Esim ve arkadasim

Kızlar adam arkadaşı arayip böyle böyle sürpriz yapacağım esinle birlikte gel deseydi ya da kadın eşim ile geleyim dediğinde tabii daha iyi olur deseydi evet tüm yazılan iyi bahaneler geçerli olabilirdi ancak tek gel diye ısrar eden bir adamın masumiyetinden dem vurmayın lütfen.

Maalesef ortada hoş olmayan bir durum var. Ne yapacağı ise konu sahibine kalmış tabii.

yanlız bırakma evde yokluğunu hissettirme ona süslen bakım yap kendine güzel seyler giyin ne biliyim kur yap yani erkeği boş bırakmaya gelmez elinden geleni ardına koyma bilmem anlatabildim miHoppa
Ya kadın karnı burnunda hamile bu yüzden annesinde kalıyor sen hala bu haldeki bir insana kur yap bilmem ne diyorsun. Akıl var mantık var güzel kardeşim. Burada özenli davranacak kişi konu sahibi değil.tam tersi karnında onun yavrusunu taşıyan kadına özel davranması gereken kisi kocasi.

Şu kadınların kocayı elde tutma yöntemleri beni öldürecek.

liseden erkek en yakın arkadaşımla kız en yakın arkadaşımı evlendirim :) buna rağmen her zaman mesafemi korudum.
eşinin davranışı normal diil

Ya kadın karnı burnunda hamile bu yüzden annesinde kalıyor sen hala bu haldeki bir insana kur yap bilmem ne diyorsun. Akıl var mantık var güzel kardeşim. Burada özenli davranacak kişi konu sahibi değil.tam tersi karnında onun yavrusunu taşıyan kadına özel davranması gereken kisi kocasi.

tamam hamile karnında bebeği var saygı duyuyorumda hamile oluyoruz diye dünyadan kopalım mı bunlar gerçekler bacım hayat böyle yürüyo yani su kk ya üye oldum olalı her allahın günü hamileyim aldatıldım hamileyim eşim ilgiyi kesti hamileyim eşimin mesajını yakaladım hamileyim eşimin cebinde cüzdanında prezervatif buldum bu tarz konuları okuyoruz bunlarla karsılaşmamak için bişeyler yapmak zorundayız haa adam zaten kanı bozuksa her türlü yapar ama biz tedbiri elden birakmayalım anlamında konusuyorum benim amacım bu kardeşimizi üzmek değil yorum istemiş yorum yapıyoruz sende yap yorumunu geç bence yoruma yorum değilde konuya yorum yap bacım herkesin düşünceleri fikirleri farklıdır

bahsettiğimiz varlık erkek çoğunlukla aklı nerde çalışır bu alenen ortada bu yüzden bu yöntemler kullanılıyo çoğunlukla

bahsettiğimiz varlık erkek çoğunlukla aklı nerde çalışır bu alenen ortada bu yüzden bu yöntemler kullanılıyo çoğunlukla
Canım sen haklısın ama hamileligim boyunca kendimi bırakmadım hatta ilk hamileligim o kadar zor geçiyor ki bulantilar baş ağrıları kramplar mide yanmaları bir hamilelikte olan tüm olumsuzlukları yaşıyorum resmen ama ona rağmen kendime dikkat ettim tek bakimsizligim saçımı boyayamadim annem konusunda da son kırk günüm ve gerçekten kendimi her an doğuracak gibi hissediyorum onun yanında kendimi güvende hissettiğim için gidiyorum 1 2 gün o da düşüncene saygı duyuyorum ama bunla alakalı değil bence

