Esim ve arkadasim

Diğer bir sayfada mesajların içeriğini de yazmış arkadaş. Kocası arkadaşına ille de tek gel diyormuş. Kadın eşimle geleyim demiş, bizimki de "yemem seni tek gel demiş" . Bazıları da hala cahillik filan diyor bu işe. :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12: Çok zor bir durum ama bence direkt kapının önüne koymalık bir hareket.
Bencede ama bu durumda vebal alamam günah daha doğmamış sabiye

Eşim bana hep der, ortamlar, arkadaşlıklar eskisi gibi değil o yüzden dışarıdan hiç bir arkadaşla ev ortamlarına katılmak istemiyorum diye. Biz hep aile ortamındayız kardeşler olarak toplanırız. Kendi arkadaşlarımla yine görüşüyorum ve eşimde kendi arkadaşlarıyla görüşür ama hep tek tekiz...Kocaya güvensen arkadaş yamuk, arkadaşa güvensen koca yamuk, en güzeli ilişkileri sınırlandırmak. Hele aynı ortama birde alkol girdiğinde şeytandan kaçış zor gibi gibi..Allah yardımcın olsun konu sahiibi ama önceliğin bebeğin olsun gerisini şimdilik takmamaya çalış.

Eşim bana hep der, ortamlar, arkadaşlıklar eskisi gibi değil o yüzden dışarıdan hiç bir arkadaşla ev ortamlarına katılmak istemiyorum diye. Biz hep aile ortamındayız kardeşler olarak toplanırız. Kendi arkadaşlarımla yine görüşüyorum ve eşimde kendi arkadaşlarıyla görüşür ama hep tek tekiz...Kocaya güvensen arkadaş yamuk, arkadaşa güvensen koca yamuk, en güzeli ilişkileri sınırlandırmak. Hele aynı ortama birde alkol girdiğinde şeytandan kaçış zor gibi gibi..Allah yardımcın olsun konu sahiibi ama önceliğin bebeğin olsun gerisini şimdilik takmamaya çalış.
Hay ağzın bal yesin kısadan hisse negüzel anlattın durumu özetle tebrikler doğrusu

Valla bizde ailenin dışına çıkmıyoruz SAKINCALI OLABİLİR ÖRNEKLERİM VAR ÇEVREMDE FENAAA

Valla bizde ailenin dışına çıkmıyoruz SAKINCALI OLABİLİR ÖRNEKLERİM VAR ÇEVREMDE FENAAA

Bizde de çok örnekler var ve biz eşimle bu kararı nişanlıyken almıştık. O gün bu gündür öyle ortamımız olmadı. Eşimin memleketine gittiğimizde çocukluk arkadaşları vardır onlar toplaşır bir evde, hanımlar toplaşır bir evde ve gayette rahat bir ortam olur..Kardeşlerle otururuz okey oynarız yeri gelir uzanırız, asla alkol yoktur ailemizde zaten,oh mis gibi ortam...Tatile bile hep birlikte gideriz.:KK24:

bazıları da yeni evlisin ne hemen çocuk yapıyorsun yazmış.
sanane arkadaşım.
okuyoruz burada. 7 yıl flört, 5 yıl nişan, 3 yıllık evlilik. kadın hamile, koca aldatmış, dövmüş, kovmuş vs.
hiçbir kadın kolay kolay güvenmediği adamla evlenmez, hamile kalmaz.
konu sahibi bunları öngörseydi kendinden küçük adamla evlenmez, hamile kalmazdı.
bazı kadınlar bu konuda mantıksız davranıyor diye genelleme yapıp hemen hamile kalanlara çemkirmeyin.
bir de hamile kadına kocasına çekici gelmesi için tavsiye verenler var ki, onların kadın düşmanı olduğunu düşünüyorum.
9 ay ikinci bir varlık için bedenen ve ruhen zorlan bir de koca müsveddesinin gönlünü yap, yoksa aldatır haaa. cehenneme kadar yolu var öyle kocanın.

