- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
Annemin evi ayri annemin sevgilisi evli degil bekar ama annemle yasamiyor tek kizini gormeye 1 gece kaliyor gidiyor annemde onu cok seviyor ama onarinda kendine gore sorunlari oldugu icin beraber yasamiyolarTuhaflıklar zinciri olmuşsunuz. Hayır rest çekseniz anneniz sevgilisi kızı ve siz beraber mi yaşayacaksınız o da ayrı mevzu
Anlamadiniz yazdigimdan ? Ozur dilerim benimde turkcem anca bukadarÇevirisi ne zaman çıkar?
annen nikahlansın sevgilisi iile. sorun cözülür.Merhaba arkadaslar ben 2 yilik evliyim kisa anaticam benim annem bosnmis bir kadin ve yilar sonra ondan 10 yas gec birinle tanisip su an kadar birlikteler 1 yasinda kizlari var ama ben daa kiz ken evlenmeden esime bunari soyledim o zaman annem hamileydi o da bunu kabulendi ayleside ata bana soz verdiler doguma gondereceklerine 2 aylik gelindim gorumcem ustume geldi esiyle birde hamile kv muluz isi sevmez bana hic bir seyde yardim etmezdi sabah kalkar yatagini bile toplamadan cikardi bana brakirdi neyse ben cok dolmustum esimde beni ezdiriyordu sonra annemin dogmuna 1 ay kalmisti bunlar sozunden vaz gecti beni annemin dogmuna gondermei istemiyolar surat fln yapiyolar bende tartsitin arildik ben annemlere gittim almanyadan bulgaristana 6 Ay ayriydik esimle sonra yine baristik ama esim beni yine ezdiriyo annesine hen bsy istesem esim tm der 1 gun bile gecmeden olmaz der annesi onu doldurur nys bizim dugun 3. Ay sonra annem dedi damat yardim et bana bende oraya geliyim bir kac para kazaniyim sizede yardim yaparim tm dedi annem geldi ama anneme esim soylememi istedi annemin erkek arkadasi buraya gelmiyecek cocugunu gormeye onu gormeye annem geldi evine yerlesti fln annemin arkadasi geldi 1 gece kaldi gitti ama esim annem hakkinda cok agir konusmalar yapti o soz verdi gelmeyecegine buraya senin annen orosbu fln ...diyor annemle konusmama izin vermiyor ya annen ya ben diyor esim annemi cok seviyordu annem buraya gelince yemek fln yapiyordu esim annesine bak ogren fln diyordu sende boyle yap esimin babasida annemin yemeklerni begeniyordu kv kiskandi esimi doldurdu dolduru anneme karsi zaten ersey onun sucu anneme o yuz verdi hep diyordu anneme kv o adam senle 4 sne dir beraber cocugunuz var gelir gorer fln simdi kendini kenara cekti ama esimi nasil kendi tarafima cekebilir nolur yardim edin ? Annesini cok umursuyor
ben 2 yılık evliyim evlenmeden once eşim olacak ve ayle sine söyledim annemin sevgilisi var ondan 10 yaş küçük annem ondan hamile diye onar beni oyle kabulendi ama sonra bunu problem etiler kv eşimi bana ve anneme karşi dolduruyor annemle konuşmama izin vermiyorlaranladiysam arap olayım
teşekkür ederim konunu da bi düzenle bence sağlıklı oneriler alabilmek içinben 2 yılık evliyim evlenmeden once eşim olacak ve ayle sine söyledim annemin sevgilisi var ondan 10 yaş küçük annem ondan hamile diye onar beni oyle kabulendi ama sonra bunu problem etiler kv eşimi bana ve anneme karşi dolduruyor annemle konuşmama izin vermiyorlar
aynen öle. kv de bunu sevmiyormuş. bunlarda almanyada .ve kız aslen bulgaristanlı. almanya gelin gitmiş.Annenin kendinden 10 yaş küçük birinden nikahsız çocuğu mu var? Ben konuyu pek anlamadım, anlatım dilin bozuk. Anlayan çıkarsa beri gelsin.
Çok güzel ozetlemissin. Kısacası yine bir kaynana vakası.aynen öle. kv de bunu sevmiyormuş. bunlarda almanyada .ve kız aslen bulgaristanlı. almanya gelin gitmiş.
annesi de dogurmuş kızına demiş ki. ben de almanyaya geleyim calışıp para kazanırım. ve gitmiş.
kızn eşi demiş ki annen gelebilir ama bir şartla. annenin kocası gelmeyecek. ama adam 1 gunlugune gelmiş.
kızın annesi bunlara da iyi davranıyormuş damadını seviyormuş. yemek filan yapıyormuş.
kızın eşi de bir gun annen hayat kadını diye bagırmış kavga cıkmış evde.
kv si de eşinden yanaymış. oglunu da dolduruyrmuş. kız birşey istese kv si yüzünden eşi almaz alamayız yapamayız diyormuş
kv si ile konuşmuış ve kadın artık susuyormuş.
ama ne zamana kadar susacak ? eşimi gene doldurur ? ben ne yapayım annem ve yeni kardeşim ve annemin sevgilisi ile bu hayatım nereye gidecek ?
diyor.
cok zor oldu bunu anlamam ama anladım sanırım
S Sarisinmelekk
İlkokulda noktalama diye bir şey öğretiyorlar,Anlamadiniz yazdigimdan ? Ozur dilerim benimde turkcem anca bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?