Üzülmeyin lütfen, güzel bir ömrünüz olsun, kırılmadığınız doğum günleri kutlayın inşaallah.Cok teşekkür ederim mune abla okadar haklisinki tam beni ozetlemissin aglarken yazdim ve kendimi ifade edemedim. Oturup yesin ne diyeyim artık onuda hak etmiyor musum aslinda bu daha büyük bir hakaret. Hak etmek derken hepinizin yedigi pastayi hak ediyorken seneye daha cok calisip kendimi daha cok ezdirip hak etmeliy8m
Herif bildiğin kolaya kaçmış ama ya. 10 yıldır aşırı kolaya kaçmış . Ay bi de kendi seviyor diye alıyormuş aynı pastayı, duble ayı. Nesine eğleneceksin ki bunun, herif düz öküz.Ya çok tatlı değil mi yıllarca aynı pastanın alınması? Ben çok eğlenirdim kocam böyle bişey yapsa, gelenek gibi. Bağzı insanlar hiç bişeyle mutlu olmuyor bence.
Yok ben o insan değilim,sadece konu sahibinin üzülmesini istemedim.Evet forumda çok kırıcı yorumlar olabiliyor,bazen ego savaşına bile dönüşebiliyor ortam ama ben mükemmel değilim"Baak ben böyle şeylere önem vermiyorum" demek böyle bir ima yaratir. Ki konu bu bile değilken. Senin için özel gün önemli olmayabilir yada sadece bir mesaj istersin. Başkasi atiyorum o mesaji bile istemez. Yada konu sahibi gibi sadece çicek isteyebilir. Konu burda bizim isteğimiz değil ki. Konu sahibin istekleri, yapabildikleri, hoşlandiklari.
Bunu çok görüyorum konularda. Yani seni alintilamiş olabilirim fakat sadece bunun çok yapildiğini vurgulamak istedim.
katılıyorum yüzde yüz bu yoruma.mesela ben etnik ürünelrden hiç hoşlanma tarzım değil sevmem.ama eşim görevleri gereği ülkeyi geziyor.bana uzun yıllar aldı hediye bu etnik şeylerden gümüşlere bez bebeklere saçma alçı ürünlere dek .yaa hediyeyi açınca mutlu olmuyorum parana da yazık diye diye sonunda almaktan vazgeçmesini sağladım.konu sahibi de belli ki sıkılmış artık pastadan.1 2 yıl değil ki önemsemesin 11 yıl olmuş.gayet te sardunya alıp gelebilirlerdiAy her konuda böyle kendini öven yorumlar var. Kadin misafirden bunalmiş, biri kalkip der "ne var ki çok severim, evimde 6 yorgan var milleti ağirlamak için. Biri der "ben çat kapi gelenleri sevmiyorum". Başka biri kalkip "Ne var ki, ben 5 çeşit yemeği yarim saatte yapiyorum, bunda ne var ki ciniiim"
Ve herkes nasil bir konuyu bu kadar yanliş anlar? Kadin sadece sevdiği çiceği istemiş bu kadar. Ona bile saygi duyulmuyor. Bizim toplumuzda bu sınırlara saygi duymak sorunu var. Kadin pasta istemiyor diye kaprisli damgasini yiyor. Niye kapris olsun? Sen seversin, başkasi sevmez. Herkesin farkli şeylerden hoşlanma, kendini özel his etmeye hakki yokmu? Banada biri gelip pirlanta alsa istemem mesela, ama atiyorum komik bir kupa ve kahve alsa daha hoşuma gider.
Millet karşindakini özel his ettirmeyi çok yanliş anliyor. Karşindakinin sevdiği şeylere değil, kendi yada toplumun sevdiği şeylere bakiyor. Ve bunu yaparken "aa ben ne muhteşemim" diye düşünüyor.
Evet maalesef bazı insanlar çevrelerine ben ne kadar mükemmelim ne kadar düşünceli bir eşim, sevgiliyim vs demek için gösteriş amaçlı şeylere odaklanıyorlar.Millet karşindakini özel his ettirmeyi çok yanliş anliyor. Karşindakinin sevdiği şeylere değil, kendi yada toplumun sevdiği şeylere bakiyor. Ve bunu yaparken "aa ben ne muhteşemim" diye düşünüyor.
"Baak ben böyle şeylere önem vermiyorum" demek böyle bir ima yaratir. Ki konu bu bile değilken. Senin için özel gün önemli olmayabilir yada sadece bir mesaj istersin. Başkasi atiyorum o mesaji bile istemez. Yada konu sahibi gibi sadece çicek isteyebilir. Konu burda bizim isteğimiz değil ki. Konu sahibin istekleri, yapabildikleri, hoşlandiklari.
