• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve anesi

oyle ama burfaki isanlar oyle degil iste ilede evinde dursanda namusuna baksanda yine biri arkamdan konusur
konuşşsun ne olacak ki ... ya pardon da annenin yaptıgı cok da hoş degil. gerci ben evlilik dışı olan gebeliklere cok anormal bakmam. ama madem sizin orada arkadan laf söylüyorlar. kusura bakma önce annene laf ederler.
madem annene kimse laf etmiyor sana hiç etmezler.
yada bu kadar lafa takılıyorsunuz annen evlilik dışı bebek yapmayacaktı.
senin bu konun bir yerden sonra olmuyor.
lütfen darılma ama buınu yazmasaydım şişerdim.
annenin durumuı yüzünden adam ikilemde kalmış. kv zaten ayrı dert. eşin ayrı dert. annen ayrı dert.
senin yaşın küçük okumamışsın sanırım da calışmıyorsun da ve kaldı ki ben senin nikahlı oldugunu da düşünmüyorum. dugun sonra olarak filan diyorsun sanırım en fazla imam nikahın vardır.
eger sadece imam nikahın varsa önce kendilerine baksınlar. neyin namusu...

Merhaba arkadaşlar ben 2 yılık evliyim kısa anatıcam benim annem boşanmış bir kadın ve yılar sonra ondan 10 yas küçük birinle tanıştı su an kadar birlikteler 1 yaşında kızları var ama ben daha evlenmeden eşime ve onun ailesine herşeyi anlatım beni öyle kabullendi o zaman annem hamileydi o ve ailesı bana söz verdiler annemin doğumuna gönderecek lerine 2 aylık yeni evliydim gorumcem eşiyle evde kalmaya geldiler kaynanam işi sevmez bana yardim etmez ev işlerinde sabah kalkar yatağını toplamadan çıkardi erşeyi benim üstüme yıkardı.....neyse bana da erşey çok gelmişti eşimde beni saydır mıyordu sonra annemin doğmuna 1 ay kalmıştı bunlar sözünde durmadi annemin doğmuna gondermiyordu isurat fln yapıyolar bende tartıştım ayrıldık ben annemlere gittim almanyadan bulgaristana 6 Ay eşimle ayrıydık sonra yine barıştık ama esim beni yine ezdiriyor annesine ben bir yere gitmek istesem bir şey yapmak istesem esim öbce tamam der sonra annesi onu doldurur bana hayr olmaz der bizim dügün 3. Ay sonra annem dedi damat yardım et bana almanyaya geliyim bende bir kaç para kazanırım sizede yardım ederim tamam dedi eşim annem almanyaya geldi ama anneme eşim soylememi istedi annemin erkek arkadaşı buraya gelmeyecek cocugunu gormeye ne de annemi
Annem geldi evine yerleşti annemin sevgilisi geldi 1 gece kaldı gitti ama esim annem hakkında çok ağir konuşmalar yaptı eşim dedi : o söz verdi gelmeyecegine buraya senin annen orosbu fln
...diyor annemle konuşmama izin vermiyor eşim : ya annen ya ben diyor esim annemi çok seviyordu annem buraya gelince kv kıskanmaya başladi annemi eşimi anneme karsi dolduruşa getirdi zaten ersey kv sucu anneme o yuz verdi hep diyordu anneme
Kaynanam : djani siz 4 sene dir beraber siniz tabi hakki var cocugunu gormeye siz seviyorsunuz bir birinizi .
Hep diyordu sonra kendini kenara cekip annemi suclu buldu kaynanam nolur NAPMALİYİM KOCAMİ KENDİ TARAFİMA DARTMAK İCİ
sen nerelisin trakyalımısın trakyalıysan bizde kızı kaynanan yanına vermezler verselerde kız anaları suskun olmaz kaynanan kıza hot diyemezde merak ettim

oyle ama burfaki isanlar oyle degil iste ilede evinde dursanda namusuna baksanda yine biri arkamdan konusur
bana dert degil annen isterse 5 kere daha dogursun. bakabiliyorsa benim için hic dert degil. annen benim gözümde hafif kadın da degil. ilişki onun ilişkisi. beden onu bedeni. rahim onun rahmi. beni zerre ilgilendirmez.
seni de ilgilendirmez annenin yaptıkları.
ama lütfen namus namus derken önce annene laf ederler. sana etmezler.
senin aklına bıunu kim soktu ise gitme diye demiş. daha cok eziyet edeyim diye demiş.

