Esim ve arkadasim

Benim sorguladığım bu değil.
Eşinin arkadaşına böyle bir Mesajı atabilmesi için belli bir samimiyetin üstünde ilişkileri olması gerek.
Son derece mesafeli iken gel sürpriz hazırlayalım ama tek gel demesinin sebebini arıyorum.
Illa art niyet olmamalı diye düşünmek istediğim için sordum.
Yoksa banane kimin kimde telefonu var..

Böyle erkekler genelde kibar , medeni davranınca kendilerinden hoşlandığını zannederler . O yüzden böyle davranmıştır.

Hemen kadınları suclamayın , o yüz vermiştir diye . Kadının hatası olsa mesajlarda anlaşılır zaten .

ALLAH(c.c) yardımcın olsun kardeşim. Bir şey demek istemiyorum .. RABBİM hakkında hayırlı olanı yaşamayı nasip eylesin inşaALLAH. SENDE BU ŞEKİL DUA ET BENCE.

Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?

kesinlikle çok saçma bir şey 5 yıllık evliyim eşim hiçbir arkadaşımla bu şekilde bir konuşma yapmaz aynı şeyi siz onun doğum gününde erkek arkadaşını arayarak yapın bakın nasıl tepki veriyor ayrıca şahsen dışarıda neyse de evde tek gel diye ısrar edip sürpriz doğum günü neyin nesi arkadaşın rahatsız olacak kadar şüphelenip sana anlatıysa bu işte bir iş var demek ki samimiyetleri de yok eşin hangi cesaretle arıyor

Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
Burnundan getir onun öyle derim ben

Sordum bana facede tanımadığım biri merhaba yazsa telefonumu duvarda kıran bi adamsın birinin karısına nasıl böyle bişe yazarsın dedim özür dileyip yalvarıyo kötü niyetinin olmadığını söylüyor bildiğin inkar ediyo mesajlar yanlış anlaşıldı falan filan inkar yemin yalvaris modu
Hakkınızda en hayırlısı olsun; Rabbim size feraha çıkarsın inşallah. Ben buradan üzüldüm, siz bu durumu yaşıyor ve üstelik bir can daha taşıyorsunuz.
İnşallah doğru söylüyordur.

En yakin arkadas derken sizin en yakin arkadasiniz. Kocanizin degil. Kocaniz yanlis anlamis :KK12: arkadasiniza belli etmeyin ama kocanizdan mutlaka hesap sorun

belki gerçekten sürpriz yapmak istedi. bence eve kız atmak istese en yakın arkadaşını çağırmazdı. senin kulağına gideceğini bilirdi. yalnız gel demesi bana da tuhaf geldi ama yine de bilmiyorum

Art niyeti olmasa bile uslubu yanlis ki kiz arkadaş in rahatsiz olup seni aramis. Ya zaten nie arkadasini ario ki ne bilim evlendikten sonra en yakin ark insanin esidir. 3. Kisileri bole aralara sokmamak lazim. Biraz haddini bildir

Cnm tum mesajlari okuyamadim k.bakma arkadasinla esinin iliskisi nasil yani birlikte oturup sohbet ederlermi gerci tek gel fln demesi biraz garip olmus ama hadi hayirlisi o_O

Böyle erkekler genelde kibar , medeni davranınca kendilerinden hoşlandığını zannederler . O yüzden böyle davranmıştır.

Hemen kadınları suclamayın , o yüz vermiştir diye . Kadının hatası olsa mesajlarda anlaşılır zaten .
Zaten bu toplumun erkeklerindeki mantık bu. Onlara yi davranan kadın olunca hemen başka türlü anlama Çekmek.
Mesajımın neresinde kadın suçlu yazıyor anlamayadım da?
Yazmadığım şeyi de iddia ediyorsunuz ya :)
Ne desem bilemedim.

Eşinin burnundan getir yok kulağından getir kavga çıkar gibi önerilerin bir anlamı yok aslında.
Empati yapmaya davet etmek de ancak karşıdaki adamı o anlık susma olayı kapama moduna sokar.
Benim merak ettiğim, her arkanı Döndüğünde bu tarz olaylara kalkışıyorsa bu adam, ki bu arkadaş mevzusu dışında da adamın vukuatları olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar rahat teklifte bulunması normal değil, bu adama nasıl güveneceksiniz?

