu olan adam önce ailesini ön planda tutacak hele de çocuk varsa onunla zaman geçirecek haftada 3-4 gün arkadaşlarıyla gitmek ne demek..çalışan bir adam zaten en erken 5 bucuk 6da gelir eve o saatten sonra haftanın 3-4 günü arkadaşlarından kopmayacak diye onlarla vakit geçireceğine defolsun gitsin.. Özgür ruhlu olacağım diye fazla abartmıyor musunuz sizce???
Çocuğu geri bırakın ya da yanınıza alın.Evet bunu yapmaya çalışıyorum bu aralar biraz soğuk ve geri çekilmiş bıkmış biri oluyorum hep ama arada çocuk var onun için yine aynı odada oturmak zorundayım daha küçük onunla oynamak istiyor görmek istiyor ben olmazsam durmuyor yanıma geliyor kıyamıyorum ona
Birgün bakar ama 3 4 gün bakmaz bir tane oğlum varAkşam hazırlanıp bu akşam çocukları sana bırakıyorum, geç gelirim deyip çıkın. Bırakın çocukları arkadaşlarınızla gidin. Bunu 1 hafta tekrarlayın 3 4 gün. Bakalım ne yapıyor
Deniyeceğim inşallah ise yararÇocuğu geri bırakın ya da yanınıza alın.
Bir süre böyle yapmalısınız işe yaraması için.
Tamda şuan öyle yapıyorum annemlere gidiyorum akşam dönücem bir kaç gün böyle bir yerlere gidicem bakalim napacak cok bagirdim cagirdim bir kac gun duruyor barışınca yine gidiyorBir kaç gün hiç haber etmeden çocugunuzu da alıp annenize falan gitseniz olmaz mı? Yada bi cinnet geçirin, bağırın çağırın. Konuşmaktan anlamıyorsa belki böylesi yarar..Böyle evlilik olmaz.Sizi eve hapsedip kendini eğlendiriyor resmen. İnşallah düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?