- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
Bende cok laf soyledim ayni yataga bile girmiyorum onunla bi evde yabanci gibiyim ona ama esimin kafasi gidik biraz annemi savunuyom diye once kovuyo sonra seviyorum seni benim benim bitanem sin fln diyo bi yumusuyo bi olmaz fln diyo doldurusa geliyoOlan olmus esinle kaynanana ne annenin hayatindan ayrica esin annene nasil orospu diyor sen o adama nasil bu kadar ezdirdin kendini kocam benim anama orospu diycek var yaaa o dilini koparir yuttururum ona
ben esimden uzak duruyorum daha mi kotu yapiyorum onla hic ilgilenmiyorum tersliyorum onu yanimda bile yatirmiyorum yer yataginda yatiyoArkadaşım eşinle boşanmak istemiyorsan aranı iyi tutmaya çalış. kv doldurdukça sen eşinle iyi olmaya çabala belki bi çözüm olur. Yani kv yi haksız çıkarmalısın. Eşin onun kendisini doldurduğunu anlamalı.
Anneni de hiç karıştırma aranıza bence
Doldurusa gelse bile sana olan saygisindan o kelimeyi kullanamaz.senin kendine saygin yok esindende beklenmez . Baksana hala esinimi kendime nasil cekerim diye soruyorsun...Cunku eşim sallak annesinin dolduruşuna geliyor
Kendime saygim tabiki var ama ben ayrilirsam hep biri damga vurar namusumu dusunuyorum kimsenin kotu gozle bakmasini istemiyorumDoldurusa gelse bile sana olan saygisindan o kelimeyi kullanamaz.senin kendine saygin yok esindende beklenmez . Baksana hala esinimi kendime nasil cekerim diye soruyorsun...
Ha isye dogru kelime ana kuzusu aklisin degismezKocan değişmez ne yazık ki. Ana kuzusuysa ana kuzusudur. Ya herkesi olduğu gibi kabul edeceksin ya da eşinden ayrilacaksin.
ayol annenden onlara ne... annen bozmadı ki aranızı. istediklerini desinler... sen gittikten sonra kiiimm ne derse desin... takılma öyle şeylere..Tesekur ederim beni aydinlattigin icin ama annemi sucluyacaklar diye ayrilamiyorum birde namusum icin ayrilamiyorum erkez damga vurur
sakııınn bebek yapma. daha beter olur herşey.Ha isye dogru kelime ana kuzusu aklisin degismezhep diyordum belki hamile kalsam bana ve evladimiza balanir annesini takmaz ama boyle gelmis boyle gider
cok istiyordum hamile kalmayi ozaman annesini takmaz diyordum ama artik hic istemiuorumayol annenden onlara ne... annen bozmadı ki aranızı. istediklerini desinler... sen gittikten sonra kiiimm ne derse desin... takılma öyle şeylere..
sen de lütfen korun. dogum kontrol ilacı al. sakın gebe kalma. sana cocuk gibi izin verip geri alan adamdan sakın sakın sakın cocuk yapma. ne zaman adam olur o zaman hamile kalırsın.
bak sen eşini alsında seviyorsun. eşinde dedigin gibi aptal. ama eşinde annesine baglı ve bu bağı yıkmalısın.cok istiyordum hamile kalmayi ozaman annesini takmaz diyordum ama artik hic istemiuorum
Zaten taşınacak ama zoruma gidiyor annem hakkında boyle konuşması bide beni üzen 2 ay sonra benim duğunum annemle barışmazlarsa hayatta gelin olmamBayılıyorum Bulgar'ların Türkçe aksanlarına sen Bulgaristan yazmadan kelmişernden bulgar sanırım diye anladım zaten.Sen kocanla iyi olmaya bak beya ne etçen.şimdi kocanın bir çevresi olduğundan oralarda istemez kaynanasının evine girip çıkıldığını konuşulsun.tabi or... demesi gerekmez ona düşmez.başka yere taşındın annecazın
Sagol tafsiyen icin ama ben onu kendime nasil dartacagmi bilmiyorum cilve yapmayi tatli konuşmayi iste anca tersliyor onunla ayni yataga bile girmiyorumbak sen eşini alsında seviyorsun. eşinde dedigin gibi aptal. ama eşinde annesine baglı ve bu bağı yıkmalısın.
bunu cok akıllı olarak yapmalısın. beki bu zamanda annenle daha az görüşmelisin.
ne zaman kocan akıllanır. artık ikinizde mutlu olursunuz. bebek yapalım dersiniz o zaman bebek olur.
ama sen muhakkak eşinle sakince konuşmalısın.
annenin sevgilsi ve bebegi - senin sucun degil. sorumluluk annenin. ve annen ile bagını kopartmamasını iste.
hayattaki tek varlıkların - annen kardeşin ve eşin. bunu da böyle söyle.
kayınvalideni hiç katma işe. sen kocanı kendine yavaş yavaş kendine cek.
tatlı dil yılanı deliginden cıkartır.
ama şunu bil. kocan gercekten ne yapacagını bilmiyor.
kolay gelsin...iyi akşamlar...
o zaman ayrıl. başka yolunda yok. bilmiyorsanm kendini de- o adamıda -anneni de daha fazla üzme.Sagol tafsiyen icin ama ben onu kendime nasil dartacagmi bilmiyorum cilve yapmayi tatli konuşmayi iste anca tersliyor onunla ayni yataga bile girmiyorum
Canim hamile zaten konu sahibi kocam bana baglansin diye hamile kalmissakııınn bebek yapma. daha beter olur herşey.
Canim hamile zaten konu sahibi kocam bana baglansin diye hamile kalmissakııınn bebek yapma. daha beter olur herşey.
Ahh arkadasim yani bosanirsan namusuz mu oluyorsunKendime saygim tabiki var ama ben ayrilirsam hep biri damga vurar namusumu dusunuyorum kimsenin kotu gozle bakmasini istemiyorum
oyle ama burfaki isanlar oyle degil iste ilede evinde dursanda namusuna baksanda yine biri arkamdan konusuro zaman ayrıl. başka yolunda yok. bilmiyorsanm kendini de- o adamıda -anneni de daha fazla üzme.
boşandıgında kimse sana namusuz demez. git annenin yanına el ele verip daha guzel yaşayın.
hayr ya ben öyle anlamdımn...Canim hamile zaten konu sahibi kocam bana baglansin diye hamile kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?