EŞİM VE ARKADAŞIM

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
Arkadaşlar merhaba,
geçen kurban bayramında eşimin cep telefonundan arkadaşlara akrabalara bayram mesajı attım mesajın sonuna eşimin ve kendi ismimide yazdım.

geçenlerde eşim bana senin bayram mesajı attığın arkadaşlarından biri bana mesajlar gönderiyo dedi mesajlara baktım kimsiniz diye yazmış eşimde ben x in eşiyim diye yazmış sonra bu arkadaş müsait bi zamanda konuşalım diye yazmış eşimde bana bu mesajın arkasından arkadaşı aradığını söyledi senin derdin ne diye konuşacaktım dedi. telefonunu açmamış. 2 gün sonra gece mesaj geldi eşimin telefonuna müsaitim konuşalım diye ara dedim eşime derdi neymiş öğrenelim dedim teli yine açmadı annem geldi yarın konuşalım diye mesaj attı. eşimde ona ben x in eşiyim sen ne yapmaya çalışıyorsun diye mesaj attı benim yanımda neyse ben ertesi sabah kendi telimdem bu kızı aradım çok öfkeliydim kızdım birazda ağır konuştum oda bana senin eşin olduğunu bilmiyordum ayrıldığım erkek arkadaşım zannettim falan dedi. tabi bitirdim arkadaşlığımı. haksızmıyım sizce arıyo sürekli özür mesajları atıyo bilmiyodum diyo ama eşim benim yanımda attı mesajı açmıyorum telefonlarını. buara da bu bayan 36 yaşında

Anlamadım, niye eşinin telefonundan kendi arkadaşlarınıza mesaj atıp, onun numarasını arkadaşlarınıza dağıtıyorsunuz?

yalana bak.
sen bayram mesajı atarken eşinle kendi ismini de yazmadın mı?
eşin de her seferinde ben x'in eşiyim dememiş mi?
buna rağmen hala anlamadıysa ya embesil, ya da yalan söylüyor.

ayrıca evet niye eşinizden atıyorsunuz ki mesajı, kendi telefonunuz yoksa, kontörünüz yoksa atmayın gitsin.
burda hatalı buldum sizi.

Allah Allah bayram mesajına saplanıp kalmış mı yani, belki de doğru söylüyordur, ama bir insan mesajda eşiyim deyince nasıl eski sevgili anlaşılır orası muamma.
Görüşmemekte iyi yapıyorsun, neydi ne değildi diye için içini yiyecekti sürekli. Artık eşinin telefonundan atma mesajlarını.

bilmiyormuymuşşş? eski sevgilisi sanmışş? ay aptal kadınnn pislikk. kiii sennn mesajın sonuna kendi isimlerinizi yazmışsın zaten. yalan söylüyor eşine yapışmaya çalıştıı yüz bulamayıncada kıvırdı.. sakın üzülmee dua et gerçek yüzünü gördün diye. muhattap bile olma gerekirse uzatırsa o kadın evliyse eşine yada ailesine söyle uzak dursun. sende canını asla sıkma diyorum ya hep dua et

Ben asla esimin telinden kendi arkadaslarima bayram mesaji vs atmam burada birazda sizin hata payiniz var cok rahatsiz olduysaniz engelleyin gitsin...

Nasıl yani eşinin telinden bayram mesajı atiyorsun o kıza bu mesaj nasıl gidiyor toplu mesaj mi bu ? Öyleyse eşinin gelince kayıtlı olmalı nosu

Ne arkadaşmış ama

arkadaş değil yılan mübarek kocana asılmak için hazır mı bekliyormuş bu kadın eşine de dikkat et ne olur ne olmaz.

Ilk mesajda zaten kendi isminizle esinizin isminizi yazmissiniz hadi onu gectim esiniz de soylemis bunu daha neyin eski sevgilisi sanmasi. Iyi yapmışsınız gorusmeyin tabi ki.

bu ne böyle ya
terbiyesize bak sen
bir daha görüşme hatta
salak mıdır embesil midir?

Nasil bi yalanci bu kadin ya nasil eski erkek arkadasim sandim der esin kac kere ben x in esiyim demis gorusme o kadinlar cok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…