- 28 Eylül 2020
- 66
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi december3490
-
Sahilde yürüyüşe gitmekten kastım tabiki.Her haftasonu bir yerlere gidelim kafasında değilim zaten. Tabi ki istediği zaman yatar haftasonu .Ama nişanlılık sürecinde bu kişi 10:30 da yatıyordu hadi onların geçerli sebebi söyledi .Ama haftasını 11-12 de yatıyor olması gerekmez mi ?sabahları banyo derdi oluyor geç kalıyoruz haliyle işe. Eşimle konuştuğumda bana öyle söyledi .Ama konu açıldığı için ben kayınvalideye söylemek zorunda kaldım. Konuşuyor olmam yanlış mı?onlr o evde otururken ben burada hem kira ,hem de kredi ödüyorum yani. Görümce evde mesela çalışmıyor .Yüksek lisans yapıyor geçici süreliğine işe girebilirdi . Nişanlılık sürecinde eşim hep internet faturasını Ödemiş. Evlendik yine ödedi .Tesadüf eseri gördüm haberim bile yoktu.Yahu zaten 2 ay olmuş daha evleneli, şu salgın ortamında kısıtlamalarla, maskeyle nereyi gezecektiniz ki? Bence kahvaltıya da gitmeyin bu ara ama siz bilirsiniz. Beraber yatmaya gelince, eşler aynı saatte uyur aynı saatte uyanır diye bir kural yok. Eşiniz haklı, kendi evinde istediği saatte uyusun rahat bırakın adamı. Gün içinde sizinle hiç vakit geçirmiyorsa kızarsınız ama siz uyurken o uyumadı diye kavga etmek mantıklı değil.
Ev meselesine gelince, ben kayınvalideme soramazdım bu soruyu ya, ev eşimin üzerine mi diye. Yani bu kayınvalideyle konuşulacak bir mesele değil, eşinizle konuşmalısınız.
Ama neden öyle söylüyorsunuz ki , bende çalışan bir insanım.Herşeyi yapmak zorunda değilim. Ben yemj yapıp hazırlıyorsam o da toplamalı .Konu tabak kaldırmayla basladi , ne ara tapuya geldi yahu
Tabak kaldırma konusu: Eşiniz hakli. Adamı rahat bırakın bence
Gece siz uyurken saat 3de tabletle ayrı odada durması: Siz haklısınız
Tapu konusu: Kvalideye oyle bir soru sorulmaz bence esinizle konusun bunlari
Kahvaltı konusu: Eşiniz haklı. Hele ki pandemide ne gezmesi yahu. Sizler yayıyorsunuz iste boyle böyle
Hafta içi de böyle. Uyku konusunda sabahları banyo sırası oluyor .Haliyle geç kalıyoruz işe .Haftasonuna normalde karışmazdım asla . Yatar uyurdum ben.Sabah 4 ‘e kadar oturması .Birde geçen hafta telefonda instagramda dm bölümünde biriyken olan yazışmayı sildiğini gördüm.Bşraz da aslında bu beni huylandırdı.Daha yeni evlenmissiniz bunaltmayin bu kadar birbirinizi hafta sonu kacta yatacgina da karismayin herkes ayni zamanda uyuyacak diye bir kaide var mi esim gec yatmayı sever ben daha erken o zorla benle otur dese bende kızarım niye ona uykusu yokken yat diyeyim.. ama birlikte biseyler yapma konusunda haklisiniz esiniz plan yapmiyorsa siz yapın sabah kalkin guzelce giyinin ve hadi kahvaltıya gidiyoruz cok guzel bir yer gördüm canim evde kalmak istemiyor diyin . Ama esin ailesi gelecek diye plan yapıyorsa buna da karışmayın bizde ailelerimiz geldiginde mutlaka bir jest yapmak bir yerlere götürmek isteriz . Ev konusunda da haksizsiniz bu onlarin aile içindeki bir konu esinizle konusun sizi aile içindeki bir miras konusuna esin anneni arayip bunlar karimin degil mi dese sizde rahatsiz olursunuz hos bir durum degil. ayrica diger evin pesinati vatsa tapu kimin ustune olursa olsun o evde kardeşin de hakkı var hak yemeyin illaki baska bir yerden cikar
Biz de evliliğimzin ilk zamanları birbirimizle uyuyamazdık. Alışmışız tek başımıza uyumaya biriyle uyumak zor geldi. Henüz bekarlık alışkanlıklarını bırakamamış çok normal. Zamanla yeni düzeninize alışır. Sofrayı kaldırmış, yıkamamış bunlardan sorun çıkarmak karşınızdakini bunaltabilir gerçekten. Önemsiz şeyler çünkü. Doğaçlama gelişir böyle şeyler. 2 aydır ay dönümlerinde ve 1 kere de kahvaltıya gittik diyorsunuz.salgın hastalıkların olduğu Bi dönemde hiç de az değil. Bence siz de henüz yeni hayatınıza alışamamışsınız. Beklentileriniz farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?