- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
he o zaman kocana ne ya . sanırsın annen onun namusu...Annemin evi ayri annemin sevgilisi evli degil bekar ama annemle yasamiyor tek kizini gormeye 1 gece kaliyor gidiyor annemde onu cok seviyor ama onarinda kendine gore sorunlari oldugu icin beraber yasamiyolar
Duzeltim biraz yeniden oku istersen insallah anlarsinAnnenin kendinden 10 yaş küçük birinden nikahsız çocuğu mu var? Ben konuyu pek anlamadım, anlatım dilin bozuk. Anlayan çıkarsa beri gelsin.
valla zor ama az ve öz kesin bir dilleEşimi nasil kendi tarafima çekebilirim
Cok sagol beni cevirdigin ici anamissin evet :)aynen öle. kv de bunu sevmiyormuş. bunlarda almanyada .ve kız aslen bulgaristanlı. almanya gelin gitmiş.
annesi de dogurmuş kızına demiş ki. ben de almanyaya geleyim calışıp para kazanırım. ve gitmiş.
kızn eşi demiş ki annen gelebilir ama bir şartla. annenin kocası gelmeyecek. ama adam 1 gunlugune gelmiş.
kızın annesi bunlara da iyi davranıyormuş damadını seviyormuş. yemek filan yapıyormuş.
kızın eşi de bir gun annen hayat kadını diye bagırmış kavga cıkmış evde.
kv si de eşinden yanaymış. oglunu da dolduruyrmuş. kız birşey istese kv si yüzünden eşi almaz alamayız yapamayız diyormuş
kv si ile konuşmuış ve kadın artık susuyormuş.
ama ne zamana kadar susacak ? eşimi gene doldurur ? ben ne yapayım annem ve yeni kardeşim ve annemin sevgilisi ile bu hayatım nereye gidecek ?
diyor.
cok zor oldu bunu anlamam ama anladım sanırım
S Sarisinmelekk
Bunu da dusunuyorum ama dugunume 2 ay kaldi birde ayrilirsam esim ve aile si annemi sucluycaklar annemde uzulecekValla Annenize or.... diyecek kadar ilerlediyse saygısızlık bence yapilicak hiç bişey yok boşanmaktan başka hem ailesine ezdiriyi o hem ailene saygı duymuyo boşa gitsin git annenin yanına çalış hayatını kur ve tek yasa bu heriften koca olmaz
çok acele evlendim eşimi çok tanımıyordum ben bilseydim bukadar geri kafali olduklarni evlenmezdim ama erseyi anlatmistim erseyi kabulenmistiler evlendikten sonra gercek yuzlerni gordumhe o zaman kocana ne ya . sanırsın annen onun namusu...
annen ile mesafeli görüş. birde su sana izin vermeleri vermeleleri cok garip.. kızım sen bunları cok aradını mı ? dar kafa insanlar dar...
Tesekur ederim beni aydinlattigin icin ama annemi sucluyacaklar diye ayrilamiyorum birde namusum icin ayrilamiyorum erkez damga vururvalla zor ama az ve öz kesin bir dille
o benim annem. annem bir hata yapmış olabilir ama kocaman kadın dogruyu yanlışı bilir.
yanlış yaptı diye bende annemi atacak degilim. hayatta ki tek varlıgım bir sensin 2. annem. ve masum bir bbek var ortada. o da kardeşim. birazcık anlayışlı ol. annemi görmek benim en dogal hakkım. de.
cıldırırsa annenin yanına git. sana şiddet veya küfür eders almanyadasın kadın hakları cok iyidir. polisi ara. ve pasaportunu izinlerini yanına al. onlar senin herşeyin !!!!!
Eşim soyledi bende ona cevap verdim tabi susmadimKısa anlatmanız çok iyi olmuş
Pardon ama annenize o lafı eden kim ve her ne olursa olsun siz o lafı nasıl yuttunuz ?
Bunu da dusunuyorum ama dugunume 2 ay kaldi birde ayrilirsam esim ve aile si annemi sucluycaklar annemde uzulecektabi esimi de seviyorum da sevgi de bir yere kadar ama erseyi esimin annesi yapiyor
çok acele evlendim eşimi çok tanımıyordum ben bilseydim bukadar geri kafali olduklarni evlenmezdim ama erseyi anlatmistim erseyi kabulenmistiler evlendikten sonra gercek yuzlerni gordum
Evliyim ama dugun daha yapmadilar bu yazdi dugun ber cunku terk etmistim onu dugun olmamistiBen anlamadim birinde düğünüme 2 ay var yazmışsın diğerinde evli olduğunu söylemişsın kafam karisti
Cunku eşim sallak annesinin dolduruşuna geliyorArkadasim annene o... diyorlar sen hala kocami nasil kendime cekerim diyorsun..
Evlendigimde boyle olmasin diye hani anneme baska bi gozle bakmasinlar bana deseydi annem hakkinda boyle dusundugunu evlenmezdim ama he he dediler sonra gercek yuzlerni gosterdilerHepsini okumadim ama beni oyle kabul ettiler ne demek lutfetmisler annenden onlara ne niye her seyi anlatiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?