Esim ve arkadasim

Mesajların içeriğinde kızı benim olmadığım bi gün eve çağırmış yıldönümü için evde neler yapabiliriz fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz falan yazmış arkadaşım da esimle gelirim oda bize fikir verir yazınca tek gelirsin sanmıştım ne olur tek gel seni yemem merak etme falan diye bayağı ısrar etmiş her mesajda da benim haberim asla olmasın yazmış doğum olmasa öldüresiye kavga edicem de bebeğim için bekliyorum
arkadaşınıza aferin.. hoş aklı başında birinin yapması gerekeni yapmışta.. eşinizin aklının başı yerine nerde olduğunu kestiremedim.. yani hemde arkadaşınıza mantık yok akıl yok.. yok ta yok

Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?

rahatsız edici şüphe uyandırıcı
peki doğum gününden ne kadar önce çağırmış
tabi sen annendeyken çağırıyor değilmi :KK43:
işin açıkcası
eşin arkadaşınla yanlız kalmak istemiş
arkadaşını taktir ettim
açık açık konuş lütfen
daha önce herhangibirşekilde eşinden dolayı rahatsızlık hissetmişmi

hayır bir de, arkadaşınızın kocasına bu durumu anlatmasından korkmamış mı hiç?

Yuh yani, hamileliğiniz yüzünden birkaç aydır cinsel hayatınız bozuldu diye adamın başına mı vurdu acaba?

Hadi arkadaşınız biraz gevşek bi kız olsa, diyeceğim ki ondan yüz buldu. E hem evliymiş, hem de açık açık size söyleyecek kadar iyi niyetli...

Bu adamda hiç mi eşim duyarsa korkusu yok?

Keşke arkadaşınızla konuşup, eşinizi deneseydiniz, başka türlü anlamanın bi yolu yok çünkü...
ya kız evli adam bırak karısını kadının kocasından dahi korkmamış.. hani adam manyağın teki olsa kadın kocasına söylese al sana cinayet.. şahsen benim kocam adamı parçalar sen ne niyetle böle bişey yapıyon..

Mesajların içeriğinde kızı benim olmadığım bi gün eve çağırmış yıldönümü için evde neler yapabiliriz fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz falan yazmış arkadaşım da esimle gelirim oda bize fikir verir yazınca tek gelirsin sanmıştım ne olur tek gel seni yemem merak etme falan diye bayağı ısrar etmiş her mesajda da benim haberim asla olmasın yazmış doğum olmasa öldüresiye kavga edicem de bebeğim için bekliyorum

Daha öncesinde bu kıza böyle mesajlar atmışlığı ya da samimi davranışları olmuş mu?

Bir de eşiniz içer mi, içtiği bir saatte gece falan mı atmış mesajları?

Hani hem samimi bir arkadaşının olması, hem kadının evli olması, hem attığı saçma mesajlar yani eşinin bu işten sıyrılacağını sanması ve bu kadar rahat kadına sarkması için on numara gerizekalı olması gerek.

arkadaşınızın gelip söylemesi doğru aferin o bayana.. eşinize okurken bile kızdım ne demek arkadaşımı çağırıyor üstelik tek gelmesi için ısrar ediyor . Art niyetli bir yaklaşım bence .. önleminizi alın . Peki siz eşinize sorduğunuz da tekrar o arkadaşınıza mesaj atıp neden eşime söyledin falan demiş mi ?

işn cok zor canım ben olsam hiç güvenim kalmaz ve kesinlikle art niyeti var yoksa neden arkadasının esinden rahatsız olsun ki

Esim yeminler etti Kuran a el basarım dedi bastirtmadim çünkü inanmadım bebeğin üstüne yemin etti yalvardı cümlelerin yanlış anlaşıldığını söyledi bende evimizde birbirimize özel ne varsa çöpe attım konuşmuyorum hala bi kaç gün intihar meyilli sözler söyledi en yakın arkadaşının sana söyleyeceğini bilmem mi ben o kadar salak miyim falan filan hala yalvarislarda kız arkadaşım ailece arkadaşımız dostumuz annemlerle özellikle

bence çok sacma ya kadın kocasıyla gelmek istemiş onu bile kabul etmemiş
eşiniz arkadaşınıza resmen sarkmak istemiş gercekten zor bir durum ya

Ben nedense esinize inanmiyorum. Icimden gecen bu oldu. Art niyetliymis ama yakalanmis bence.

Arkadasiniza helal olsun.