arkadaşlar allah aşkına abartmayalım bu kişiler 1 yıllık evli bu bayanın 8 aylık bebeğı var karnın da eşi onu çok seviyor ve o bundan emin bir erkeğin aldatması için bi ışık bi zeminin hazırlanmış olması lazım e ışık gördüğü kadın o kadın olsaydı o kadın karısına onu söylemezdi demekki ortada ışık yok e 1 yıllık evliler ne ara o aralarında ki samimiyetsizlik bozuldu zemin hazırlandı sebepler oldu vs zeminde yok ortada ve bi erkek aldatacaksa ışık görmediği bayanla mı aldatır gidip başkası olabilirdi zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında olsa kalkıp düşünür ben bu arkadaşı çağırıyorum ama gelir eve sonra yanlış anlar gider beni ifşa ederse diye bunları düşünemiyor mu bu adam da kendini rezil edeceği hiç birşeyi oturtmadan aldatmaya calışır mı ne kadar yüzeysel bakıyorsunuz olaya az bu adamın amacı karısına ihanet etmek olamaz sadece bilinçsiz yanlış davranmış ve yanlış anlaşılmış. siz hiç eşlerinize güvenmiyormusunuz ? sevdiğine eminsiniz de hemen suçlamayada hazırmısınız biraz lütfen anlayışlı olun daha yeni evliler ne ara adamın aklından aldatmak geçsin bebeği olcakken bu adam bu kadar insafsız olamaz olabilir mi konu sahibi ? sen kocanı bizden iyi tanıyorsun yakışıyormu burdaki insanların kocan için böyle konuşmaları ?

Ne savundun yahu adamı arka arkaya mesajların yetmedi bide kadına özel mesaj atmışsın.

Ne demek bi erkek kadından ışık görse aldatır. Tüm tacizler, tecavüzler kadının ışık vermesi sonucu mu oluyo sanıyorsun?

Arkadaşı kabul etse adam resmen saldıracakmış kadına. Başka ne açıklaması olabilir tek gel eve demenin.

Seni arkadaşının eşi evine çağırsa tek, iyi niyetli düşünüp gidecek misin?

Yada velev ki tüm yazdıkların doğru, bi insan bu kadar gerizekalı, düşüncesiz, lafının başını sonunu bilmeyen bi adamı nasıl eş diye,erkek diye yanında taşır, nasıl güvenir?

Yeterki kocam olsun, Çocuğumun başında babası olsun diye ahlaksız ve gerizekalı adamları eş, baba yapıyorsunuz, ondan güç alıyo bu erkek cinsi.

Canım sen haklısın ama hamileligim boyunca kendimi bırakmadım hatta ilk hamileligim o kadar zor geçiyor ki bulantilar baş ağrıları kramplar mide yanmaları bir hamilelikte olan tüm olumsuzlukları yaşıyorum resmen ama ona rağmen kendime dikkat ettim tek bakimsizligim saçımı boyayamadim annem konusunda da son kırk günüm ve gerçekten kendimi her an doğuracak gibi hissediyorum onun yanında kendimi güvende hissettiğim için gidiyorum 1 2 gün o da düşüncene saygı duyuyorum ama bunla alakalı değil bence
canım o zaman eşini boş bırakma takip et uzaktan farkettirmeden yani gözün hep üzerinde olsun

Konu sahibi cok uzuldum adiniza boyle konular beni cok üzüyor ya nasil tek cagirabilirki anlamam ki esinizin gercekci ikna edecegi bir cevabi yoksa iyi dusun iyi karar ver bu aralar cok duygusalsin biliyorum onun icin iyi dusun

Arkadaş dediğin böyle olur, eşinin aklında kötü bir niyet olmasa bile bu ona Kooooocaman bir ders olmuştur.

tamam hamile karnında bebeği var saygı duyuyorumda hamile oluyoruz diye dünyadan kopalım mı bunlar gerçekler bacım hayat böyle yürüyo yani su kk ya üye oldum olalı her allahın günü hamileyim aldatıldım hamileyim eşim ilgiyi kesti hamileyim eşimin mesajını yakaladım hamileyim eşimin cebinde cüzdanında prezervatif buldum bu tarz konuları okuyoruz bunlarla karsılaşmamak için bişeyler yapmak zorundayız haa adam zaten kanı bozuksa her türlü yapar ama biz tedbiri elden birakmayalım anlamında konusuyorum benim amacım bu kardeşimizi üzmek değil yorum istemiş yorum yapıyoruz sende yap yorumunu geç bence yoruma yorum değilde konuya yorum yap bacım herkesin düşünceleri fikirleri farklıdır

Hiç öyle bir mecburiyetim yok. Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.
Siz erkek cinsinin k.çını bu kadar kaldıra kaldıra toplum bu hale geldi.