Bunu çok görüyorum konularda. Yani seni alintilamiş olabilirim fakat sadece bunun çok yapildiğini vurgulamak istedim.
Bir insanı mutlu edip yüzüne gülücük kondurmak bu kadar kolay aslında.
Kendi sevdiği pastayı alıyormuş adam 11 yıldır ya, bi de 2.5 kg alıyormuş doya doya yiyim diye herhal öffff ayı.katılıyorum yüzde yüz bu yoruma.mesela ben etnik ürünelrden hiç hoşlanma tarzım değil sevmem.ama eşim görevleri gereği ülkeyi geziyor.bana uzun yıllar aldı hediye bu etnik şeylerden gümüşlere bez bebeklere saçma alçı ürünlere dek .yaa hediyeyi açınca mutlu olmuyorum parana da yazık diye diye sonunda almaktan vazgeçmesini sağladım.konu sahibi de belli ki sıkılmış artık pastadan.1 2 yıl değil ki önemsemesin 11 yıl olmuş.gayet te sardunya alıp gelebilirlerdi
Nice mutlu senelere
geçen gün muhittin illa seni öpeceğim diye tutturdu da ben anlamadım.meğersem doğum günü yakınmış kadının ondanmış sevgi dolu halleri.muhittin öp yahuu beniiiBen konuyu anladım
Tabii ki abartıyorsun. Ayrıca belki sardunya da aldı, bu pasta o hediye . Sanki ayağına yılan atmışlar gibi 'istemem de istemem' .Allah askina abartiyor muyum?
Sırf bir görevmiş gibi hediye alan insanlar var,eğer bu şekilde olacaksa olmasın,içten gelen her türlü hediye güzeldir.Kimse ay yok canım,ne gereği vardı demez." Ben bir şey istemem, onem vermiyorum" diyenlere de nedense ben inanmiyorum yani eşi/sevgilisi yapmadigi için boyle dusunuyorlarmiş gibi geliyor BENCE.
Adam düşünse heveslense guzel bir supriz yapsa gelse hangi kadin bunun karsisinda ben onemsemiyorum istemem der ki?
Eşim özel gunlere onem verir, yildonumu dogum gunu asla atlamaz unutmaz ama sevgililer gununu kutlamak istemiyor adam, ben de kutla demiyorum ve onemsemiyorum ama yok illa kutlayacagim diyip bir şeyler dusunup yapsa ona da "ayy istemem hayir" demezdim niye diyeyim. Bu mukkemmellik degil ki.
"Baak ben böyle şeylere önem vermiyorum" demek böyle bir ima yaratir. Ki konu bu bile değilken. Senin için özel gün önemli olmayabilir yada sadece bir mesaj istersin. Başkasi atiyorum o mesaji bile istemez. Yada konu sahibi gibi sadece çicek isteyebilir. Konu burda bizim isteğimiz değil ki. Konu sahibin istekleri, yapabildikleri, hoşlandiklari.
Düzenleme yapıldı sanırım ilk halini anlayan olmamışBen konuyu anladım
Sırf bir görevmiş gibi hediye alan insanlar var,eğer bu şekilde olacaksa olmasın,içten gelen her türlü hediye güzeldir.Kimse ay yok canım,ne gereği vardı demez.
E yani kim olsa kızar, pasta kadının sevdiği bir pasta olsa amenna ama pembe kalpli pastayı 11 yıl boyunca her sene alıp getirmek de
Hayır bir de ne var biliyor musunuz? Kalpli pasta getirince şirin olmuyorsunuz veya eşinize değer verdiğinizi sevdiğinizi göstermiş olmuyorsunuz, al işte kadını azarlayıp doğum gününü burnundan getirmişler, sardunya istiyorum dediğinde isteğine değer verip alsalarmış, abartılı görünebilir ama bu bana göre senin isteğinin kıymeti yok, ben böyle karar verdim böyle yaptım işine gelirse demenin kibarcası.
Bizde herkesin sevdiği pasta farklı, misal eşim asla boyalı, katkı maddeli pastaları yemez, adama kutu sütle yapılmış tatlı bile yediremiyoruz midesine dokunuyor, şimdi ben ona bunu bile bile kendime göre pasta yapsam yemez kırılır da, çok zor değil ki eşine değer verdiğini göstermek ama bu pembe kalpli pastayla olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?