arkadaşlar allah aşkına abartmayalım bu kişiler 1 yıllık evli bu bayanın 8 aylık bebeğı var karnın da eşi onu çok seviyor ve o bundan emin bir erkeğin aldatması için bi ışık bi zeminin hazırlanmış olması lazım e ışık gördüğü kadın o kadın olsaydı o kadın karısına onu söylemezdi demekki ortada ışık yok e 1 yıllık evliler ne ara o aralarında ki samimiyetsizlik bozuldu zemin hazırlandı sebepler oldu vs zeminde yok ortada ve bi erkek aldatacaksa ışık görmediği bayanla mı aldatır gidip başkası olabilirdi zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında olsa kalkıp düşünür ben bu arkadaşı çağırıyorum ama gelir eve sonra yanlış anlar gider beni ifşa ederse diye bunları düşünemiyor mu bu adam da kendini rezil edeceği hiç birşeyi oturtmadan aldatmaya calışır mı ne kadar yüzeysel bakıyorsunuz olaya az bu adamın amacı karısına ihanet etmek olamaz sadece bilinçsiz yanlış davranmış ve yanlış anlaşılmış. siz hiç eşlerinize güvenmiyormusunuz ? sevdiğine eminsiniz de hemen suçlamayada hazırmısınız biraz lütfen anlayışlı olun daha yeni evliler ne ara adamın aklından aldatmak geçsin bebeği olcakken bu adam bu kadar insafsız olamaz olabilir mi konu sahibi ? sen kocanı bizden iyi tanıyorsun yakışıyormu burdaki insanların kocan için böyle konuşmaları ?