Esim yeminler etti Kuran a el basarım dedi bastirtmadim çünkü inanmadım bebeğin üstüne yemin etti yalvardı cümlelerin yanlış anlaşıldığını söyledi bende evimizde birbirimize özel ne varsa çöpe attım konuşmuyorum hala bi kaç gün intihar meyilli sözler söyledi en yakın arkadaşının sana söyleyeceğini bilmem mi ben o kadar salak miyim falan filan hala yalvarislarda kız arkadaşım ailece arkadaşımız dostumuz annemlerle özellikle
arkadaşlardan biri mantıklı bir soru sormuş eşin alkol alıyormu,,,
bide cinsel hayatınız devam ediyormuydu bu süreçte

Ya bi de aklıma gelmişken, hani olur ya; bu arkadaşın güvenilir biri mi gerçekten, öncesinde kocanıza kaş göz yapmış, ona farklı yaklaşmış olabilir mi? Evliliği iyi mi, mutlu mu, kocanda gözü var mı? Hani kocanı kendin tanıyorsun, bir erkek bir kadına ilk mesajını bu kadar rahat atamaz sanki, yani tek geleceğini düşündüm falan. Sanki öncesi varmış gibi bu muhabbetin.

Herşey olabilir herşey. Müge Anlı bize bu hayatta herşeyin olabileceğini gösterdi. Emin olman gerek...

Ya da eşin gerçekten on numara beş yıldız hıyar.

Rahatlıkta sınır tanımayan bir eş, bir baba adayı..Insan erkeğim diye gezmeye utanır bırakın savunma yapmayı .Sizi de karnınızdaki meleği de zerre haketmiyor lütfen alttan almayın hamileyim diye düşünüp örtmeyin bu konuyu..

arkadaşının karşılık vereceğini basit bir kadın olduğunuda düşünmüş olabilir hali tavrı samimi bir kızsa.

ikisini yüzleştir ya bence kadına ne kadar güveniyorsunuz ki sonuçta . Belli olmaz fani dünya her insan bir nebze çiğ süt emmiştir. Yani ben şimdi iki ihtimali de düşünüyorum .. Eşiniz hiç daha önce bu bayanla bir araya geldi mi ? yada size o bayan hakkında sorular sordu mu ? aralarında birşeyler sezdiniz mi hiç ?

Ya bi de aklıma gelmişken, hani olur ya; bu arkadaşın güvenilir biri mi gerçekten, öncesinde kocanıza kaş göz yapmış, ona farklı yaklaşmış olabilir mi? Evliliği iyi mi, mutlu mu, kocanda gözü var mı? Hani kocanı kendin tanıyorsun, bir erkek bir kadına ilk mesajını bu kadar rahat atamaz sanki, yani tek geleceğini düşündüm falan. Sanki öncesi varmış gibi bu muhabbetin.

Herşey olabilir herşey. Müge Anlı bize bu hayatta herşeyin olabileceğini gösterdi. Emin olman gerek...

Ya da eşin gerçekten on numara beş yıldız hıyar.

Bende ihtimal dahilinde düşündüm Belkide dedim ama eşi yazışmaları inkar etmemiş sadece yanlış anşaşıldığını dile getirmiş, aksi durumda kıza saldırırdı Tuzak diye.. Eşiniz olta atmis ama yanlış yere öyle görünüyor.. Kızın eşinden hiç hoşlanmasa tek gel dese bile neden ev diye sorarlar adama ..

Eşin daha önce arkadaşının rahatsız edecek bişeyler yapmış olmalıki
Arkadaşın 8 aylık hamileyken gelip bunu sana göstermiş
Bunun bence öncesi var arkadaşını rahatsız eden bişeyler yaşanmış gibi geldi bana

Arkadaşım çocukluk arkadaşım aile dostluğumuz var ayrıca ortak işte yaptık hamileligim nedeniyle bıraktım esim alkol kullanmaz aralarında öyle bi yaklaşım hiç olmadı hatta duyduğumda inanamadım esimle kavga ettikten sonra esim kıza Allahindan bul umarım bizden daha kötü olursun falan diye mesaj atmış ve silmiş Arkadaşım esimi kardeşi gibi gördüğü için art niyet aramadı sadece bunun altında başka bişe var falan dedi sanırım beni üzmemek için bende ona saf misin benim kocam aşağılıK bir adammış dedim ve kimseye söylememesi için rica ettim utanc verici ama çekindim böyle bi rezilliğin duyulmasina

X