- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden dönüyorsunuz ki?Deniyeceğim inşallah ise yarar
Tamda şuan öyle yapıyorum annemlere gidiyorum akşam dönücem bir kaç gün böyle bir yerlere gidicem bakalim napacak cok bagirdim cagirdim bir kac gun duruyor barışınca yine gidiyor
İyide o evde yokken gitmenizin bi anlamı yokki. Dönünce sizi evde göremesin. O korkuyu bi yaşasın. O aramadan siz ASLA aramayın. Annenize de sıkıntınızı söylemek istemezseniz bi bahane uydurun. Arkadaşlarıyla buluşacak, geç gelecekmiş, bende evde sıkılıyorum tek başıma, o gelene kadar burdayım diyin mesela. Akşam eve dönünce sizi göremeyip arayacaktır illaki. Tavır yapmayın ama normalde davranmayın. Bağırmadan, küsmeden sakin sakin anlatın derdinizi.Deniyeceğim inşallah ise yarar
Tamda şuan öyle yapıyorum annemlere gidiyorum akşam dönücem bir kaç gün böyle bir yerlere gidicem bakalim napacak cok bagirdim cagirdim bir kac gun duruyor barışınca yine gidiyor
O zaman olaylar çok büyür aileler karışır araya herkes duyar bunu istemiyorumNeden dönüyorsunuz ki?
Habersiz gidin birkaç gece annenizde kalın.
Ben bunuda yaptım msj attı sen yokken evbomboş diye sonra eve geçtik bir kaç gün gitmedi sonra yine aynı bu konuda çok arsız davranıyorİyide o evde yokken gitmenizin bi anlamı yokki. Dönünce sizi evde göremesin. O korkuyu bi yaşasın. O aramadan siz ASLA aramayın. Annenize de sıkıntınızı söylemek istemezseniz bi bahane uydurun. Arkadaşlarıyla buluşacak, geç gelecekmiş, bende evde sıkılıyorum tek başıma, o gelene kadar burdayım diyin mesela. Akşam eve dönünce sizi göremeyip arayacaktır illaki. Tavır yapmayın ama normalde davranmayın. Bağırmadan, küsmeden sakin sakin anlatın derdinizi.
Yoo neden büyüsün?O zaman olaylar çok büyür aileler karışır araya herkes duyar bunu istemiyorum
Aynen haklisiniz bu işe yarayabilir inşallahYoo neden büyüsün?
Zaten sizi arayıp sormuyormuş ki.
"Bundan sonra eve gelmene gerek yok hayatım, orada sabahla. Sen bekar gibi keyfine bakıyorsun. Ben de bekarlık günlerime dönüp ailemle yaşayacağım." deyin ve sessizce bekleyin. Aramalarına, mesajlarına dönmeyin.
Bırakın da biraz çabalasın, hemen ikna olmayın.
Bence bu hareket doğru bir hareket. Sizi neden aramıyor çünkü sizin arayacaginizi biliyor. Bir süre böyle yaparsanız durum sizin lehinize döner diye düşünüyorum.Çok dile getiriyorum sürekli yüzüm asik bu aralar kızıyor oda yaptığı başka birşey yok bende aramıyorum hiç meşgule atıyor kahvede çok ses vardi diyor msj atıyor ne oldu diye iyice sınır oluyorum bende aramamaya karar verdim hiç aramıyorum
Inşallah öyle olur şuan gayet soğuk kanlı ilgisizim o tam eve geliyor ben hemen uyuycam diye gidiyorum o bugün beraber oturalim erken gelicem diyor ben gidicem gelme diyorum bakalım diyecek mi ben eşimi göremiyorum sohbet edemiyorum bu işte bir terslik var diye düşünene kadar bu tutumuma devam edicem inşallah ise yararBence bu hareket doğru bir hareket. Sizi neden aramıyor çünkü sizin arayacaginizi biliyor. Bir süre böyle yaparsanız durum sizin lehinize döner diye düşünüyorum.