2 3 değil gün aşırı bir gun evde birgün yok hafta sonu hep orda evde akşam yemeği yemez olduk hep tek yiyorum aile düzeni yok yaniHergün olan bi durum mu?Benim eşimde şuan arkadaşlarıyla dışarda haftanın 3 günü çıkar bende problem yapmıyorum eğer 2 3 günse sorun yok
Peki şimdi sizi üzmek istemem ama arkadaşlariyla olduğuna eminmisinizÇok kez dedim ama bir iki gun dinliyor sonra yine aynı bizi tamamen unutması çok uzuyor en azından arasa bir konuşsa sorsa napiyorsunuz dese hiç bir şekilde eve gelene kadar umrunda değiliz
Telefonu ve arkadaşları olmadığı zaman çok mutluyuz sohbetimiz var şakalasiriz sadece cinsel obje olarak görmez ama telefon ve arkadaşlarına bu ara cok yogun ilgili olmaya başladıGüzelce konuşun arkadaşlarıyla görüşsün ama sizinlede plan yapsın ,eş olarak bunu istemeye hakkınız var ,sizde başka şeylerden kısın ,her türlü boş vaktini arkadaşlarıyla geçirip size yaklaşıyorsa sadece cinsel konularda sorun var
Evet ona eminim güveniyorum yaniPeki şimdi sizi üzmek istemem ama arkadaşlariyla olduğuna eminmisiniz
Biri bekar diğeri evli evli olanın eşi de durumdan rahatsız ama birşey yapamıyoruzarkadaşların eşi ailesi yok mu?
Bekar olan sürekli arıyor buda gidiyor yapışıklarBiri bekar diğeri evli evli olanın eşi de durumdan rahatsız ama birşey yapamıyoruz
siz evli olanın eşiyle plan yapsanız? örneğin evli olan mustafayla ayşe olsun bekar da kamil. siz ayşeyle akşam alışveriş merkezine gideriz birlikte yemek yeriz diye program yapın. eşlere söyleyin akşam beraberiz isterseniz kamili de çağırın diye. belki birlikte yemek yedikten sonra onlar muhabbet eder siz de ayşeyle bir iki mağaza gezip yanlarına gelirsiniz?Biri bekar diğeri evli evli olanın eşi de durumdan rahatsız ama birşey yapamıyoruz
Eşiniz eve geldiğinde kapıda karşılamayın. Zaten yemek yemiyormuş sizinle, siz de onun hiçbir kirlisini yıkamayın, kıyafetini ütülemeyin. Sorularına evet hayır hı ya gibi kısa cevaplar verin. Onunla aynı odada oturmayın. Yani ona aynı evde yokluğunuzu hissettirin. O keyif yaparken siz evi ve evliliği çekip çeviriyorsunuz. O sizin hayatınızda yoksa siz de onun hayatında bir süre yer almayın bu şekilde.Bekar olan sürekli arıyor buda gidiyor yapışıklar
Arkadaşları ile oturması kötü bir alışkanlık sonucu değilse neden kötü olsun ki? Niye ayırmaya çalışıyorsunuz? Herkesin hava almaya ihtiyacı vardır.Eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz ama 4 yıldır arkadaş çevresinden ayıramadım artık yoruldum her fırsatta onlarla oturmaya gidiyor bazen sabahtan akşama kadar oturduğu bile oluyor ve bu süreçte hiç arayıp sormuyor resmen bizi unutuyor artık çok sıkılmaya başladım ona bir ders vermek istiyorum önemli olan aile arkadaş değil bunu ona nasıl gösterebilirim eminim çok kişi vardır benim gibi bu dertten muzdarip napicami bilmiyorum soğuyorum artık eve geldiğinde ise beni mutlu güler yüzlü bulmak istiyor hiç karışmayacakmışım nasıl mutsuzken mutlu rolü yapabilirim ki...
Siz de aynısını yapın ta ki eşiniz bu durumdan rahatsız olana kadar o zaman anlayacaktır ve sizin başka bişey yapmanıza gerek kalmayacaktırEşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz ama 4 yıldır arkadaş çevresinden ayıramadım artık yoruldum her fırsatta onlarla oturmaya gidiyor bazen sabahtan akşama kadar oturduğu bile oluyor ve bu süreçte hiç arayıp sormuyor resmen bizi unutuyor artık çok sıkılmaya başladım ona bir ders vermek istiyorum önemli olan aile arkadaş değil bunu ona nasıl gösterebilirim eminim çok kişi vardır benim gibi bu dertten muzdarip napicami bilmiyorum soğuyorum artık eve geldiğinde ise beni mutlu güler yüzlü bulmak istiyor hiç karışmayacakmışım nasıl mutsuzken mutlu rolü yapabilirim ki...
bnce küsme ama soğuk ol konuş falan ama özellikle cinsellikte istekli olan sen olma.. çocuğunla vakit geçir oyun oyna evdeyken de kocan.. sonra da o gelmeden uyu seni sohpet etmek için bile bulamasın.. evde olduğu günlerde bırak teli fala deme işini yap çocuğunla ilgilen sonra da uyu.. yüz vermeÇok kavga ettik konuşmaya çalıştım hemen sinirleniyor küsüyor hatta bu küslügü bahane edip 3 4 gün hergun onların yanına gidiyor
Kadın, eşim her fırsatta arkadaşlarıyla oturmaya gidiyor diyor, bazen sabahtan akşama kadar oturuyor diyor, bizimle hiç.ilgilenmiyor arkadaşlar ön planda diyor birileri de yazmış ki onun da nefes almaya ihtiyacı var arkadaşlarından neden ayırmaya çalışıyorsunuz diyor?? Pes ya..evli adam karısı çocuğu olan adam önce ailesini ön planda tutacak hele de çocuk varsa onunla zaman geçirecek haftada 3-4 gün arkadaşlarıyla gitmek ne demek..çalışan bir adam zaten en erken 5 bucuk 6da gelir eve o saatten sonra haftanın 3-4 günü arkadaşlarından kopmayacak diye onlarla vakit geçireceğine defolsun gitsin.. Özgür ruhlu olacağım diye fazla abartmıyor musunuz sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?