Esim ve annemin saçmalığı

Üzülmeyin lütfen, güzel bir ömrünüz olsun, kırılmadığınız doğum günleri kutlayın inşaallah.
Maalesef bazı erkeklerin dilinin kemiği yok, kadınların isteklerine kulak tıkayıp kendi kafalarına göre iş yapıyorlar sonra da yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hır çıkarıp üste çıkıyorlar.
Bol bol yesin ağzına tıkıp tıkıp yesin:)))

Ya çok tatlı değil mi yıllarca aynı pastanın alınması? Ben çok eğlenirdim kocam böyle bişey yapsa, gelenek gibi. Bağzı insanlar hiç bişeyle mutlu olmuyor bence.
Herif bildiğin kolaya kaçmış ama ya. 10 yıldır aşırı kolaya kaçmış . Ay bi de kendi seviyor diye alıyormuş aynı pastayı, duble ayı. Nesine eğleneceksin ki bunun, herif düz öküz.

Yok ben o insan değilim,sadece konu sahibinin üzülmesini istemedim.Evet forumda çok kırıcı yorumlar olabiliyor,bazen ego savaşına bile dönüşebiliyor ortam ama ben mükemmel değilim.

katılıyorum yüzde yüz bu yoruma.mesela ben etnik ürünelrden hiç hoşlanma tarzım değil sevmem.ama eşim görevleri gereği ülkeyi geziyor.bana uzun yıllar aldı hediye bu etnik şeylerden gümüşlere bez bebeklere saçma alçı ürünlere dek .yaa hediyeyi açınca mutlu olmuyorum parana da yazık diye diye sonunda almaktan vazgeçmesini sağladım.konu sahibi de belli ki sıkılmış artık pastadan.1 2 yıl değil ki önemsemesin 11 yıl olmuş.gayet te sardunya alıp gelebilirlerdi

Millet karşindakini özel his ettirmeyi çok yanliş anliyor. Karşindakinin sevdiği şeylere değil, kendi yada toplumun sevdiği şeylere bakiyor. Ve bunu yaparken "aa ben ne muhteşemim" diye düşünüyor.
Evet maalesef bazı insanlar çevrelerine ben ne kadar mükemmelim ne kadar düşünceli bir eşim, sevgiliyim vs demek için gösteriş amaçlı şeylere odaklanıyorlar.
Erkeğin veya kadının isteğine değer vermiyorlar, yine mükemmel ve düşünceli eş olsunlar, yılın her günü değer verdiklerini gösterecek sözcükler kurarak davranışlar da bulunarak göstersinler eşlerine, doğum gününde de kendi yiyecekleri pastayı değil eşlerinin seveceği veya istediği şeyi alsınlar ki mükemmelliklerini perçinlensinler.

Aslında pastaya hediyeye bile gerek yok, elinde pembe pastayla gelene kadar eşine sıcacık bir sarılsaydı, seni seviyorum iyi ki doğdun deseydi bundan mutlu olacak bir eşi var karşısında ama anlayana

" Ben bir şey istemem, onem vermiyorum" diyenlere de nedense ben inanmiyorum yani eşi/sevgilisi yapmadigi için boyle dusunuyorlarmiş gibi geliyor BENCE.
Adam düşünse heveslense guzel bir supriz yapsa gelse hangi kadin bunun karsisinda ben onemsemiyorum istemem der ki?

Eşim özel gunlere onem verir, yildonumu dogum gunu asla atlamaz unutmaz ama sevgililer gununu kutlamak istemiyor adam, ben de kutla demiyorum ve onemsemiyorum ama yok illa kutlayacagim diyip bir şeyler dusunup yapsa ona da "ayy istemem hayir" demezdim niye diyeyim. Bu mukkemmellik degil ki.

Kendi sevdiği pastayı alıyormuş adam 11 yıldır ya, bi de 2.5 kg alıyormuş doya doya yiyim diye herhal öffff ayı.

Allah askina abartiyor muyum?
Tabii ki abartıyorsun. Ayrıca belki sardunya da aldı, bu pasta o hediye . Sanki ayağına yılan atmışlar gibi 'istemem de istemem' .
Benim arkadasim/eşim/annem vs olsanız bu tepkiden sonra hediyemi de vermezdim . Alt tarafı pasta yani, sevmezsen yemezsin. İkibucuk kilo almışlar ki herkes yesi fazla fazla diye.
Hani "alerjim varken çilekli pasta aldılar" falan desen vallahi hak verecektim ama bence gereksiz abartmış, doğum gününü hem kendine hem yedi ceddine zehir etmişsin.
Heralde doldunuz doldunuz bugün tastiniz , yoksa normal verilecek bir tepki degil

Sırf bir görevmiş gibi hediye alan insanlar var,eğer bu şekilde olacaksa olmasın,içten gelen her türlü hediye güzeldir.Kimse ay yok canım,ne gereği vardı demez.

Var her konu da kocasını kendini öve öve bitiremiyenler
Başkası da övse dünya senin etrafın da mi dönüyor derler

Sırf bir görevmiş gibi hediye alan insanlar var,eğer bu şekilde olacaksa olmasın,içten gelen her türlü hediye güzeldir.Kimse ay yok canım,ne gereği vardı demez.

Ben de o yuzden zorla sevgililer gununu de kutla demedim hiç, yapsa isterim ama eşim sevmedigi için beklemiyorum olay bu.
Gonulsuz olan şey guzel olmaz zaten bu şekilde olur. Ama bu kadar zor olmamaliydi bir sardunya alabilmek

Böyle yapıp en özel günü zehir etmekten se hiç kutlamasın daha iyi
Bide kendi sevdiği pastayı alıp olmadı bağırıp çağırıp bir şey beğenmiyorsun
Demekte nedir
Otursun kendi yesin kalpli pastasını
Ha pembe pastasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…