konu sahibi kocanız hiç masum değil maalesef. belki olta attı, yemedi arkadaşınız. belki gerçekten pişman ama sizin en yakın aile dostunuza, üstelik evli kadına asılan birine nasıl güveneceksiniz?
siz arkadaş kalın, bu evlilik yürümez. siz ona acıyorsunuz belki ama o size hamile halinizle acımadan bu kazığı attı.

bazıları da yeni evlisin ne hemen çocuk yapıyorsun yazmış.
sanane arkadaşım.
okuyoruz burada. 7 yıl flört, 5 yıl nişan, 3 yıllık evlilik. kadın hamile, koca aldatmış, dövmüş, kovmuş vs.
hiçbir kadın kolay kolay güvenmediği adamla evlenmez, hamile kalmaz.
konu sahibi bunları öngörseydi kendinden küçük adamla evlenmez, hamile kalmazdı.
bazı kadınlar bu konuda mantıksız davranıyor diye genelleme yapıp hemen hamile kalanlara çemkirmeyin.
bir de hamile kadına kocasına çekici gelmesi için tavsiye verenler var ki, onların kadın düşmanı olduğunu düşünüyorum.
9 ay ikinci bir varlık için bedenen ve ruhen zorlan bir de koca müsveddesinin gönlünü yap, yoksa aldatır haaa. cehenneme kadar yolu var öyle kocanın.

konu sahibi kocanız hiç masum değil maalesef. belki olta attı, yemedi arkadaşınız. belki gerçekten pişman ama sizin en yakın aile dostunuza, üstelik evli kadına asılan birine nasıl güveneceksiniz?
siz arkadaş kalın, bu evlilik yürümez. siz ona acıyorsunuz belki ama o size hamile halinizle acımadan bu kazığı attı.
Kocam bana göre de masum değil yorumunuz için tşk ederim ama karar veremiyorum baştan beri bu adam beni hiç üzmedi hep yanımda oldu kayinvalidem gorumcem kötü kalpli insanlar olmalarına rağmen onlara benim hakkımda tek kelime ettirmedi evde bana her konuda yardımcı ya ne biliyim insan sevmediği bi insana da bu denli iyi davranabilir mi güven duygum sıfırlandı ewet bebeK doğduktan sonra gitsem diyorum ama yaptığıni inkar etmekle birlikte pişman Kendine de bişey yaparsa vicdanen rahatsız olurum çünkü ya gerçekten cahilligine geldiyse diyorum evde okadar dedikoducu komşular varken etrafta o kadar rahat kızlar varken aldatabilecegi o kadar mekan varken benim evimi arkadaşımı gerçekten seçer mi bi insan bilemiyorum seviyorum kızıyorum bazen nefret ediyorum ama karar veremiyorum

sen ne kadar samimi olursan ol ama eşin samimi olamaz arkadaşım hele eve çağırmak ne demek çok saf olmalıyız yemek için. ya da o çok ama çok iyi olmalı kötü niyet düşünmediği için. ama bu devir de o kadar iyi niyetlisi de hiç sanmıyorum

Cnmm eşin resmen nefsinin kurbanı olmuş. Demişsin ya; intihar etmekle tehdit ediyor, ya sucsuzsa ve kendine bişey yaparsa bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım diye.
Şimdi kendine tek bir kere sor.
Kalbinle cevap ver
Eşin gerçekten SUÇSUZ MU? İyi niyetmiydi bunlar?
O adam ne seni, ne de bebeğini hakediyor cnm. En kısa zaman da defet.
Allah yardımcın olsn

Arkadaş ile eşin ne derece samim?? konuşmalari esprili mi normal de de?? eşin normalde de seni yemem espirisini yapabilir se suçsuz yokkk değilse suçlu! !!!!

arkadaşınıza helal olsun...çoğu kişi onun kadara samimi olup paylaşmazdı belki..hem mesajların içeriği nedir?

yalnız gelmekte ne demek??? eşimin benim arkadaşım dahi olsa kimseyle yalnız kalmasını istemem evimde... o nasıl sürpriz öyle...Allah eşinize akıl fikir versin, bir de8 aylık hamileymişsiniz.

