Eşim ve annem arasındaki sorun ne olacak ?

Eşiniz neden istemiyor yani özel bir şey mi yaşandı?

Başka aile büyüğü yok mu annenizle konuşabilecek inşallah çıkar bir yol bulabilirsiniz
Ben rahat edemiyorum diyor . Aslında annem kendi odasından dışarıya çıkmıyor kolay kolay akşam yemeğinde görüşüyoruz çok nadir gelip yanımıza oturuyor. Evde onun var olduğunu bilmesi bile rahatsız olmasına yetiyormuş istediği gibi hareket edemiyormuş

Böyle bi annem olsa bana küsmesini tercih ederdim.

Ben de öyle diyorum aslında yarın bir gün bizimde çocuğumuz olacak diyorum biz böyle yalnız kalsak çocuğumuz bizi istemese sen memnun olur musun diyorum ben çocuğuma böyle yapmam yalnız otururum diyor

Zor durum
Anladığı halde kalmak istemesi demek yalnızlıktansa eşinizi çekmeyi tercih ediyor
Enteresan bir durum
Yasida genc aslında
Sizde daralmasi lazım

Hani erkek anneleri neden boyle oluyor diyordum da, bunun erkek annesi olmakla alakasi yokmus meger. Huy demek ki..

Yasli olsa, kalacak yeri olmasa anlarim da 45 yasinda gencecik kadin. Damadinda da cekinmiyor. Gelse ayda 1 hafta kalsa eminim esin de boyle sıkılmazdi.

Valla iyi ki annenin oglu yok. Geline kok soktururdu.

Esin de son birkac ay daha idare etseydi iyi olurdu ama bunalmis demek ki adam. Ortada yaslilik vs. gibi bir durum da olmayinca haksiz diyemeyecegim.

Ee çok haklı.
adam belki boxer la oturacak evde. Belki başka bilmem neler. Anneniz pat diye odasından çıkacak diye belki diken üstündedir.
hayır bunlar bile olmayabilir yani, bizler nasıl ki kv ile uzun süre kalmak istemiyoruz, eşinizde bunu istemeyebilir.

Ben de öyle diyorum aslında yarın bir gün bizimde çocuğumuz olacak diyorum biz böyle yalnız kalsak çocuğumuz bizi istemese sen memnun olur musun diyorum ben çocuğuma böyle yapmam yalnız otururum diyor
Bende öyle düşünüyorum çocuğuna bağımlı aileler bıktırıyor. Salın çocukları özgür olsunlar

Mesela şu şekilde olsa ortada hiçbir sorun kalmaz aslında annem sürekli kendi evinde yaşasa bize ayda bir defa gelip bir hafta kalsa evinde olduğu süre zarfı içerisinde biz onu ziyarete gitsek aynı şehirdeyiz zaten uzak değiliz herhangi bir sorun olmaz ama bunuda annem düşünmüyor

O zaman deyin ki eşim boşanmak istiyor anne.
Sakın annenizi dinlemeyin, sakın. Anneniz sizin iyiliginizi değil kendi iyiliğini istiyor.

Ben de öyle diyorum aslında dört ay daha idare et diyorum zaten sonra gidecek ben de istediğim her an göremeyeceğim diyorum ama yok diyor
Aman lutfetti 4 ay ne ki? Kendi annesi yalniz kalsa senin evin tapusunu yapardi ustune ..sinir oluyorum boyle erkeklere

ben de rahatsiz olurum,

hatta bisey anlatayim,
ogrenciyken ev arkadaslarimin anneleri gelirdi, evi bir guzel temizlerlerdi, hani rahatsiz oluyorum dersen direk nankorluk,
ama ben rahatsiz olurdum yine de,
oyle alismisim, oyle seviyorum. Benim kendi annem bile gelsin evimi temizlesin istemem.
Yine kendi annem bile gelsin bizimle yasasin istemem.

bu nankorluk degil bence, hayat tercihi.

esinize hak veriyorum.

Annen aranız bozulsun ayrılın sen de ona bak istiyor sanki

Onun tarafından düşündüğüm zaman ona da hak veriyorum ama ben anneme kıyamıyorum annem hiçbir şey söylemiyorum zannediyor eşime ama bilmiyor ki ben onun bizde kalması için ne kadar mücadele ediyorum ben bu konuyu tekrar konuşmaya kalksam yine küsecek çok iyi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…