Kocam arkadaşımla aşna fişne derdine düşecek. Ben de ona kur yapıcam. aklını alırım onun.

Tamam sizin düşünceniz ama biraz mantıklı tavsiyeler verin Allahaşkına.
Erkek cinsinin geyşası olmak zorunda değil hiç bir kadın.

Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
Yanlış tabi ki inanma yalan söylüyor.her ne kadar inanmak istemiyor olsanda durum onu gösteriyor

Hiç öyle bir mecburiyetim yok. Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.
Siz erkek cinsinin k.çını bu kadar kaldıra kaldıra toplum bu hale geldi.

Kocam arkadaşımla aşna fişne derdine düşecek. Ben de ona kur yapıcam. aklını alırım onun.

Tamam sizin düşünceniz ama biraz mantıklı tavsiyeler verin Allahaşkına.
Erkek cinsinin geyşası olmak zorunda değil hiç bir kadın.
Agzina saglik...

Yok artıkpes valla.. Ne münasebet canım eşim bana süpriz yapacak,ben yokken arkadaşımı eve davet edecek oldu....

Bence arkadaşınızla anlaşıp, eve gitmesini sağlayacaktınız. ya da beraber gidecektiniz biz geldik diye. yani ne bileyim bu iş çok tiksinç olmuş.

:KK42::KK42:
Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım ama hamilesin kendi yorumunu kendin yap bacım allah yardım etsin:KK42::KK42:

Bazi arkadaslar neden esinde cep nosu var falan demis. Konu sahibi aralarda aciklamis. Beraber yaptiklari bir is varmis, ortaklarmis yani. Is geregi demek ki herkesin numarasi birbirinde var.

Esi icin cahilliginden diyenler var. Ama bence bunla alakali degil. Biri size merhaba yazdi diye telefonunuzu kiracak kadar tepki veren bie insanin bu konularda gayet tepkili oldugu anlasiliyor. Hani desek ki size karismaz etmez, kendi de rahattir vs. o zaman her zamanki hali deyip bir art niyet aramaz zaten buraya konu da acmazdiniz belki bir ihtimal. Ama bu durum normal degil. buradaki hangi bayan en yakin arkadasinin esinden bu tarz mesaj alsa, yalniz bir sekilde o eve gider? Ben giderim diyen olur mu sanmiyorum hic.
Su an iyi olmaniz gerekiyorsa sadece bebeginiz icin. Insanin tepki verememesi, belirsizlik yasamasi da kotu tabi. Su an emin olamiyorsunuz ve neye gore tepki vereceginizi de bilemiyorsunuz haliyle. Olsa bile doguma cok az kalmis. Umarim bebeginizi saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz. Bu durumu da ondan sonra degerlendirin. Allah yardimciniz olsun.

Aldatan her canlının kanı bozuktur ve her türlü yaparlar (sen ona her türlü tatmini sağlasanda, ha ama sağlamasanda aldatmayı ve zinayı meşrulaştıracak hiçbir neden olamaz).

Şu yazında tek normal tespitin de bu...

:KK42::KK42:
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım ama hamilesin kendi yorumunu kendin yap bacım allah yardım etsin:KK42::KK42:
Diğer bir sayfada mesajların içeriğini de yazmış arkadaş. Kocası arkadaşına ille de tek gel diyormuş. Kadın eşimle geleyim demiş, bizimki de "yemem seni tek gel demiş" . Bazıları da hala cahillik filan diyor bu işe. :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12: Çok zor bir durum ama bence direkt kapının önüne koymalık bir hareket.

X