Hiç öyle bir mecburiyetim yok. Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.
Siz erkek cinsinin k.çını bu kadar kaldıra kaldıra toplum bu hale geldi.

Kocam arkadaşımla aşna fişne derdine düşecek. Ben de ona kur yapıcam. aklını alırım onun.

Tamam sizin düşünceniz ama biraz mantıklı tavsiyeler verin Allahaşkına.
Erkek cinsinin geyşası olmak zorunda değil hiç bir kadın.
ben kocan seni aldattı git kur yap demiyorum bende kocam beni aldattığında kur yapacak kadar gurursuz değilim sadece o emin değil bende ona yardımcı olmaka dına bişeyler söyledim emin olsa kesin aldattı dese zaten böyle bi fikir sürmem öne ayrıca kendisi kibar kibar yanıt verdi size ne oluyo yoruma yorum yapacağınıza konuya yorum yapında yardımcı olun

b
Aldatan her canlının kanı bozuktur ve her türlü yaparlar (sen ona her türlü tatmini sağlasanda, ha ama sağlamasanda aldatmayı ve zinayı meşrulaştıracak hiçbir neden olamaz).

Şu yazında tek normal tespitin de bu...
bak işte benim tesbitlerim seni bağlamaz tamam mı işine bak sen herkesin fikirleri farklıdır benim ne düşündüğüm seni ilgilendirmez fikirlere saygılı olun biraz sen farklı düşünüyo olabilirsin saygı duyarım ama bana gelipte çirkefleşme

b

bak işte benim tesbitlerim seni bağlamaz tamam mı işine bak sen herkesin fikirleri farklıdır benim ne düşündüğüm seni ilgilendirmez fikirlere saygılı olun biraz sen farklı düşünüyo olabilirsin saygı duyarım ama bana gelipte çirkefleşme

Burada birşey yazarsan karşıt görüşten de alıntı yapıp cevap gelmesine karışamazsın. Burası bir platform farkındasın di mi? Hepimizin yazdıklarına karşıt tepki geliyor ve başka görüşler savunuluyor. Ama biz millete çirkef demiyoruz.

Tespitine normal anormal demem senin karakterine yapılan bir hakaret değil ama senin bana çirkef demen düpedüz hakarettir o yüzden biraz daha saygılı olun..

Dünyanın en büyük yalanları "aldatsam onunla mı aldatırım, öyle bir şey olsa telefonu mu ortada bırakırım, yapacak olsam evimde mi yaparım".
Kötü olan ortada bir ispat olmaması ve sonuna kadar inkar edecek olması, gerçi arkadaşınız gelip eşiniz ona sarkmış olsaydı da "ayağım kaydı üzerine düştüm, istersen Kurana el basayım" diyeceğine de kalıbımı basarım.
İnanmayın ama affedip etmemek size kalmış.

Arkadasınız ve eşinizin samimiyetini dogru bulmuyorum.esinizi tanıyan sizsiniz...ne amacla neden çağırdığı konusunda siz karar verin.

Benim ikisi de çocukluktan beri arkadasım olan bir çift var.arayıp böyle bişi dese ben art niyet aramam.evler yakın zaten kardeş gibi büyüdük.ama arkadasın böyle düşündüyse vardır nedeni bence.bir de sende hissedersin.kadından eşinin hoşlanıp hoşlanmayacağını.hislerine güven benxe

arkadaşınızdan başka yardım alacak bir yakını yokmuydu...Aslında ilk evlilik yıldönümünde başbaşa bir yemek için rezerve yaptırabilirdi.Eve çağırıp muhabbet eder bir sürpriz hazırlarız demek nedir ya... arkadaşına attığı oltanın boş gelmesinden başka bişey değil eşinizin yaptığı...Yıldönümü bahane...

X