Esim ve arkadasim

arkadaşlar allah aşkına abartmayalım bu kişiler 1 yıllık evli bu bayanın 8 aylık bebeğı var karnın da eşi onu çok seviyor ve o bundan emin bir erkeğin aldatması için bi ışık bi zeminin hazırlanmış olması lazım e ışık gördüğü kadın o kadın olsaydı o kadın karısına onu söylemezdi demekki ortada ışık yok e 1 yıllık evliler ne ara o aralarında ki samimiyetsizlik bozuldu zemin hazırlandı sebepler oldu vs zeminde yok ortada ve bi erkek aldatacaksa ışık görmediği bayanla mı aldatır gidip başkası olabilirdi zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında olsa kalkıp düşünür ben bu arkadaşı çağırıyorum ama gelir eve sonra yanlış anlar gider beni ifşa ederse diye bunları düşünemiyor mu bu adam da kendini rezil edeceği hiç birşeyi oturtmadan aldatmaya calışır mı ne kadar yüzeysel bakıyorsunuz olaya az bu adamın amacı karısına ihanet etmek olamaz sadece bilinçsiz yanlış davranmış ve yanlış anlaşılmış. siz hiç eşlerinize güvenmiyormusunuz ? sevdiğine eminsiniz de hemen suçlamayada hazırmısınız biraz lütfen anlayışlı olun daha yeni evliler ne ara adamın aklından aldatmak geçsin bebeği olcakken bu adam bu kadar insafsız olamaz olabilir mi konu sahibi ? sen kocanı bizden iyi tanıyorsun yakışıyormu burdaki insanların kocan için böyle konuşmaları ?
Erkekler bu kadar aptal hatta tahmin edemeyeceğinden daha fazla aptal ve kıt akıllılar. Benim eşim beni evliliğimin 1,5 yılında kendinden 6 yaş büyük biri ile telefonda flörtleşerek, evliliğimin 5. yılında ise iş yerimde burnumun dibinde ki pislikle yine aynı sanal bir şekilde aldattı. Bunların akılları çüklerinde olduğu sürece herşey beklenir. Demek ki konu sahibinin arkadaşının ona yaşından dolayı samimi davranmasını yanlış anlamış ve öyle bir olta atmış. Helal olsun ki o arkadaş oltaya gelmedi. Benim ki iş yerimde ki kıza oltayı attığında oltaya hemen takıldı. Arkamdan işler çevrildi. Kimse saf değil.

Merak edenler için son durumu yazıyorum dün evlilik yıldönümüm du güzel bir çiçek yaptırmış esim birlikte ağladık zaten bir haftadır aramız çok kötüydü barıştim oda zaten çok pişman oldu bundan sonra hayatımda ondan çok kendime önem vericem benim çıkardığım ders bu oldu bir daha böyle bişe olursa yalan ya da dogru kesin bırakırım dedim şimdi bebeğimizi ve ilklerin heyecanını birlikte yaşamak için bekliyoruz şimdiye kadar bana yaptıklarından dolayı ve tabi benim ona olan sevgimden bence bi şansı daha haketti. Bakalım şimdilik psikolojim bu yönde bebek doğduktan sonra belki de kendimi daha güçlü hissederim zaman göstersin gerisini hepinize yorumlar için tskler...