Eger esinizle arkadasiniz arasinda daha oncesinde bir samimiyet yoksa (ki olsaydi anlardiniz) gerçekten kotu bir niyeti yoktur diye dusunuyorum. Böyle birseyi yapacak olan adam da en yakin arkadasini tercih etmez, hem de baksana cetin ceviz

Bu sızın evlılık yıldonumuz,bu kadar önemsiyorsa sıze suprız yapmayı kendı arkadaslarından veya aılede kendıne yakın buldugu bırılerınden yardım istemesi daha saglıklı olurdu bende acıkcası arkadasınızdan yardım almak maksadıyla eve ısrarla cagırmasını hıc ama hıc dogru bulmadım..yuz göz olmadan bu konuyu halletmeye calısın..kendisi hicbir suclamayı dogal olarak kabul etmeyecek ve en guclu savunma mekanızlarını uygulayacak..hakkınızda hayırlısı olsun..arkadasınızın da bu konuyu sızınle paylasması isabetlı bır karar olmuş.

Esim yeminler etti Kuran a el basarım dedi bastirtmadim çünkü inanmadım bebeğin üstüne yemin etti yalvardı cümlelerin yanlış anlaşıldığını söyledi bende evimizde birbirimize özel ne varsa çöpe attım konuşmuyorum hala bi kaç gün intihar meyilli sözler söyledi en yakın arkadaşının sana söyleyeceğini bilmem mi ben o kadar salak miyim falan filan hala yalvarislarda kız arkadaşım ailece arkadaşımız dostumuz annemlerle özellikle
aslında gerçekten bir insanın aptal olması lazım sonuçta senin haberinin olacağını mutlaka biliyor olmalı........... ısrarcı olması eve gel ve tek gel demesi hoş değil hemde hiç... art niyet var veya yok çok emin olamadım inan. güvenememekte haklısın ama ne bileyim direkt bitir diyemem... senin içinde zor affetsen güven eksikliği zamanla düzelir ama sanırım arkadaşınla da oturup konuşman gerekecek.. o yanlış anlamış ki sana söylemiş zaten

Ya inan şimdiye kadar bu tarz bişey yaşamadık her zaman eve saatinde gidip gelir yani facede iş arkadaşları ekli diye kizmisimdir instagramda takipçi yapıcam diye tanımadığı kişileri eklemesine kixmisimdir ufak tefek internet kavgalarımiz vardi o kadar ortada düşünüyorum ki evden gittiğim zaman pat diye geldiğim oluyor apartmandaki komşularım çok dikkatliler bu kadar salak olabilir mi diye düşünüyorum ama evet güven duygum kırıldı ayrılmayı düşündüm bana çocuğumu gördükten sonra kendimi öldürürüm dedi ben sensiz yaşayamam falan blöf ama ya gerçekse ya suçsuzsa diye dondum kaldım

Cevapların hepsini okuyamadım.
Öncelikle arkadaşınızı tebrik ediyorum.
Gerçeği öğrenmek istiyorsanız keşke arkadaşınızı oraya gönderseydiniz. Bu şekilde gerçek amacını öğrenirdiniz. Veya arkadaşınız daha sonra konuşturup ses kaydı yapabilir. Tabi bunları kaldırabilecekseniz.

Bence güven önemli. bana kalırsa güvenmeyi tercih edin. Art niyeti varsa zaten biryerde patlak verir.

Mutluluklar..

benim eşim bana evlenme teklif edeceği günlerde kafayı yemiş orijinal bişey bulamayınca 2 en yakın arkadaşıma yazmıştı tüm mesajlarında kardeşim die yazmış sonradan görmüştüm mesjları hatta normal ortamda uğraşırlar falan birbirleriyle ama bizimkisi gayet resmi takılmış dalga geçmiştim bu ne be her mesajın sonuna kardeşim koymuşun yabancı gibi die kızmıştım da ne çok yakın ne uzak bende onların eşlerine öyleyim severiz ederiz ama sınırımızı biliriz yani
bence hemen söylemeyip biraz gözlemleseydiniz hoş bi davranış değil ama çok emin olmak için arkadaşınızla kumpas kurup tamam geliiim atbiik gelirim deseydi bakalım devamı nolacaktı ,
özür dilerim ama eşinizden şüpheniz yalnız böyle giderdi ettiği yeminlerle değil

X