bulgar ise çift pasaport ya onlarda... vize alır.
ohhhhhhh neee güzell ne aptal kafam varmıs diyorum simdi yaa esime öyle asık oldum ki gözüm bisey görmedi simdiki aklım olsa biizm tarafla erkezzzzzzzzzzzzz :))))

almanya franda ingilterede keske birine bakaydım zamanında pehhhhhhhhhh simdi burda sürün böyleeee

Ben senin annene bayıldığım için mi birlikte yaşıyorum, senin için burdayım. Sen de benim annemi sevmesen bile kabul etmek zorundasın deyin kocanıza. Herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir. Burda kaç arkadaş var babalarının yedikleri haltları bilen, peki düzeltebiliyorlar mı? Tabi ki hayır. Annenizin hayatı eşini de kv yi de ilgilendirmez ve sen onun evladısın bunu da kimse değiştiremez. Kimse anneni görmene engel olamaz. Kölesi değil karısısın o adamın bunu anlaması lazım!

ohhhhhhh neee güzell ne aptal kafam varmıs diyorum simdi yaa esime öyle asık oldum ki gözüm bisey görmedi simdiki aklım olsa biizm tarafla erkezzzzzzzzzzzzz :))))

almanya franda ingilterede keske birine bakaydım zamanında pehhhhhhhhhh simdi burda sürün böyleeee
erkez ne la :D

konuşşsun ne olacak ki ... ya pardon da annenin yaptıgı cok da hoş degil. gerci ben evlilik dışı olan gebeliklere cok anormal bakmam. ama madem sizin orada arkadan laf söylüyorlar. kusura bakma önce annene laf ederler.
madem annene kimse laf etmiyor sana hiç etmezler.
yada bu kadar lafa takılıyorsunuz annen evlilik dışı bebek yapmayacaktı.
senin bu konun bir yerden sonra olmuyor.
lütfen darılma ama buınu yazmasaydım şişerdim.
annenin durumuı yüzünden adam ikilemde kalmış. kv zaten ayrı dert. eşin ayrı dert. annen ayrı dert.
senin yaşın küçük okumamışsın sanırım da calışmıyorsun da ve kaldı ki ben senin nikahlı oldugunu da düşünmüyorum. dugun sonra olarak filan diyorsun sanırım en fazla imam nikahın vardır.
eger sadece imam nikahın varsa önce kendilerine baksınlar. neyin namusu...
evet annem kiyat uzere evli degil babamdan bisanmis birini sevmis hala birlikteler anneme de laf soyleyen oluyor ama cogu su an ki durumda esimi dogru gormuyor ben evlendim 6 Ay yasadim ayrildim tekrar toplandik 7 ay sonra tam hersey yoluna girdi derken op yine problem :(

bana dert degil annen isterse 5 kere daha dogursun. bakabiliyorsa benim için hic dert degil. annen benim gözümde hafif kadın da degil. ilişki onun ilişkisi. beden onu bedeni. rahim onun rahmi. beni zerre ilgilendirmez.
seni de ilgilendirmez annenin yaptıkları.
ama lütfen namus namus derken önce annene laf ederler. sana etmezler.
senin aklına bıunu kim soktu ise gitme diye demiş. daha cok eziyet edeyim diye demiş.
Kimse demiyo ben evledim 2015 y. 6 ay yasadik problem oldu terk ettim onu 7 ay sonra yine baristik simdi yine problem tam ise basladim iyi di hos tu ama elalem konusmaya basladi icin mecbur yine toplandim elalemin azini kapatmak icin

Back